Programtips fredag 9. oktober kl 15.00

05.10.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 9. oktober kl 15.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP –  NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 900 GRESS

Victorian Art er feltets mest rutinerte hest. Har vært slått av veldig gode hester, og vi tror det kan være duket for karrierens første seier. Pannacotta og Lightning Spitzer får begge godkjent sist bak Concusion og er aktuelle på trippel. Salsero Soy debuterer i totoen og får plassen til høyre på linjen.

 

Tips:

7 Victorian Art – 4 Pannacotta – 5 Lightning Spitzer

Outs: 9 Salsero Boy

 

2.LØP –  NORSK RIKSTOTOS 2-ÅRSLØP – 1350 GRESS

Vi likte Aries svært godt i siste start, hvor han prøvde å utfordre Buckham. Det ble for tøft, men innsatsen var avgjort positiv. Lady Morgana og High Desire var ganske jevne sist, det kan fort bli tett mellom de to denne gang også.

 

Tips:

4 Aries – 2 Lady Morgana – 3 Desert Rose

Outs: 1 High Desire

 

3.LØP –  V5A-1 – NFFF’S LØP FOR NORSKOPPDRETTEDE – 1600 GRESS

Mange av disse hestene har møtt hverandre flere ganger i norskoppdrettede løp. Et lite obs om at vektforholdene denne gang er annerledes enn ved flere andre løp. Working Class Hero og Northern Pal står hardere inne enn ved tidligere møter, og vi spekulerer i V5 på at det kan skje noe.

 

Tips:

9 Northern Pal – 1 Working Class Hero – 6 Yorkshire Lad

Outs: 2 Solan

 

4.LØP –  V5A-2 – DOMESTIQUE LØP – 2400 DT

Cool Match har vært meget god i sine to seiersløp. Vinner fort vekk en gang til. Kan kanskje lide litt av ikke å få ligge i fred foran. Soft Pearl sørger nok for det. Går det for fort med tethestene, tror vi Fendi kan avslutte fort til sin første seier. Hun nærmer seg stadig vinnerpaddocken.

 

Tips:

6 Cool Match – 5 Soft Pearl – 10 Ifannik Sacc

Outs: 3 Fendi

 

5.LØP –  V5A-3 – NORSK JOCKEYKLUBS 3-ÅRSSPRINT – 1200 GRESS

En av sesongens absolutte topper er Chicken Momo. Gruppevinner som treåring i tillegg til klassiske 2000 Guineas, det skal være nok til å vinne dette fine sprintløpet. Det er morsomt å se at Light the Fire begynner å vise en del av det han kan. Hvor god er så Caerus? To lette seire har ikke fortalt alt om kapasiteten, men vi tror likevel det blir for hardt mot Chicken Momo.

 

Tips:

8 Chicken Momo – 4 Light the Fire – 2 Smokey Storm

Outs: 6 Caerus

 

 

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – OKTOBERFEST LØP – 2400 DT

Egentlig et ganske åpent løp. Vi tar imidlertid stilling til fordel for Artistic Light. Sist var det kun om å gjøre at seiersmarginen ikke ble for stor, slik at formtallet skulle gå for mye i været. Sandbanen er tydeligvis melodien for Hallvard Somas fine hoppe. Skulle vår favoritt svikte, virker løpet vidåpent. En eller mange, vi går for en.

 

Tips:

10 Artistic Light – 1 Artie Bucco – 8 In the Flesh

Outs: 9 Talwandi

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – DARK STORY LØP – 1100 DT

Oro liker 1100 meter på sandbanen. Fra innerspor tror vi det kan bli suksess. Firefox har vært 16 ganger på trippelen i år, meget bra. Chopard holder formen, liker normalt disse betingelsene. Aylar viste endelig litt sist, kan nok være med også her. Ellers er løpet åpent, og vi blir strengt tatt ikke overrasket uansett hvem som skulle gå til topps.

 

Tips:

1 Oro – 5 Firefox – 6 Chopard

Outs: 9 Aylar

 

 

 

8.LØP – ØVREVOLL HESTESPORT CUP – AMATØRLØP – 1600 DT

Bonne Geni har god form og god rytter, vant i Gøteborg søndag. Det holder til et vinnertips for oss. Red for Danger er ujevn, får nå en meget god amatørrytter. Jim Beam og Lagoa do Pau starter begge i Danmark mandag, sjekk disse startene.

 

Tips:

5 Bonne Geni – 7 Red for Danger – 3 Lagoa do Pau

Outs: 2 Jim Beam

 

 

V5A-forslag 495 rekker:

 

1.avd:  Alle

2.avd:  6-5-3-10-8

3.avd:  8 Chicken Momo

4.avd:  10 Artistic Light

5.avd:  Alle