Meny
Forrett: Kremet hummersuppe med smørstekte kamskjell og gressløkolje
Hovedrett: Grillet okse indrefilet med rødvinsaus, bakte rotgrønnsaker, fritert skorsonerrot og urtebakte små poteter.
Dessert: Creme Brulée.
Det vil i år bli mulig å kjøpe vin til maten på ticketco slik at det står klart når man kommer til bordet.
Det vil også være mulig å bestille hotellrom til rabattert pris på ticketco.
Øvrevoll Galopp gleder seg veldig til å ønske velkommen til landemerket, Thon Hotel Oslofjord i Sandvika.
Under stjernehimmel og palmer vil gjestene få servert velkomstdrikken.
I salen vil videopresentasjonene bli vist på tre storskjermer på langsiden, slik at alle gjestene i år vil få en bedre opplevelse.
Det vil bli servert en treretters bankettmeny og gjestene får som vanlig sjansen til å vinne flotte premier i det store lotteriet.
Antrekk: Pent.
Aldersgrense 18 år.