Programtips fredag 13. november kl 15.00

09.11.2009
Artikkelbilde
William Hepburn

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 13. november kl 15.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1600 DT

Et åpent toårsløp hvor flere av hestene debuterer. Vi prøver med One Cool Buck, som startet to ganger i England for en god stund siden. Recession Racer har møtt de beste, her virket selskapet enklere. . Azzah er jevn og snapper fort vekk en trippelplass. Av debutantene gir vi Temptress plass på linjen.

 

Tips:

12 One Cool Buck – 10 Recession Racer – 5 Temptress

Outs: 2 Azzah

 

2.LØP –  IT’S ALL ACADEMIC LØP – 1100 DT

Flere av våre beste sprintere møtes. Feltet er lite, men det er likevel ikke helt enkelt. Vi prøver med Light the Fire, som på formtall 81 bør være helt i toppen. Halvbrødrene Ticmosic og Ticmotor er alltid farlige, og Evening Rose spurtet fort i siste start etter litt trøbbel tidlig. Simian er meget god, men ett år uten løp gjør oss usikre.

 

Tips:

7 Light the Fire – 4 Ticmosic – 5 Evening Rose

Outs: 2 Ticmotor

 

3.LØP –  V5A-1 – INCHRORY ELITELØP – 2300 DT

Vrien V5-innledning, hvor svært få ser ut til å ha toppformen i senit. Superman gikk bra sist han var på Øvrevoll. Står distansen og går til mål stort sett hver gang. Vamp og What Budget leverer stabile innsatser, god trippelsjanse. Fricoteiro burde selvsagt ha en topp sjanse i et slikt felt, vinner om formen dukker opp. Omoto Sando har hatt en god hekkesesong.

 

Tips:

1 Superman – 2 Vamp – 5 What Budget

Outs: 6 Fricoteiro

 

4.LØP –  V5A-2 – IN THE WOODS LØP – 1600 DT

Niels Petersens duo Artie Bucco og Northern Pal holder fin form. Gråberg sitter på sistnevnte, og vi lar det avgjøre vårt tips. Sportschau har hatt en flott høst. Møter gode hester nå, men er nok med i tetbildet svært lenge. Quint Essentials og Tumaco ser ut som gode trippelkort i et jevnt felt

 

Tips:

4 Northern Pal – 5 Artie Bucco – 9 Tumaco

Outs: 6 Sportschau

 

 

5.LØP –  V5A-3 – 3-ÅRSLØP – 1600 DT

Golden Pool og William Hepburn hadde en fin fight fredag. Vi tror førstnevnte kan få revansj om tempoet blir litt lavere underveis. Uansett må vi ha med begge på V5. Flere av de øvrige lurer i vannskorpen, men vi velger å nøye oss med denne duoen.

 

Tips:

3 Golden Pool – 8 William Hepburn – 5 Medallic

Outs: 6 Windiana

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – HØSTFINALE MILER – 1600 DT

Etter mye trøbbel, viste endelig Pilgrim litt av det som bor i ham. Vi har god tro på ny seier, men velger å gardere med Mind the Gap. Har få starter, og vi tror det er rom for forbedring. Flere av de øvrige har fin form, men vi nøyer oss nok en gang med en duo vi stoler på.

 

Tips:

2 Pilgrim – 12 Mind the Gap – 10 Tahayab

Outs: 6 The Bishop’s Joy

 

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – HØSTFINALE STAYER – 2400 DT

Cool Match har et fint løp og står distansen greit om han ikke får for mye press underveis. Kan være et bra bankeralternativ, men vi spekulerer i Sweet Princess. Viste flott fremgang sist, har få starter og en far som har flere stayere blant avkommene. Desert Fuse gikk bra sist, et godt trippelkort.

 

Tips:

7 Cool Match – 3 Sweet Princess – 12 Reaching Nirvana

Outs: 10 Desert Fuse

 

 

 

V5A-forslag 504 rekker:

 

1.avd:  Alle

2.avd:  Alle

3.avd:  3-8

4.avd:  2-12

5.avd:  7-3