Spennende auksjon

20.09.2009
Artikkelbilde
NN e Royal Experiment u Shaisa

Lørdag 26. september er det klart for årets auksjon for norskoppdrettede åringer. Auksjonen vil finne sted på Semb Hovedgård i Vestfold, og det vil bli satt opp buss fra Øvrevoll, parkering syd kl 12.00 (kjøretid ca 1 time).

 

Det er visning fra kl. 12.00, mens selve auksjonen starter kl 14.00. 

 

For mer info og bilder av hester påmeldt til auksjonen gå til Avl øverst på siden, her kan du også laste ned katalogen og se bilder av noen av hestene som selges.

 

20 hester skal under hammeren, og også denne gang har man lykkes i å få John P O’Kelly som auksjonarius. Det er blitt solgt mange meget gode hester, den siste av absolutt toppklasse er Theatrical Award, som ble solgt i 2006. Royal Experiment er far til seks av åringene, og studerer man stammer, er det mye spennende som dukker opp. Vi vil imidlertid ikke gå i bresjen for noen, her vil smak og behag telle for hver enkelt. I tillegg er det vel også slik at lommeboka setter noen grenser for enkelte potensielle kjøpere.

 

Kataloger kan man få på sekretariatet.

Veibeskrivelse:

Fra Oslo:

E18, ta av ved skilt til Horten. Kjør ca 10 km gjennom et lyskryss, forbi en Meny butikk. Ta til høyre før Shellstasjon, skiltet mot Tønsberg og Holtandalen. Kjør rett frem gjennom to rundkjøringer. Ta til høyre rett etter Maxbo. Etter ca 20 meter er det inn en port til høyre skiltet Borre Golfbane og Meridian Stutteri. Følg så skilter.

 

Fra Larvik:

Følg RV19 mot Horten til Borre og rundkjøringen ved Borre Kirke. Følg skilt mot Holtandalen (ikke Horten). Fortsett til porten ved Borre Golfbane og Meridian Stutteri. Følg så skilter.