NYANSETTELSER ØVREVOLL GALOPP AS

Skrevet av Bente Rosenberg,  11.10.2024
Artikkelbilde
Johanna Tverfjell og Nina Kambestad

Esben Hansen sa opp sin stilling tidligere i år. Det var over 40 søkere og stor interesse for utlyste stilling som salgs- og markedssjef.
Det har vært en lang og grundig prosess for å finne den riktige kandidaten. Valget falt på to svært kvalifiserte kandidater som vil bidra sterkt til å løfte galoppsporten og øke våre inntekter.  

Johanna Tverfjell (51 år) er ansatt som salgs- og eventsjef. Hun kommer fra stillingen som Event & markedsansvarlig og Kommersiell Leder i ELLE Norge, og har lang og bred erfaring fra mediebransjen innen blant annet salg, event og arrangementer og merkevarebygging. Johanna er markedsøkonom fra BI. Hun er svensk, har bodd i Norge i over 20 år, har 2 sønner, samboer og bor i Oslo. Johanna vokste opp på hestegård utenfor Østersund, Sverige, der hennes familie har drevet med travsport, og hun er i dag aktiv rytter innen ridesporten. «Jeg gleder meg stort til å jobbe med galoppsporten og alt hva det innebærer! Dette er drømmejobben for meg», sier Johanna og gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer.

For å styrke vår markedsføring, synliggjøre galoppsporten og bygge merkevare, så har vi ansatt Nina Agnete Kambestad (36 år) som markedssjef. Nina har vokst opp i galoppmiljøet her på Øvrevoll og har blant annet ridd amatørløp som 15 åring. Hun kommer fra stillingen som Senior Konsulent i digitalbyrået NoA Connect. Nina bor på Bekkestua med sønn og samboer. Nina vil også bistå sportsavdelingen da Susanne, etter 40 år på Øvrevoll, går av med pensjon etter årets løpssesong.
«Min erfaring som treningsrytter og ulike roller på galoppbanen gir meg en unik forståelse for sporten, og jeg ser store muligheter i å videreutvikle anlegget, skape gode og nye opplevelser for både eksisterende og nye målgrupper», sier Nina som ser frem imot å styrke merkevaren Øvrevoll Galopp som arena.  

 Nyansettelsene er helt i tråd med strategiplan og fokusområder administrasjonen jobber med. Overordnet mål er å øke nåværende inntektene, skape nye inntektskilder, utvikle bane og anlegg, samt rekruttere flere til galoppsporten.
 
Fra januar 2025 vil vi være en komplett, operativ, fremoverlent og aktiv administrasjon, og vi ser frem imot å ønske velkommen til Johanna og Nina.

 

Spørsmål rettes Bente Rosenberg, bente.rosenberg@norskgalopp.no