Toppløp av Ticmotor

29.05.2009
Artikkelbilde

Ticmotor var kun to tideler fra banerekorden på 1100 meter på sandbanen fredag. Etter tet så å si hele veien, ble det en meget kontrollert seier.

Han er kjempegod og helt klart en av de beste norskoppdrettede på kortere distanser. Jeg har tre gode sprintere, så det blir vel til at jeg skiller dem litt fremover. Kanskje blir det sprintløpet om to uker, lurte trener Jacob Hveding Fretheim.

Northern Pal

Også Northern Pal gikk et flott løp etter en sedvanlig sterk avslutning. Espen Ski beregnet avstanden frem til ledende Suffolk County perfekt og vant sikkert.

Dark Pride 

De øvrige vinnerne var Dark Pride, som tok sin andre strake, Petit Verdot som sjokkerte som et sistevalg, samt Sportschau. Hun tok sin andre strake seier.

Spillet var slett ikke så verst. V5 ga drøyt 30 000, mest takket være Petit Verdots meget overraskende seier i V5-2.

 

TICMOTOR til tet før svingen. Holdt enkelt unna helt til mål på glimrende tid. ROYAL HILL raskest ut av boksene, holdt farten fint til og knepen annen. TICMOSIC ikke så rask av gårde. Avsluttet flott og var kun nese fra annen. Sterk spurt av ROYAL MISWAKI, som er på gang.

 

PETIT VERDOT tredje, opp på annen i siste sving. Overtok tidlig på oppløpet og vant meget enkelt. TOM FIX avventet bak, opp på tredje i siste sving. Holdt farten greit til mål. DESERT FUSE i baktroppen, klarte tredje på å holde farten. WISHMASTER annen, overtok før siste sving. Klarte ikke å forsvare seg. SEND AN INVITATION dro av gårde i fin fart, stoppet i tide.

Petit Verdot 

 

NORTHERN PAL avventet lenge. Kom på lette ben ute i banen til sikker seier. SUFFOLK COUNTY dro av gårde i stor fart. Holdt meget bra til annen. MIZAR annen hele veien, holdt farten inn i mål til tredje. ARCHIVED på det jevne til fjerde.

 

DARK PRIDE i front, så vidt passert av King. Kom tilbake innvendig og seiret sikkert. KING med fremme sammen med vinneren. Ble kontret ut helt på slutten. Fin avslutning av FAITHFUL LAD til tredje i årsdebuten, mens FIREFOX også kom med en god avslutning.

 

SPORTSCHAU utvendig leder, avgjorde sikkert. ESPOCITIO tet, holdt fint til annen. God avslutning av WANNABEAWARDED, mens CAJUN STAR passerte mange på oppløpet innvendig.

Sportschau