Omtaler av hestene til start på Øvrevoll - fredag 23. oktober kl 15.00

21.10.2009
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll fredag 23. oktober kl 15.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til! Last ned programmet gratis her.

Starthester 23. oktober:

 

1.løp:

Zimon: Stabilt god på hekk. Tøft å vinne, men en klar trippelsjanse. First Connection: Har så langt ikke vist noe som skulle rekke.  Barros Jarpa: Fire strake seire på hekk, tre av dem på Øvrevoll. Fortjener favorittstempelet. Monfalcone: Har ikke fått klaff på hekk så langt. Premie, trolig ikke mer. Cunami: Godt gående lenge sist. Ble litt sliten til slutt, kan klare siste trippel. Crossfield Lad: Har ikke fått det til på Øvrevoll, bedre i Sverige. Ikke helt umulig. Romund: Fin avslutning til annen sist, en god hekkedebut. I trippelstriden.

 

2.løp:

Dutchess of Bogstad: Fin spurt sist, vi tror distanseøkningen er til hennes fordel. Aries: Debuterer på sand. Vi er litt usikre på 1600 meter er en fordel. Uansett fin premiesjanse. Desert Rose: Bra debut, ikke like bra sist. Kanskje er distansen litt i overkant? Lady Morgana: Suveren sist. Første løp på sand, bør uansett være ganske klar favoritt. Clarissa: Skuffet sist, har ellers holdt følge med de øvrige. I premiebildet. High Desire: Det er jevnt bak favoritten. En av mange som kan kjempe langt fremme om sandbanen og 1600 meter faller i smak. Ingvild: Starter ikke. Lord Rossmo: Trenger nok minst et løp i kroppen.

 

3.løp:

Hot Marta: Vil ha tet uten at tempoet blir alt for høyt. Leder nok ganske lenge, men vi tviler litt på om det holder helt hjem. Vamp: Er nok best på gress. Formen er imidlertid god, så han bør regnes i et jevnt felt. Artie Bucco: Spurtet storartet nest sist. Har stått 2400 meter, men er etter vår oppfatning likevel best på litt kortere løp. Amazer: Er i storform. Har ikke vært noen stor vinnertype, men med beste form på plass, skal han helt klart regnes. What Budget: Gjør stort sett sitt beste hver gang. Har vunnet på sand før. Distant Star: Har startet veldig lite på sand, men det pleier gode hester å fikse. Kan ta årets første seier her. Superman: Jevnt bra i hele år, skuffet kanskje litt i Danmark lørdag. Står distansen, bør nok ikke glemmes.

 

4.løp:

Gameboy: Har ikke fullført løp på to måneder. Litt vrien å vurdere i dette selskapet. Golden Pool: Helt suveren fredag. Selv om det nå er 500 meter kortere, tror vi absolutt hun bør regnes. Requested: Har startet mot bedre hester, men som oftest vært mye slått. Kan Anna Pilroth gjøre susen? Quanero: Har gått ned mye i formtall, vi er likevel usikre på om det hjelper. Iron Lady: Tredje i debuten på sprint. Dette er kanskje rett distanse, likevel tviler vi litt på om det rekker. Wannabeawarded: Seier mot gode hester fredag. I striden på ny. Hermion: Har tidvis møtt mye bedre hester. Må likevel forbedre seg en hel del for å være med fremme. Firefox: Ledet ganske lenge sist på 1600 meter. Trippelsjanse i årets start nummer 31. Grey’s Anatomy: Skuffet sist etter pause. Seiersløpet viste at hun har fart nok til å kjempe om trippel. Ziwy Skate: Også en av flere som har møtt bedre selskap. Ganske god premiesjanse. Aaron’s Way: Kjemper ofte om siste premie. Fort vekk i det sjiktet også her. Human Touch: Har vist fart, men er litt veik. Rytteren gjør en spennende debut.

 

5.løp:

Yorkshire Lad: Jevn og flink. Kanskje er ikke formen helt på topp. Caerus: Møtte overmakten sist. Sjansen igjen her i et meget jevnt felt. Mizar: 1600 meter på sand passer nok godt. Klar premiesjanse. Dalmeny: Vant sist, er fort i trippelstriden også denne gang. Arabian Word: Er kanskje litt bedre på gress. Årets seier kom på Øvrevoll, men da var det gress. Rapponghi: Satte en flott banerekord i fjor på denne løpsdagen. På gang og bør ikke glemmes, tror vi. Northern Pal: Fin distanse, liker sand. Spurter helt sikkert fort, kan rekke frem til seier. Massenzio: Er med fremme lenge. Dette er i grenseland for å være i lengste laget. Timtaya: Sviktet sist, har ellers gått bra. Kjempegod i fjor høst, kan være skummel å utelate. Madame If: Gode løp i Danmark. Kan fort ta premie tross tøff motstand. Fair Flair: God i fjor høst. Dukker noen ganger opp som troll av eske, kanskje er dette er slikt løp.

 

6.løp:

Chief Eric: Seier nest sist, skuffet etter det. Umulig er det ikke, men formen er muligens ikke helt på topp. Surfer: Stadig bedre på sand. Skal regnes tidlig denne gang. Bonne Easter: Meget god på sand i fjor. Blir litt bortglemt her, kan vær et trippelbud. Windiana: Matches mot et større løp i Sverige. Klar sjanse nå. Picture Perfect: Starter ikke. Dubai Mamurai: Gjør det jevnt bra. Premie, kan klare trippel. Harmony Hall: To svake løp nå. Kan se ut som om formen har forsvunnet. Bonjour Allure: To løp i kroppen etter pause. Det kan gi premie nå. Onkel Blaa: Kristin Arnkværn har ridd Onkel Blaa tre ganger i år, fasit er tre seire. Farlig hvis det ikke blir overpace. Until June: Lett seier sist. I knallslag og bør være helt der fremme. Talwandi: Er litt ujevn, kan mye på sitt beste.

 

7.løp:

Mind the Gap: Kan mer enn vist. Prøver blinkers, kanskje det er melodien. Liten luring tross overvekt. Youneverwalkalone: Har så langt ikke vist all verden. Vi venter.  Flying Falk: God avslutning sist til tredje. Trippel på ny? Zafirah: Ganske jevn. Premie på gang. Tom Fix: God i vår og sommer. Den siste måneden har det ikke stemt, men osvuret er bäst, som svenskene sier. Richelle: Klart slått i det siste. Må nok kjempe om premie.  Prime Attraction: Fin form. Helt fremme også her. Io: Trener bra, men det løsner ikke i løp. Vi vil gjerne se mer. Tahayab: Annen sist, men mye slått. Kan klare premie. Act Two: Starter ikke. Vivat: Kan en del, virker ikke i toppform. Premie? William Hepburn:  I knallorden. Kommer nok en gang med en sterk spurt og vinner?

 

8.løp:

Handsome Broker: Godt løp i mai, har siden ikke vist det samme. Trippel kan være mulig. Solan: Fighter om en liten premie. Catching the Storm: Endelig litt fremgang sist. Kan være aktuell for trippel. Fighting Spirit: God da han vant Lyches Minneløp. Får premie, på en god dag trippel. Most Wanted: Premie ser ut som en bonus. Sheika: God i NM I fjor. Kan hun matche favoritten? Working Class Hero: Totalt klart best i klassen i år. Kun et løp på sandbanen, da han vant NM i fjor. Vinner nok igjen. Wood Prince: Bra nest sist. Med en like god innsats nå, blir det premie.