Programtips torsdag 24. september

20.09.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 24. september kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP –  NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1100 DT

Et ganske åpent toårsløp denne gang. Home Straight gikk brukbart mot gode hester på Derbydagen, det kan rekke til triumf nå. Gemma Hartmann hadde problemer i sitt første kval-løp, bedre andre gang. Viste fin fart og bør regnes. Habenaria har gått bra to ganger og bør være en fin trippelkandidat.

 

Tips:

6 Home Straight – 4 Gemma Hartmann – 9 Get Over It

Outs: 3 Habenaria

 

2.LØP –  MAIDENLØP – 1600 DT

Wood Top gikk godt lenge i front sist. Lang distanse og bløt bane tok ut sin rett, nå tror vi på karrierens første seier. Windiana prøver blinkers, bør uansett ha en sjanse i dette laget. Montgomery har kapasitet til å gå rundt dette laget, men var så svak i sitt come back at vi ble litt betenkt. Sterk avslutning til annen av Harmony Hall i Danmark søndag.

 

Tips:

5 Wood Top – 2 Windiana – 6 Harmony Hall

Outs: 7 Montgomery

 

3.LØP –  V5A-1 – ASK AGAIN LØP – 1600 DT

Et glimrende løp for milere oppunder eliten. Massenzio tapte sist for to topphester. Vant lett sist gang det var sand, god sjanse igjen. Stallkamerat Suffolk County er klart best på sand, og flere av de øvrige har levert sterke saker på sandbanen. Vi gleder oss til å se dette løpet og håper det holder med fem streker på V5.

 

Tips:

4 Massenzio – 2 Northern Pal – 3 Suffolk County

Outs: 5 Quint Essentials

 

4.LØP –  V5A-2 –AVEDON LØP – 1600 DT

Cool Match fikk det endelig til sist. Har ikke fått tillegg for seieren, og vi satser på et nytt besøk i vinnerpaddocken. Fendi avsluttet fint sist, og ujevne Red for Danger kan en del på en god dag. Men på en løpsdag hvor det var vrient å finne en alenestrek, prøver vi altså med Cool Match.

 

Tips:

1 Cool Match – 5 Fendi – 7 Reaching Nirvana

Outs: 3 Red for Danger

 

 

5.LØP –  V5A-3 – ABBL LØP – 1600 DT

Tom Fix har imponert i hele år. Kan bli den første til fem seire på banen i år. Spider Dancer og William Hepburn går jevnt og godt, bør være aktuelle trippelkort. Cajun Star spurtet fort til seier på Täby sist, med i toppen med en liknende prestasjon.

 

Tips:

9 Tom Fix – 10 Spider Dancer – 11 William Hepburn

Outs: 12 Cajun Star

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – ASHLEA LØP – 1600 DT

Meget åpent. Vi prøver med Prime Attraction. Har hatt mye problemer, men har vist fremgang i årets to starter. Gucci Pino var god nest sist, ikke like bra på Täby. Wattan viste endelig litt av det han presterte i fjor, fair sjanse her.

 

Tips:

4 Prime Attraction – 5 Gucci Pino – 3 Silver Shadow

Outs: 2 Wattan

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 –ALHAYAT LØP – 1750 DT

Her satser vi på at det rekker med to hester. Artistic Light gikk et flott løp sist og kommer ut etter gammelt formtall. Klar sjanse på ny. Vi tar dog med Bonne Easter. Er etter vår oppfatning klart best på sandbanen, kan føre løpet helt til mål. Zafirah og Mizar er de første vi ville ha tatt med i tillegg, mens det er vrient å vurdere Surfer på sandbanen. Lyktes ikke i vår, men det er lenge siden. Timtaya tok tre strake på sanden i fjor høst, er også en stor outsider.

 

Tips:

12 Artistic Light – 1 Bonne Easter – 9 Mizar

Outs: 11 Zafirah

 

V5A-forslag 480 rekker:

 

1.avd:  4-2-5-3-7

2.avd:  1 Cool Match

3.avd:  9-10-12-11

4.avd:  Alle

5.avd:  12-1