Programtips torsdag 7. mai

04.05.2009
Artikkelbilde
Ticmotor, programmets bankerforslag

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 7. mai. Her er programmets tips for løpene, du kan laste ned programmet gratis her.

1. LØP – 3-ÅRSLØP – 1600 DT

Wood Hill tok en lett seier sist torsdag. Har solid vekt denne gangen, men vi tror han vinner likevel. Salontyre vant på Klampenborg forrige lørdag. Forsvarer nok dette formtallet og bør være på trippel. Let’s Do It var treg fra start sist, avsluttet desto bedre. Fighting Spirit gikk sitt livs løp 28/9 i fjor. Gjentar han den prestasjonen, blir han skummel. Medallic gikk brukbart forrige gang mot eldre hester, bør klare en fin premie.

 

Tips:

5 Wood Hill – 6 Salontyre – 7 Fighting Spirit

Outs: 3 Let’s Do It

 

2. LØP – 3-ÅRSLØP – 1100 DT

Catching the Storm var fjorårets beste norskoppdrettede toåring. Hun blir nok favoritt, men på 1100 meter på sandbanen, tror vi på motstand. Vamos Catalina viste strålende takter på finaledagen i fjor, og flere av de øvrige har også vist fart. Solan og Ylja kjemper om trippelplasser.

 

Tips:

5 Catching the Storm – 3 Vamos Catalina – 6 Ylja

Outs: 1 Solan

 

 

3. LØP – V5 1 – DOLFI’S DANCER LØP – 1100 DT

Vi gir et kanskje litt overraskende tips til Lagoa doPau. Annenplassen på finaledagen i 2008 bak Evening Star var sterk. Så langt i 2009 virker det som om de innvendige sporene har en fordel på sprint. Derfor gir vi Bit Noble et pluss i forhold til sist torsdags møte. Men som helhet er dette et meget åpent felt, som det er meget vrient å finne ut av.

 

Tips:

6 Lagoa do Pau – 1 Bit Noble – 10 Dark Pride

Outs: 8 King

 

4. LØP – V5 2 – DESIRED GUEST LØP – 2400 DT

Reaching Nirvana var uheldig sist, da han måtte strykes. Dette ser ut som et overkommelig løp for ham. Tom Fix har prestert bedre for hver start i år. Er trolig langt fremme også her. Desert Fuse gikk bra til tredje på åpningsdagen og kjemper om en ny trippelplass. Onkel Blaa er blitt ti år. Var fjerde i årsdebuten i fjor, men får neppe ligge i fred foran i dette selskapet.

 

Tips:

8 Reaching Nirvana – 2 Tom Fix – 3 Desert Fuse

Outs: 1 Onkel Blaa

 

5. LØP – V5 3 – DA WABBIT LØP – 1100 DT

Ticmotor slo Evening Rose med en lengde ved siste møte. Seieren virket dog enkel, og vi tror på ny seier for Fretheims hest. Maria Møy hadde flere fighter mot vår favoritt i fjor. På denne distansen tror vi mest på Ticmotor. En annen ”Tic” er Ticmosic. Liker også betingelsene med sprint på sandbanen. Det kommer til å gå unna i dette løpet, men vi setter altså vår lit til Ticmotor.

 

Tips:

6 Ticmotor – 2 Evening Rose – 3 Ticmosic

Outs: 2 Evening Rose

 

 

6. LØP – V5 4 – DD 1 – DIPPLE LØP – 1600 DT

Suffolk County har levert to gode prestasjoner i år. Kan ta årets første seier nå. Ladies Unique viste på åpningsdagen takter som ga oss håp om innsatser fra 07-sesongen (seks seire og seks annen). Var meget bra sist etter nesten ni måneders løpspause. Paveroc er en spennende nykommer, som det skal bli spennende å følge. Archived hadde en god sesong i fjor, selv om det bare ble en seier. Regnes her.

 

Tips:

5 Suffolk County – 3 Ladies Unique – 7 Paveroc

Outs: 10 Archived

 

7. LØP – V5 5 – DD 2 – DANCE ACROSS LØP – 1750 DT

Veldig åpent og uoversiktlig. Disse hestene møtes ikke så ofte, og vi føler oss på gyngende grunn. Vi prøver oss med Tarrjoo. Gikk tre løp på Øvrevoll i 2007. Uheldig som annen i 1000 Guineas, tredje i Oaks, samt tredje bak topphestene Big Player og Massenzio. Nå står hun med formtall 67, noe hun enkelt skal klare om 07-formen er til stede. Jackie Khan viste fine takter på åpningsdagen, og flere av de øvrige kan nok mer enn de har fått vist til nå. Vi hadde litt lyst til å prøve Tarrjoo som en frekkis i V5, men feiget ut.

 

Tips:

10 Tarrjoo – 6 Jackie Khan – 5 Carius

Outs: 11 No More Fuzz

 

 

V5-forslag 576 rekker:

1.avd: 6-1-8-10-7-5

2.avd: 8-2

3.avd: 6 Ticmotor

4.avd: 5-3-10-7

5.avd: Alle