Programtips tirsdag 15 september

09.09.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane tirsdag 15. september kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP –  NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1200 GRESS

Lightning Spitzer gikk sterkt i sitt første totoløp. Fin sjanse her. Concusion var god i Heatherwold, litt lettere i mot nå. Killiney debuterer, kval-løpet var helt greit. Pannacotta har møtt Alyshakeys to ganger, nå kan det bli en trippelplass.

 

Tips:

5 Lightning Spitzer – 4 Concusion – 2 Pannacotta

Outs: 1 Killiney

 

2.LØP –  ØVREVOLL HESTEIERFORENINGS KLOKKELØP II – 1200 GRESS

Fire hester starter torsdag etter programtrykk, sjekk disse innsatsene. Vi prøver med Dark Pride fra innerspor over passende 1200 meter. Le Suede møter riktig motstand, ganske sikkert på trippel. Top Fuel har den beste rytteren, og Chopard har noen gode sprintløp bak seg i år.

 

Tips:

1 Dark Pride – 13 Le Suede – 7 Chopard

Outs: 2 Top Fuel

 

3.LØP –  V5A-1 – ZUCCINI WIND LØP – 1350 GRESS

Årets treåringer er gode, og Entangle er en av de aller beste. Kommer fra seier i 1000 Guineas og Oaks, men det er ingenting i veien med farten. Vi tror hun legger dette feltet på rygg. Også her er det hester til start etter programtrykk, og aller mest spente er vi på Heureux. Fine løp har også Yorkshire Lad og Tumaco, de får plass på tipslinjen.

 

Tips:

3 Entangle – 7 Heureux – 4 Tumaco

Outs: 2 Yorkshire Lad

 

4.LØP –  V5A-2 – NOVISELØP – 1100 DT

Dette løpet synes vi bør stå mellom Court Approval og Caerus. Førstnevnte har gode løp over liknende distanser fra England, og Caerus imponerte i Øvrevoll-debuten ved å slå en så bra hest som Dalmeny. Vi tror Human Touch har en meget god sjanse til å legge beslag på den tredje trippelplassen.

 

Tips:

3 Court Approval – 12 Caerus – 10 Tsarina Blue

Outs: 5 Human Touch

 

5.LØP –  V5A-3 – ZAMBESI LØP – 2300 DT

Et løp uten den helt store klassen. Red for Danger er den eneste som har vunnet før i år og får tipset på det. De Luca har aldri vunnet, men denne gang kan det være muligheter. Cool Match trivdes ikke sist på tung bane, kanskje går det bedre på sanden? Flere av hestene er ute på lenger distanse enn de pleier, kanskje det er rett melodi.

 

Tips:

2 Red for Danger – 6 De Luca – 8 Desert Fuse

Outs: 7 Cool Match

 

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 –ZOUKRIS LØP – 2300 DT

Rune Haugen har to hester til start, og vi tror både på Monfalcone og Aramis. I et litt åpent løp satser vi på de to nevnte, samt Eatmydust. Han går jevnt bra og er aldri langt borte fra der det skjer. Kan blinkers hjelpe på Talwandi?

 

Tips:

4 Monfalcone – 7 Aramis – 5 Talwandi

Outs: 11 Eatmydust

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 –ZIP GOES A MILLION LØP – 1100 DT

Kleingeld har slitt på Øvrevoll etter det stygge uhellet i juni. Men det var på gresset, vi tror det går bedre på sandbanen. Stallkameraten Golden Pool gikk bra første gang på Øvrevoll. Faithful Lad og Zavann Zaid har fin form, men det er ikke mye som skiller her.

 

Tips:

1 Kleingeld – 5 Golden Pool – 3 Faithful Lad

Outs: 7 Zavann Zaid

 

 

 

V5A-forslag 648 rekker:

 

1.avd:  3 Entangle

2.avd:  3-12

3.avd:  Alle 9

4.avd:  4-7-11

5.avd:  Alle 12