Dalmeny overrasket mange

24.09.2009
Artikkelbilde
Dalmeny

V5-innledningen inneholdt et meget godt felt med milere. Dalmeny gikk inn i startboksene som 8. og nest siste valg. I mål var det imidlertid ingen som var foran Lund-hoppa, en meritterende seier. Artie Bucco spurtet meget bra til annen, og fra baktroppen kom også Northern Pal med syvmilsstøvler. De to sistnevnte kommer nok ganske sikkert til å vinne løp i høst.

 

Ismael Da Costa dro av gårde med Windiana og tok en overlegen seier. Kanskje ble seieren litt større enn ønskelig, men hun fikk i hver fall vist at kapasiteten er større enn vist til nå.

I toårsløpet viste Karibu Sana en fin spurt. Det gikk ikke så bra på gress i debuten, men nå fikk hun vist at hun kan galoppere på sand.

V5-spillet ble en lett blanding av vriene og mer enkle vinnere. Etter Dalmenys innledning het vinnerne Cool Match, Enmore, Prime Attraction og Artistic Light. Med tre trenerseire og flere andre gode plasseringer ble Niels Petersen kveldens mann. Espen Ski og Per-Anders Gråberg sikret seg en dobbel.

KARIBU SANA femte, satte inn en sterk spurt og rakk frem til sikker seier. HOME STRAIGHT i tettrio, holdt farten greit til annen. HABENARIA fjerde, avsluttet bra og knep tredje. GEMMA HARTMANN og JULY MORNING helt fremme til oppløpet, ga seg noe. Fin avslutning av GET OVER IT.

 

 

WINDIANA raskt til front. Dro av gårde og endte opp med en overlegen seier. MATCH POINT tredje, holdt farten fint og ble annen på det. GOLDEN POOL fjerde i svingen, holdt stilen og tok tredje. SWEDISH TIME annen til oppløpet, ga seg. Grei avslutning av HARMONY HALL.

 

 

DALMENY femte, avanserte pent til andre ut på oppløpet. Ble angrepet, men holdt sterkt unna. ARTIE BUCCO droppet ut i det harde tempoet. Spurtet fort og klarte nesten å hente igjen lederen. NORTHERN PAL langt bak. Spurtet enormt, men rakk bare frem til tredje. MASSENZIO og RAPPONGHI førte an, men det hadde nok gått litt for fort.

 

 

COOL MATCH tidlig til tet. Dro hardt unna og hadde full kontroll. PISAQ et stykke bak. Kom frem midt på oppløpet og sikret en klar annen. Bra avslutning til tredje av REACHING NIRVANA. FENDI og HOME MADE med til oppløpet, reddet de siste pengene.

 

 

ENMORE tidlig fremme, holdt unna helt til mål. WILLIAM HEPBURN spurtet fort fra de bakre rekker, nådde frem til annen og var ikke mye slått. Fin avslutning av FIREFOX, mens SPIDER DANCER og IO ga seg fra front.

 

 

PRIME ATTRACTION førte an tidlig. Ble angrepet, men holdt sikkert unna. UNTIL JUNE avsluttet meget bra og sikret dobbelt til stallen. LUCKY LUCIONI avsluttet greit til tredje, mens MOUNTAN var bra med til oppløpet. Holdt godkjent til fjerde.

 

ARTISTIC LIGHT fint med som fjerde. Til tet tidlig på oppløpet og vant uhyre enkelt. AMAZER bak tetgruppen. Spurtet fint til annen. Også TIMTAYA kom med en god avslutning, mens MIZAR og DUBAI SAMURAI styrte begivenhetene frem til oppløpet.