Programtips torsdag 3. september

31.08.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 3. september kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – VINSMAK.NO HEKKELØPSSERIE III – 3200 GRESS

Årets fjerde hekkeløp er blitt et fint løp med syv lovende hester. Mexican Goldfish har hatt en fin sesong, var sterk på Derbydagen med tøffe vilkår. Zimon passerte mål likt med vår favoritt sist, vi tror han er med helt fremme nå. Outsider blir Negra del Oro. Derbyvinneren fra 2006 har ennå ikke fått klaff over hekkene, men vi tror at hun ikke er så langt unna nå. Anchors Away vant på søkktung bane på Strømsholm, har kanskje en fordel av regn. Troo Lies var flink sist i Gøteborg, har nok en bedre rytter nå.

 

Tips:

3 Mexican Goldfish – 2 Zimon – 4 Troo Lies

Outs: 6 Negra del Oro

 

2. LØP –  NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1350 GRESS

Flere spennende rekrutter møtes. Sir Lando er muligens det nye stjerneskuddet fra Neuroth og Stall Perlen. Verst i mot tror vi stallkameraten Wellness og Bank of Burden blir. Sistnevnte var klart godkjent i tøft selskap i debuten.

 

Tips:

6 Sir Lando – 5 Wellness – 3 Osorios Trial

Outs: 7 Bank of Burden

 

3. LØP – V5A-1 – MAIDENLØP – 2200 GRESS

Montgomery er nok hesten med størst kapasitet. Men etter ett års pause med skader og trøbbel, er outsiderplassen etter vår mening den rette. Vi prøver i stedet med Chief Eric. God på Derbydagen, riktig motstand nå. Trioen Wood Top, Windiana og Dubai Samurai er de øvrige vi tilmåler vinnersjanse.

 

Tips:

8 Chief Eric – 11 Wood Top – 9 Windiana

Outs: 6 Montgomery

 

4.LØP – V5A-2 – WILD FOREST LØP – 2400 GRESS

Soft Pearl er kanskje ikke den mest stabile hesten som starter på Øvrevoll. Men her virker feltet å være nokså likt det hun hadde ved seieren i nest siste start. Vi setter derfor vår lit til Soft Pearl. Petit Verdot har imponert i år og er første utfordrer for oss. De Luca har fin form og er en trippelkandidat.

 

Tips:

2 Soft Pearl – 8 Petit Verdot – 10 De Luca

Outs: 1 Power Within You

 

5. LØP – V5A-3 – WILORA LØP – 2400 GRESS

Hester med formtall rundt 70 burde være ganske pålitelige, men det er ikke disse. Ingen har i løpet av de fem siste startene klart å følge opp en seier med en ny triumf. Litt ”sagblad-form” gjør at vi velger å dekke opp for en overraskelse. På tung bane tror vi mest på In the Flesh. Det er meldt en del regn, så det kan bli aktuelt. Vamp pleier å hevde seg i dette selskapet, og Aramis kan ta sin andre strake.

 

Tips:

14 In the Flesh – 8 Vamp – 10 Aramis

Outs: 4 Ithica

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – WILBURN LØP – 1600 GRESS

Dette er langt fra enkelt, men vi har valgt å satse på en duo. Quinta do Lago og Cool Match er begge i fremgang, og distanse og underlag ser ut til å passe bra. Vi advarer i første rekke for to hester som får på blinkers. Kinky og Red for Danger er ikke så verst, kanskje hjelper nytt utstyr til å yte enda mer.

 

Tips:

2 Qinta do Lago – 11 Cool Match – 4 Kinky

Outs: 10 Red for Danger

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – WINDMACHINE LØP – 1100 DT

Ticmotor og Evening Rose har levert sterke prestasjoner på 1100 meter på sandbanen. Her kan de få kamp av Diamondsandpearls fra innerspor. Vi nøyer oss med disse tre, men er klar over at motstanden er tøff.

 

Tips:

8 Ticmotor – 4 Evening Rose – 5 Royal Hill

Outs: 1 Diamondsandpearls

 

8.LØP –HESTEFOTO.NO – AMATØRLØP – 1100 DT

Bit Noble står fint til og får vinnertipset. Le Suede har fin form, og med Anna Pilroth som makker er det som regel grunn til å sette et obs. Red Dragon har fin form, går nå ned i distanse. Firefox gjør sin start nummer 25 i år, holder fortsatt stilen.

 

Tips:

1 Bit Noble – 8 Le Suede – 12 Firefox

Outs: 5 Red Dragon

 

 

 

V5A-forslag 450 rekker:

 

1.avd:  8-11-6-9-3

2.avd:  2 Soft Pearl

3.avd:  Alle 15

4.avd:  2-11

5.avd:  8-4-1