Programtips fredag 23. oktober kl 15.00

18.10.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 23. oktober kl 15.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – VINSMAK.NO NOVISEHEKK FINALE 3200 HEKK

Barros Jarpa har toppvekt, men har imponert så mye, at vi setter ham først på linjen. Crossfield Lad var god sist på Täby og ser ut som hardeste utfordrer. Gode trippelkandidater kan Zimon og Romund være. Sistnevnte avsluttet bra i hekkedebuten og så ut til å ha anlegg for hekkeløp.

 

Tips:

3 Barros Jarpa – 6 Crossfield Lad – 7 Romund

Outs: 1 Zimon

 

2.LØP –  NORSK MESTERSKAP FOR 2-ÅRINGER – 1600 DT

 

Lady Morgana fosset i fra til utklassingsseier sist. Sand og 1600 meter er andre betingelser, men det endrer neppe styrkeforholdet veldig mye. Bak henne har det vært veldig jevnt. Vi likte spurten til Dutchess of Bogstad så godt sist, at hun får plassen nærmest favoritten på linjen.

 

Tips:

4 Lady Morgana – 1 Dutchess of Bogstad – 2 Aries

Outs: 7 Ingvild

 

3.LØP –  V5A-1 – FIRE POWER ELITELØP – 2400 DT

Et lite, men veldig jevnt felt. Distant Star har ikke startet mye på sand, men det skal ikke være noe problem. Strøket for hoste, men det er snart en måned siden. Amazer rader ikke opp seire, men nå er formen så god at han må regnes. Stallvenninnen What Budget var slett ikke verst sist bak Entangle, mens Artie Bucco spurter fort om han får det rette løpet. Superman har vært god, men var klart slått som fjerde i Danmark lørdag.

 

Tips:

6 Distant Star – 4 Amazer – 3 Artie Bucco

Outs: 5 What Budget

 

4.LØP –  V5A-2 – ØVREVOLL HESTEIERFORENINGS KLOKKELØP IV – 1100 DT

Wannabeawarded har utviklet seg til å bli en veldig god sprinter. Vant på fredag, kan vinne igjen. Vi garderer kun med Golden Pool, som vant i stor stil fredag. En annen distanse nå, men hun virker klart forbedret og er trolig med i fremste rekke.

 

Tips:

6 Wannabeawarded – 2 Golden Pool – 3 Requested

Outs: 8 Firefox

 

5.LØP –  V5A-3 – FORTUNA VICTORIA LØP – 1600 DT

Northern Pal er nok klart best på sand, her tror vi på god sjanse for at han kommer tidsnok i spurten. Fair Flair møter hester hun pleier å hevde seg mot, god på høsten i fjor. Det var også Rapponghi, som i fjor satte en flott banerekord på denne løpsdagen. Ellers er det lite som skiller.

 

Tips:

7 Northern Pal – 11 Fair Flair – 4 Dalmeny

Outs: 6 Rapponghi

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – FAIR AFFAIR LØP – 2300 DT

Windiana og Until June kommer fra fine seire, god sjanse for at det står mellom disse to. Vi tar også med Surfer på forslaget, gikk sitt klart beste sandløp forrige gang. Dubai Samurai har fin form og er en god trippelkandidat. Det kan også Talwandi være.

 

Tips:

4 Windiana – 10 Until June – 6 Dubai Samurai

Outs: 2 Surfer

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – FEMALE LEGEND LØP – 1750 DT

William Hepburn vant fra spor 12 fredag og har ikke fått tillegg for den seieren. Seieren var klar, og vi tror det kan bli en ny triumf. Prime Attraction og Flying Falk utgjorde trippelen sist, det vil de gjerne være med på også denne gang.

 

Tips:

12 William Hepburn – 7 Prime Attraction – 1 Mind the Gap

Outs: 3 Flying Falk

 

8.LØP – NORSK MESTERSKAP FOR 3-ÅRINGER – 1600 DT

Working Class Hero har totalt sett vært klart beste norske i årgangen. Sheika har vært mest stabil av de øvrige og bør være et godt trippelkort. De øvrige har hatt sine topper, men er ujevne. Dessuten er det en god stund siden de viste form. Catching the Storm virker på vei opp etter en problematisk sesong, kan klare en god premie her.

 

Tips:

7 Working Class Hero – 6 Sheika – 4 Fighting Spirit

Outs: 3 Catching the Storm

 

 

 

V5A-forslag 462 rekker:

 

1.avd:  Alle

2.avd:  6-2

3.avd:  Alle

4.avd:  4-10-2

5.avd:  12 William Hepburn