Omtaler av hestene til start på Øvrevoll tirsdag 15. september

14.09.2009
Artikkelbilde
Caerus

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll tirsdag 15. september kl 18.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til! Last ned programmet gratis her.

Starthester tirsdag 15. september:

 

1.løp:

Killiney: Godkjent kval-løp. God trippelsjanse. Pannacotta: Klart slått, men av en veldig god hest. Kan kjempe om trippel. Azzah: Vrient å vurdere kval-løpet. Blir trolig litt tøft å hevde seg helt i toppen. Concusion: Går greie løp uten helt å imponere. Her er motstanden slik at det bør bli en plass langt fremme. Lightning Spitzer: Fin toto-debut. Helt fremme. Westamericantiger: Har startet fem ganger, men sliter med gjennombruddet. Premie? Summer Party: Slått av gode hester, kan klare trippel her.

 

2.løp:

Dark Pride: Mistet rytteren torsdag, har form som skal holde til premie her. Top Fuel: Beste rytteren, vi tror likevel at det blir tøft her. Hattan: Klart slått torsdag, det ser litt hardt ut. Anne’s Birthday: Er litt på gang, trippelsjanse her. Ifannik Sacc: Går på det jevne, kan klare premie. Cold Case: Venter på gjennombruddet, vi avventer også. Chopard: Start nummer 101. Syvende på torsdag, litt bedre her, tror vi. Totte: Gikk ned i distanse sist, det var positivt. Regnes. Ibrahim: Raden er stygg, vi synes det ser vrient ut. Evita: Finner ikke formen, ny distanse kan kanskje hjelpe noe. Spoon: Er ofte en del slått, vi drøyer til vi har sett mer. Lagoa do Pau: Har ikke fått det til i år, vi synes det ser tøft ut.  Le Suede: Klart slått på torsdag, enklere i mot her. I hvert fall premie.

 

 

3.løp:

Greco Tom: Er kapabel, men viser det ei. Å glemme ham helt er dog skummelt.  Yorkshire Lad: Sjette på torsdag. Tøft å vinne, men premie tror vi klart på. Entangle: Knallsesong, to klassiske seire. Vi tror hun er helt fremme her. Tumaco:  Sterk annen torsdag. Fin form, men den kortere distansen er nok ikke en fordel. Massenzio: Har ikke vist form de siste gangene. Liker ellers underlag og distanse, og andre hester på stallen har kommet kjapt i form. Ticmotor: Meget god norskoppdrettet som vi tror slåss om premie. Heureux: Lett seier torsdag. Utfordrer favoritten og kan slå henne. Pecoiquen: Motstanden virker litt for hvass på denne distansen. Be Alert: Litt på gang, likevel synes vi det ser litt hardt ut. Musadif: Klassehest, som ser ut til å trenge flere løp. McDream: Setter på blinkers, men vi tviler på om det hjelper til å være med i toppen her.

 

 

4.løp:

Vladmira: To bra løp i Gøteborg. Setter på blinkers, kjemper om premie her. Mind the Gap: Lite startet, vil forbedre seg. Neppe mer enn premie. Court Approval: Sterke løp i England. For oss en av to vinnerkandidater. Indian Feather: Må ganske sikkert ha løp i kroppen. Human Touch: Skuffet sist torsdag. Bør normalt ha en god sjanse på den siste trippelplassen. Rhytmix: Mye slått i knallharde lag. Vil nok vise noe mer denne gang. Valparaiso: Kommer til å trenge løpet. Speed Dancer: Vil nok være glad for premie. Mountan: Går jevne løp. I bildet om en av de siste premiene. Tsarina Blue: I premiebildet. Får på blinkers, og med et par unntak er motstanden nokså enkel. Requested: Bra løp i juni. Premie om det løpet repeteres. Caerus: Flott Norges-debut. Vi tror seieren står mellom ham og Court Approval.

 

 

 

 

5.løp:

Lady Oakfield: Har ikke imponert. Litt enklere motstand, men må forbedre seg for å være med fremme. Red for Danger: Litt ujevn. Må nok regnes i dette relativt enkle laget. Fendi: Går opp i distanse. Greit forsøk, men vi er ikke helt sikre på at det er resepten. Bonne Geni: Fjerde sist torsdag, bør klare en ny premie. Corcovado: Mye slått hver gang nå. Det ser hardt ut. De Luca: Har et billig løp. Men med 24 starter uten seier, tør vi ikke anbefale alt for hardt spill. Cool Match: Betrodd sist, men da klaffet det ikke. Slår ofte til gangen etter, så se opp. Desert Fuse: Svak i det siste. Feltet er labert, så umulig er det ikke. Desdemona: Viser ikke all verden. Tar av blinkersen, kan det være et drag?

 

 

6.løp:

Naja: Fremgang som annen sist torsdag. Kan være et spennende bud her. Great Gambo: Ser ut til å ha mistet formen. Kan mye, men det begynner å bli en stund siden vist form. Artistic Light: Bra på sandbanen på våren. Sjanse i åpent løp. Monfalcone: Likte nok ikke banen sist. Ser ut som en god sjanse. Talwandi: Har ikke fått det til etter seieren. Kan blinkers hjelpe?  Flying Falk: Spurtet fint sist. Ikke umulig. Aramis: Har funnet formen, bør regnes nå. Vivat: Ok på Derbydagen, likte ikke forholdene sist. En av mange i ert åpent og uoversiktlig løp. In the Flesh: Litt ujevn i prestasjonene, har levert flere gode løp på sandbanen. Act Two: Er satt ned litt i formtall, på sitt beste ser dette overkommelig ut.  Eatmydust: Ganske jevn, kan være en grei utgang i trippewlspillet. Aladar: God som treåring, har slitt i år. Et long shot for den som spekulerer.

 

 

7.løp:

Kleingeld: Har gått best i Gøteborg i år. Skummel hvis han legger godviljen til også på Øvrevoll. Bit Noble: Fint spor, Ganske rask ut. Trippelkandidat. Faithful Lad: Skuffet torsdag (11. plass). Har vist at han kan hamle opp med slike felt.  Delily: Spurtet glimrende torsdag til annen. Virker å være kraftig på gang. Golden Pool: Bra debut på banen. Er neppe langt unna der det skjer. Gimmelino: Sesongen har vært litt trøblete. Kan nok til å blande seg inn langt fremme. Zavann Zaid: Vant sist han gjestet Øvrevoll etter en sterk spurt. Klart slått forrige tirsdag i Malmø. Regnes i dette jevne feltet. Aragorn: Knallgod i fjor, må forbedre seg mye fra de siste innsatsene for å hevde seg her. Aaron’s Way: Ganske jevn i Danmark, premiekandidat. Tequila Heat: Tredje i sterkt selskap torsdag. Vant sist det var 1100 meter på sandbanen, kan gjøre det igjen. King: Fra dette sporet tror vi det nok blir litt tøft å være med helt fremme. Axe: God på Derbydagen. Er litt prisgitt hvordan han havner til fra dette sporet.

 

Neste løpsdager på Øvrevoll:

Tirsdag 15. september kl 18.00

Torsdag 24. september kl 18.00

Søndag 27. september kl 13.00

Torsdag 1. oktober kl 18.00

 

Og fra uke 41, 9. oktober til og med 4. desember -  løp på Øvrevoll hver fredag kl 15.00.