Programtips fredag 27. november kl 15.00

23.11.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 27. november kl 15.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1100 DT

Et ganske åpent toårsløp. Home Straight har møtt mange gode hester og klart seg brukbart. Dette feltet er noe enklere, og vi tror på en av de beste premiene. Pannacotta var god nest sist, skuffet litt på Jägersro. Emma prøver blinkers og ser ut som en god trippelkandidat.

 

Tips:

9 Home Straight – 1 Pannacotta – 8 Leo

Outs: 4 Emma

 

2.LØP –  3-ÅRSLØP – 1600 DT

Mind the Gap gikk litt hardt på i tet i siste start. Her synes vi det ser ut som et fint løp for ham. Mohikan var flink på Täby og tok karrierens første seier. Salute og Tahayab er jevne og ser ut som to gode trippelkandidater.

 

Tips:

5 Mind the Gap – 9 Mohikan – 7 Salute

Outs: 8 Tahayab

 

3.LØP –  V5A-1 – NOVISELØP – 1600 DT

Vi tror det skal la seg gjøre å løse dette løpet på to hester. Golden Pool slo Madame If sist, men sistnevnte har vektmessig et finere løp nå. Likevel setter vi Golden Pool først, da vi tror at formen er bedre hos Slettemarks gode hoppe. Medallic er den første til å utfordre, men de to først nevnte har bedre betingelser, og vi nøyer oss med en duo på V5.

 

Tips:

3 Golden Pool – 6 Madame If – 8 Zen Cat

Outs: 9 Medallic

 

4.LØP –  V5A-2 – KUTBEYA LØP – 1750 DT

Et åpent løp. Vi prøver med et litt friskt vinnertips på Hot Marta. Hvis ikke striden i front mot Suffolk County blir for tøff, tror vi på tet fra start til mål. Tumaco er i fin form og skal regnes, og både Niels Petersen og Arnfinn Lund har fine kandidater. Suffolk County er i form, men 150 meter ekstra er normalt ingen fordel.

 

Tips:

1 Hot Marta – 9 Tumaco – 8 What Budget

Outs: 3 Artie Bucco

 

5.LØP –  V5A-3 – KAFKIN LØP – 1100 DT

Aaron’s Way viste fin fart sist og holdt til kort før mål. Det er imidlertid et veldig åpent løp, så garderinger kan lønne seg. Requested har en fin sjanse om han treffer starten. Most Wanted har så langt ikke imponert, men en sprint i enkelt lag kan være resepten.

 

Tips:

1 Aaron’s Way – 8 Requested – 3 Axe

Outs: 7 Most Wanted

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – HØSTFINALE STAYER – 2400 DT

Vi har stor tro på Pilgrim i dette løpet. Havnet håpløst til sist, men spurtet meget sterkt. Vi har tro på at han får revansj på Richelle fra siste start. Bak disse er det jevnt, men Pilgrim får vår fulle tillit.

 

Tips:

8 Pilgrim – 11 Richelle – 12 Vladmira

Outs: 6 Gucci Pino

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – HØSTFINALE SPRINT – 1100 DT

Valparaiso sjokkerte mange spillere sist. Trener Pia Høiom rapporterer om gode treningsarbeider, så vi gir ham sjansen. Parthe Celebre har ennå ikke vunnet, i dette selskapet synes vi sjansen må være god. Også her er det åpent, men lommeboka tillot ikke flere streker på V5.

 

Tips:

12 Valparaiso – 2 Parthe Celebre – 9 Aylar

Outs: 1 Wannabeawarded

 

8.LØP – NOARK AMATØRLØP – 1600 DT

Anna Pilroth og Kristin Arnkværn er de to klart mestseirende amatørene på Øvrevoll I år. Det avgjør våre tips. My Pal Al vant sist, men det er nesten tre måneder siden. Rainbow Barrel ser ut som et godt trippelkort.

 

Tips:

7 Andy Capp – 12 Sweet Princess – 9 Rainbow Barrel

Outs: 6 My Pal Al

 

 

 

V5A-forslag 396 rekker:

 

1.avd:  3-6

2.avd:  Alle

3.avd:  Alle

4.avd:  8 Pilgrim

5.avd:  12-2