Omtaler av hestene til start torsdag 24. september

23.09.2009
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 24. september kl 18.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til! Last ned programmet gratis her.

Starthester 24. september:

 

1.løp:

Dutchess of Bogstad: Brukbar bak gode Buckham. Premie, kanskje trippel. July Morning: Har ikke vist så mye, fornøyd om hun klarer premie. Habenaria: Brukbare løp, kjemper om trippel. Gemma Hartmann: Fint kval-løp, fair sjanse til å være med i fremre rekke. Noble Cherie: Mye slått i debuten, må forbedre seg for å være med her. Home Straight: Ikke så langt bak meget gode hester på Derbydagen. Vi synes han fortjener å bli favoritt. Holly Golightly: Ok kval-løp. Kan være med et stykke fremme her. Karibu Sana: Langt bak topphester i debuten, trenger et løp til? Get Over It: Klart slått så langt, premie er bra.

 

2.løp:

Vladmira: Ganske jevn, tar en av de siste premiene. Windiana: Har skuffet litt, regnes i dette selskapet. Decibel: Ustartet, trenger nok løp. Sweet Princess: Langt bak i debuten, trenger trolig løpet. Wood Top: Er på gang, kan vinne i dette selskapet.  Harmony Hall: Spurtet meget sterkt sist i Danmark. Må helt klart regnes. Montgomery: Kapabel, svært svak i årsdebuten. Trenger muligens enda flere løp. Setter på blinkers. Swedish Time: Går på det jevne, premiekandidat. Golden Pool: Litt fremgang, kan være i trippelkampen. Wood Prince: Slo flere bra hester sist, tas på alvor her. Match Point: Et bra løp i Malmø. Har skuffet ellers, men kan nok en del. Junior Ale: Trenger flere løp.

 

 

3.løp:

Artie Bucco: Sterk i fjor, har ikke lykkes like godt i år. Må forbedre seg en del for å hevde seg. Northern Pal: Seier i de to siste startene på sandbanen. Liker små felt og går ofte bra etter pause. Passes. Suffolk County: Har ventet på løp på sandbanen, er nesten alltid med når det er riktig underlag. Massenzio: Meget god til seier på sandbanen i april. Går trolig til tet og vil være med fremme lenge. Quint Essentials: Fem seire på sand i forfjor. Stabilt god, kan aldri regnes bort. Yorkshire Lad: Meget god norskoppdrettet. Later til å være hakket bedre på gress. Rapponghi: Banerekordholder på 1600 meter sand. Pleier å tenne til på høsten, så her kan det være grunn til å se litt opp. Pecoiquen: Gammel stjerne, som sliter med å finne takter fra tidligere år. Er satt ned mange kilo, men det spørs om det hjelper. Dalmeny: Jevn og flink. Vi synes det ser ut som om motstanden er litt tøff.

 

4.løp:

Cool Match: Har hatt gode rapporter, sist klaffet det også i løp. Bør ha gode sjanser til å vinne i dette nokså enkle laget. Acafan: Spurtet godt sist etter en del trøbbel. Kan fort være på trippel her. Red for Danger: Er temmelig ujevn. På sitt beste er dette en helt grei oppgave. Pisaq: Har ikke vist så mye i Sverige. Trenger ikke forbedre seg så mye for å være i bildet. Fendi: Spurtet fint sist til tredje. I bildet her. Petit Verdot: To strake med blinkerseffekt. Ikke like god i det siste, men kan være farlig å utelate. Reaching Nirvana: Sterk høst i fjor, liker nok sandbanen best. Albinoni: Bra spurt nest sist, premiekandidat i meget åpent løp. Home Made: Har hatt ganske lang pause, nå er det kanskje behov for et løp i kroppen? Flying Home: Viser ikke så mye. Litt enklere motstand, men premie bør være bra. Ovation: Har møtt bedre hester, men også vært mye slått. Vrien å sette inn i løpet, kan være en liten luring.  Lucky Flight: Brukbar i juni. Sjanse med tilsvarende form.

 

 

 

5.løp:

Romund: God i fjor, har slitt litt mer i år. Spurter fort med det rette opplegget. Richelle: Fin seier sist, med i bildet også nå. Io: Ingen form så langt I år, vi vil se mer før vi går til lukene.  Enmore: Det har ikke klaffet så langt i år. Selskapet bør avgjort være overkommelig, så vi tør ikke slippe ham. Firefox: Går som en klokke, trippelmulighet igjen. Gameboy: Har ikke vist så mye, men møter enklere motstand enn vanlig. Skrellbud.  Emperor: Brukbar sist på Täby. Ikke umulig her. Riccoolio: Godkjent sist i Danmark. Vi tror han er med i trippelbildet. Tom Fix: Super sesong i år. Ingen grunn til å utelate ham her heller. Spider Dancer: Stabil og god. Flere gode løp på Øvrevoll. Sjanse i meget jevnt lag. William Hepburn: Også meget jevn. Legger nok beslag på en premie. Cajun Star: Spurtet sterkt til seier på Täby sist. Avslutter ofte godt, kan rekke frem med tilsvarende spurt.

 

6.løp:

Russian Roulette: Formen er ikke den beste. Premie bør være bra. Wattan: Det løsnet endelig litt sist. Regnes her med Diaz. Silver Shadow: Godt løp i juni. Må vise noe liknende for å ha sjanse her. Normalt best på gress. Prime Attraction: Er lite startet. Forbedret sist, bør regnes. Gucci Pino: Fin seier nest sist. Kan vinne med liknende innsats.  Apache Run: Litt på gang, ikke uten mulighet. Lucky Lucioni: God tro på premie, men seirene sitter langt inne for tiden. Sky’s Muscat: Har aldri vært på trippel, vi tviler litt også nå. Until June: Har møtt bedre hester, vil nok like motstanden. Klar outsider. Tahayab: Debuten på Øvrevoll sa ikke så mye. Trenger muligens et par løp til. Dog positive rapporter fra treneren. Wood Hill: Hvis han står distansen, kan det være en luring. Motstanden er enklere enn den pleier. Mountan: Har ikke imponert på tilsvarende distanse. Kan muligens ta karrierens første trippel?

 

7.løp:

Bonne Easter: Meget god på sandbanen. Vi er overbevist om at hun er med helt fremme denne gang. Lousiana: God i fjor høst, har ikke lykkes i år. Kanskje bedre på sand? Catfight: Tredjehesten i fjorårets Derby har slitt i år. Kan mye, men vi vil gjerne se litt mer først. Bonjour Allure: Har ikke startet så mye, og det er nok rom for forbedring. Likevel tøft? Surfer: Har vært meget bra i sommer. Sandbane-løpet i Øvrevolls debut var svakt, men vi er ikke helt sikre på om det bare skyldtes banen. Timtaya: Knallgod på sandbanen i fjor høst. Vi tror hun trenger et par løp til før formen sitter. Amazer: Klar premiekandidat, men mangler ofte speed til å blande seg i toppen.  Aquila Flyer: Overrasket til seier sist. Muligens litt bedre på gress, ser det ut som. Mizar: Distanse og underlag passer. Dette kan være en hest som det kan være verdt å streke for. Dubai Samurai: Første start på Øvrevolls sand. Det kan slå begge veier, men vi tror det kan trengs et forsøk før han slår til. Zafirah: Har fått en del løp etter lang pause. Spurter til trippel. Artistic Light: Lett seier sist. Trives tydeligvis meget godt på sandbanen. Klar sjanse.