Omtaler av hestene til start på Øvrevoll - fredag 20. november kl 15.00

18.11.2009
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll fredag 20. november kl 15.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til! Last ned programmet gratis her.

Starthester 20.  november:

 

1.løp:

Lady Morgana: Kan ta sin fjerde strake seier, men det blir nok jevnere på denne distansen. Phili Boy: Trenger flere løp. Rahsja: Tre måneder siden debuten. Kan klare premie. Lord Rossmo: Ganske rask av gårde sist. Kan muligens være med i kampen om den siste trippelplassen.  Superfine: Bra løp i august. Vond å vurdere, får sikkert premie. High Desire: Har slått favoritten, vi tror hun er ganske nær nå også. Patricia: Trenger trolig et løp for å få erfaring. Galla Placidia: Løpets store outsider. Bra kval-løp, regnes selv om det er toto-debut. Desert Rose: Bra debut, har siden slitt litt. Har muligens fordel av kortere distanse.

 

2.løp:

Quinta do Lago: Rytteren har gjort det bra i år. Bra sjanse i et åpent amatørløp. Jim Beam: Jevnt bra i høst, trippelkandidat. Kamrusepas Sacc: Positiv sist etter pause, ikke umulig her heller. Rainbow Barrel: Går på det jevne, men har den beste rytteren og regnes på det. Reaching Nirvana: Holdt greit sist etter tøft opplegg. Denne distansen er nok hakket bedre. Ifannik Sacc: Får nok premie, men er ikke lett å vinne med. Kan være et bra trippelbud med god rytter. Carius: Formen later ikke til å være på topp. Kanskje premie. Ovation: Er lite startet og kan sikkert bedre enn vist. Trenger trolig løpet, men rytteren er bra. Rebel Heart: Har så langt ikke vist all verden. Vi vil gjerne se litt mer først. Cold Case: Jobber for sin første trippelplass. Premie bør uansett være mulig. Red for Danger: Er ujevn, vrien å plassere. Bonne Geni: Har nok den beste formen. Kjetil Kjær har tatt begge seirene med Bonne Geni. Selv med høy vekt har vi god tro på at dette kan ende høyt oppe.

 

3.løp:

Monfalcone: Har konsentrert seg mest om hekk i den senere tid. Bra premiesjanse. Timtaya: Har skuffet i det siste. Øker distansen, vi tror det blir tøft å gå helt til topps. Omoto Sando: Glimrende løp sist fredag. Med i toppen også her. Arabian Word: Starter ikke. Fair Flair: Øker distansen, men motstanden virker tøff. Vamp: Avsluttet fint sist, vi tror det kan være en god utfordrer til favoritten. Amazer: To seire på denne distansen. Må avgjort regnes.  Dubai Samurai: Fin seier i siste start. I hvert fall et godt trippelkort.

 

4.løp:

Bien Dicho: Har slitt en del i år. Tror nok dette er litt langt. Dalmeny: Litt ujevn, i trippelbildet på sitt beste. Rapponghi: Ikke like god som i fjor høst. Dropper blinkersen. Madame If: Holdt bra sist. Vi tror hun er meget aktuell for trippel. Caerus: Strålende på Täby. Uheldig før det. Klar seierssjanse. Ticmosic: Vant på distansen i 2006. Mot disse tror vi siste 100 blir for tøffe. Northern Pal: Fikk et bra løp sist, skuffet litt på oppløpet. Regnes. Suffolk County: Fin seier sist. Vi tror det kan bli hardt å gjenta, men en god premie blir det sikkert.

 

5.løp:

Quanero: Møter mange raske, trolig bare premie. Human Touch: Står igjen i starten ganske ofte. Gjør hun ikke det, kan hun følge med de beste til mål. Master Chef: Rask og god sprinter. Kjemper langt fremme. Media Hora: Hevder seg alltid i disse løpene.  Ikke like rask som før, men er helt sikkert med i striden. Navigation: Rask, men neppe rask nok mot disse racerne. Juvenlini: Har mye fart og tar nok en premie. Royal Hill: Vi tror det er et godt trippelkort, men finner ofte en som er for rask. Notforloveormoney: Neppe rask nok til å følge de beste. Light the Fire: På sitt raskeste fører han hver meter, men han må treffe starten. Desdemona: Har vi liten tro på.

 

6.løp:

Kleingeld: Bra sist. God premiesjanse. Evening Rose: Avsluttet fint fredag. Bør regnes med fire kilo lettelse.Tequila Heat: Flott form, med i toppen. Parthe Celebre: Prøver blinkers, det tror vi kan være interessant. Requested:  Ujevn, synes kanskje motstanden er litt tøff. Irish Smile: Begynte som stayer, sprint er utvilsomt riktig distanse. Brukbar sjanse her. Enmore: Nytt treningsforhold. Formen er ikke så verst, men dette tror vi kan være litt kort. Solan: Dette ser litt hardt ut. Some Night: Viste stor fart sist, skal passes her. Wood Hill: Ujevn i løp, hevder seg her om hun viser sitt beste. Giant Dragon: Spor og form er minuser, så vi tror det blir tøft å være med helt i toppen. Mizar: Går ned i distanse. Ikke helt umulig.

 

7.løp:

Gimmelino: På gang, outsider i et meget åpent løp.The Bishop’s Joy: Bra i seiersløpet på Täby, ikke umulig. Spoon: Kan være en luring i et meget åpent løp. Kinky: Dette er kanskje litt kort, men formen er i hvert fall bra. Bit Noble: Stallen er litt på gang, kan slå til. Grey’s Anatomy: Ikke toppform, men i dette løpet vil vi ikke avskrive noen. Gameboy: Har aldri vunnet, trenger ikke være så langt unna nå. Chopard: Liker sprint, bør med på gardering.  Zit Zaid: Formen virker svak. Har vunnet to løp i år, men siste seier kom i april.  Aaron’s Way: Forbedret sist, premiekandidat. Aylar: Flott form, er sikkert med i toppen om ikke sporet skaper problemer. Party Booster: Hevder seg ofte i sprintløp, men her er det lite som skiller. Bred gardering anbefales.