Bonne Geni vant i Gøteborg

05.10.2009
Artikkelbilde
Zeeran vinner Høst Handicap, Tumaco knapt slått

Søndag var det årets siste løpsdag på det vakre galoppanlegget i Gøteborg. Det ble en norsk seier, da Bonne Geni tok en sikker triumf i amatørløpet. Kjetil Kjær red et fint løp på Bonne Geni, og dermed ordnet han hestens første seier i karrieren. Cathrine Witsø Slettemark trener, og Bonne Geni ga 5.61 i vinnerodds. Slettemark-stallen var også nær en seier med Kleingeld (Jan-Erik Neuroth). De tapte en tett strid mot Terrible Bob, ridd av Lisa Magnusson. Premien for begge de to norske var 12 000 svenske kroner.

I hovedløpet Göteborg Höst-handicap ble det en sensasjonell seier til Zeeran, godt ridd av den unge lærlingen Shane Karlsson. Tumaco, i trening hos Annike Bye-Nunez og ridd av Fernando Diaz, ble knapt slått til tredje og fikk 13 000 svenske kroner for den jobben.

So Trendy (Cathrine Erichsen/Espen Ski) og Majestic Song (Are Hyldmo/John McLaughlin) ble annen og tredje i et løp som ble vunnet av svenske Hilife (Martin Rodriguez). 12 500 og 6 000 kroner ble belønningen for de to norske hestene.

Torsdag ble det for øvrig en annenplass på den Eva Sundbye-trente toåringen Caliente på Täby. Per Anders Gråberg red, og annenplassen var verdt 17 500 svenske kroner. Audrinna (Claes Bjørling/Lisa Magnusson) var en meget klar vinner.