Programtips fredag 16. oktober kl 15.00

11.10.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 16. oktober kl 15.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – MAIDENLØP – 1600 DT

Dette maidenløpet er mer åpent enn slike løp pleier å være. Vi synes duoen til Cathrine Slettemark, Golden Pool og Tahayab, har hatt en fin utvikling. Førstnevnte spurtet godt sist til tredje, og vi tror ikke 1600 meter er så dumt. Tahayab kjempet bra sist til annen og er nok i det minste på trippel. Harmony Hall fikk det ikke til på sanden sist, bare en dårlig dag? Montgomery har vist klasse, men det er snart halvannet år siden forrige gode løp. Viser han den formen, blir det vinnerpaddock.

 

Tips:

6 Golden Pool – 1 Tahayab – 3 Harmony Hall

Outs: 2 Montgomery

 

2.LØP –  EXCELDA LØP – 1100 DT

Match Point var glimrende på Täby søndag og får tipset på den prestasjonen. Bak henne prøver vi med Wannabeawarded, som bare var hals fra seieren sist. Har vunnet fra samme spor før. Ticmotor og Evening Rose hadde noen flotte dueller tidligere i år, kanskje har begge ikke den helt store formen på plass. Kapasiteten er dog stor. Tequila Heat og The Shadow er begge trolig med på målfoto, men det er jevnt mellom flere.

 

Tips:

6 Match Point - 8 Wannabeawarded – 2 Ticmotor

Outs: 3 Evening Rose

 

 

3.LØP –  V5A-1 – NORSK ST LEGER – 2800 GRESS

Touch of Hawk vinner lett om bare formen er noenlunde konservert. Doctor Wango kan gi dobbelt Neuroth, fin fjerde i Derby. Timely Production har imponert, men har ikke startet siden juni. Soleklar outsider. Lazy Lord bør få en fin premie, men å vinne blir normalt for tøft.

 

Tips:

5 Touch of Hawk – 7 Doctor Wango – 1 Lazy Lord

Outs: 6 Timely Production

 

4.LØP –  V5A-2 – ELITELØP – 1200 GRESS

Heureux har imponert stort. Det butter nok en dag, men formtall 81 tror vi han kan forsvare. Toppvekteren Steve’s Champ møter billigere lag enn vanlig, kjemper nok i fremste rekke her. Light the Fire viser stadig vekk litt mer av sin kapasitet, en dag holder det helt til mål. Vi tror det er for kort for The Pirate og Tumaco og lar derfor Gifted Lass få siste plass på linjen.

 

Tips:

10 Heureux – 1 Steve’s Champ – 9 Gifted Lass

Outs: 4 Light the Fire

 

 

5.LØP –  V5A-3 – EXTRA LØP – 2400 DT

Her er det mange hester som må bære høy vekt, og flere av de hestene som pleier å bestemme tempoet, har utvendige spor. Derfor er det vrient å lese hvordan løpet går, og vi garderer bredt. Until June og Picture Perfect har fin formutvikling, men 65 og 68 kilo på to treårige hopper kan bli drøyt. Vi ser for oss litt overpace, og det kan fort komme noen fra de bakre rekker.

 

Tips:

3 Until June – 5 Picture Perfect – 1 Gucci Pino

Outs: 7 Dickson

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – EL SENOR LØP – 1600 DT

Cool Match gikk bra sist, men fikk ikke være i fred. I dette selskapet tror vi ikke det blir like mye stress i front, og da tror vi på seier. Pisaq var god annen sist, trolig langt fremme igjen. Reaching Nirvana hadde en god høst i fjor, virker på gang nå også. Kan blinkers tenne Io eller Gimmelino?

 

Tips:

10 Cool Match – 12 Pisaq – 5 Gimmelino

Outs: 7 Reaching Nirvana

 

7.LØP   V5A-5 DD-2 – EXIT TO NORWAY LØP – 1750 DT

Prime Attraction har to strake og kan meget vel ta den tredje på stripe. Men formhester som William Hepburn og Chief Eric vil selge seg dyrt, og det er flere andre som kan blande seg inn i leken. Formen er brukbar hos de aller fleste, og det kan være duket for en skrell.

 

Tips:

9 Prime Attraction – 12 William Hepburn – 10 Timtaya

Outs: 3 Chief Eric

 

 

 

V5A-forslag 432 rekker:

 

1.avd:  5 Touch of Hawk

2.avd:  10 – 1 - 4

3.avd:  Alle

4.avd:  10 Cool Match

5.avd:  Alle