Programtips torsdag 10 september

07.09.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 10. september kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP –  NORSK RIKSTOTOS OPPDRETTSLØP – 1200 GRESS

Buckham fikk stryk av Alyshakeys på Derbydagen. Det er imidlertid ingen skam å tape for den toåringen som har imponert mest på banen så langt i år. Her tror vi på seier. Av de som har startet, synes vi Clarissa og High Desire virker hardest i mot. Debutanten Sherlock etter topphestene Royal Experiment og Shaisa blir også spennende å se i banen.

 

Tips:

3 Buckham – 1 Clarissa – 5 High Desire

Outs: 8 Sherlock

 

2.LØP –  NORSK RIKSTOTO GRAND PRIX – 1600 GRESS

De norskoppdrettede løpene for treåringer har hatt forskjellige vinnere så langt i år. Ingen av hestene har mer enn seier denne sesongen, og de fleste har startet relativt lite. Working Class Hero var så god i Fearnleyløpet, at han vinner med en slik prestasjon. Ellers likte vi godt både Fighting Spirit og Handsome Broker i sine seiersløp. Catching the Storm er nå mer et spørsmålstegn enn utropstegn. Snart fire måneder siden siste start plasserer henne på outsiderplass.

 

Tips:

5 Working Class Hero – 1 Fighting Spirit – 4 Handsome Broker

Outs: 7 Catching the Storm

 

3.LØP –  V5A-1 - YOUNG MOON LØP – 1600 GRESS

V5 innleder med en skikkelig nøtt. Orkan og Zafirah gikk gode løp over denne distansen på Derbydagen, vi tror de er langt fremme også her. Dubai Samurai fikk det endelig til sist, her får vi et svar på hvor godt løpet var. Blant mange outsidere velger vi Check Raise, som også gikk bra på Derbydagen.

 

Tips:

7 Orkan – 10 Zafirah – 6 Check Raise

Outs: 13 Dubai Samurai

 

 

4.LØP –  V5A-2 - SUBARU SØLVDIVISJON – 1600 GRESS

Et veldig fint mile-løp. Archived og Half Pint Bill kom begge til kort i Marit Sveaas’ Minneløp, ikke helt overraskende. Her er motstanden langt mer passende, og vi tror de er med i fremste rekke. Quint Essentials var strålende sist på Täby, fulgte 92-hesten Django til døren. What Budget og Fair Flair spurter fort med riktig opplegg underveis. Vi satser på at det holder med denne kvintetten, men det er flere som banker på. Vamp hadde en sterk høst i fjor, og The Pirate er med om han ikke trenger enda et løp i kroppen først.

 

Tips:

6 Half Pint Bill – 9 Quint Essentials – 5 What Budget

Outs: 7 Archived

 

5.LØP –  V5A-3 – YSATIROUS LØP – 1200 GRESS

Vi er blitt veldig imponerte over Heureux. Har fått noen kilo for seirene, men vi satser på at det er enda litt å gå på. Kanskje er 1200 meter litt kort. Hornpipe gikk meget bra mot to toppsprintere på Täby sist, går nesten alltid bra på Øvrevoll. Haugen-duoen Lam of Mull og Tequila Heat er begge på rett vei, må tas på alvor her.

 

Tips:

4 Heureux – 1 Hornpipe – 2 Lam of Mull

Outs: 13 Tequlia Heat

 

6.LØP – V5A-4  DD1 – ØVREVOLL HESTEEIERFORENINGS KLOKKELØP – 1600 DT

Moonlight Star spurtet som en vind på oppløpet i seiersløpet på Jägersro. Litt kort sist, nå har vi litt tro på en ny seier. Rainbow Barrel har fått noen kilo for seirene, likevel ikke borte i dette selskapet. Anna Pilroth rir Acafan, da tør ikke vi la rute 11 stå umarkert. Carius har vunnet med høy vekt før, kan gjøre det igjen.

 

Tips:

10 Moonlight Star – 5 Rainbow Barrel – 6 Carius

Outs: 11 Acafan

 

 

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – YOUNGLINE LØP – 1100 DT

The Shadow så helt klar ut 200 meter fra mål sist. Stoppet på slutten etter tre måneders pause, nå tror vi det er klart for seier. Seks av karrierens syv seire er kommet over 1100 meter på sandbanen, og samtlige seire er tatt på høsten. Firefox satser muligens på å ta rekorden på antall starter i løpet av en sesong i Skandinavia, mens Chopard gjør sin start nummer 100 totalt.

 

Tips:

3 The Shadow – 1 Firefox – 9 Le Suede

Outs: 7 Unreal Wonder

 

 

 

 

V5A-forslag 600 rekker:

 

1.avd:  Alle 15

2.avd:  6-9-7-5-4

3.avd:  4 Heureux

4.avd:  10-5-11-6-2-3-8-10

5.avd:  3 The Shadow