Programtips fredag 30 oktober kl 15.00

26.10.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 30. oktober kl 15.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1100 DT

Salsero Soy imponerte i debutløpet. Vi tror han legger på til to strake. Azzah ble tredje i det samme løpet og viste nok til å kunne kapre en trippelplass. Pannacotta var uheldig sist, trolig nærmere nå. Recession Racer har møtt topphester, billigere i mot nå, samt blinkers. Outsider.

 

Tips:

5 Salsero Boy – 1 Azzah – 3 Pannacotta

Outs: 4 Recession Racer

 

2.LØP –  ØVREVOLL HESTEIERFORENINGS KLOKKELØP V – 1750 DT

Anna Pilroth har vunnet to ganger før i år med Between Friends. I striden på ny. De Luca er ganske jevn, og Lea Olsen er et pluss. Red for Danger vant sist, med en tilsvarende prestasjon er hun på trippel. Det er også muligens Bonne Geni i dette ganske svake feltet.

 

Tips:

2 Between Friends – 5 De Luca – 8 Bonne Geni

Outs: 4 Red for Danger

 

3.LØP –  V5A-1 – DAGBLADET ELITELØP – 1750 DT

Vi nøyer oss med fire hester i flott form. Northern Pal og Amazer vant begge fredag, kan fort plusse på med nok en seier. Artie Bucco avsluttet også fint, god sjanse nå. Tumaco var ute på 1200 meter sist, normalt litt kort for ham, Viste fin form og har en spennende oppgave her. Quint Essentials er god, men, har ikke vært like giftig på slutten som han pleier.

 

Tips:

5 Northern Pal – 6 Amazer – 4 Artie Bucco

Outs: 3 Tumaco

 

4.LØP –  V5A-2 – GREENLAND EXPRESS LØP – 1600 DT

Mind the Gap var suveren fredag, og han står faktisk bedre til denne gang enn sist fredag. Vi prøver med ham som banker. Skulle det være en motkandidat, vil vi prøve med Great Gambo. Står litt lenger for hver gang, en dag holder det kanskje til mål. Whisperingline har to seire i provinsen i Danmark, det kan fort rekke til trippel her.

 

Tips:

6 Mind the Gap – 8 Whisperingline – 1 Cajun Star

Outs: 9 Great Gambo

 

5.LØP –  V5A-3 – NOVISELØP – 2300 DT

Et ganske svakt noviseløp, hvor vi føler oss på gyngende grunn. Flere av hestene står bedre inne på formtallet enn Gucci Pino, men hun har ok form og klarer distansen. Det er nok til å få vinnertipset. Fraank har ikke startet på over et halvt år, men viste på våren nok til å hevde seg. Soleklar outsider. Blant de som står bra til, er vi svært usikre på distanseevnen.

 

Tips:

8 Gucci Pino – 6 Pilgrim – 2 Wood Top

Outs: 9 Fraank

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – GIJON LØP – 1100 DT

Aylar har fått fart på bena. Var bra med fra utvendig spor sist, nå kan det bli tet fra start til mål. Var nær ved å få bankertillit, men vi garderer med Lagoa do Pau og Le Duede. Begge er på rett vei og kan matche favoritten.

 

Tips:

1 Aylar – 8 Le Suede – 4 Delily

Outs: 5 Lagoa do Pau

 

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – GREETLAND FOLLY LØP – 1100 DT

Mange gode sprintere, men ingen av dem rader opp seire. Evening Rose var uheldig i starten sist, avsluttet meget bra. Fretheims duo Royal Hill og Ticmotor er gode trippelkort, og Wannabeawarded var uheldig sist. Det kan fort komme en smell her, og vi garderer bredt.

 

Tips:

10 Evening Rose – 5 Wannabeawarded – 2 Royal Hill

Outs: 7 Ticmotor

 

 

 

V5A-forslag 576 rekker:

 

1.avd:  5-6-3-4

2.avd:  6 Mind the Gap

3.avd:  8-6-9-2

4.avd:  1-8-5

5.avd:  Alle