Programtips torsdag 28. mai kl 18.00

25.05.2009
Artikkelbilde
Bankerforslaget Vamp

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 28. mai kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – 3-ÅRSLØP . 1350 GRESS

Buen Rumbero ble strøket sist, men var god i sitt første seiersløp. Stallen er i form, og vi tror på seier. Match Point var god i livsdebuten, og Chicken Momo skal regnes langt fremme her. Double Pat kan være et godt trippelobjekt.

 

Tips:

8 Buen Rumbero – 1 Match Point – 9 Double Pat

Outs: 2 Chicken Momo

 

2. LØP – MAIDENLØP – 1750 GRESS

Maidenløp pleier ofte å være greie løp å finne ut av. Det synes vi ikke er tilfelle her.

Vi gir tipset til Tiger Goddess. Tapte for to hester i siste start, som begge har gjort det veldig bra etterpå. Entangle og Rhytmix er to debutanter, som det knyttes forventninger til. Wood Prince har bare gått ett løp, og det var slett ikke dårlig. Ziwy Skate kan være et brukbart trippelkort.

 

Tips:

7 Tiger Goddess – 11 Rhytmix – 14 Wood Prince

Outs: 1 Entangle

 

3. LØP – V5 1 – GOLDING LØP – 2300 DT

Måten Onkel Blaa vant på sist, skulle antyde at det er mye mer å gå på. Vinnertipset får han, men bortsett fra seks strake høsten 2002, har han ikke radet opp gevinster. One to Remember gikk bra i årsdebuten, har hevdet seg godt på Øvrevoll før. Reaching Nirvana fikk en liten skade, men er nok tilbake for fullt. Milliondollarbaby leverte en positiv årsdebut, skal ikke glemmes. Et litt lurt løp om ikke favoritten leder hver meter en gang til.

 

Tips:

4 Onkel Blaa – 6 One to Remember – 9 Reaching Nirvana

Outs: 3 Milliondollarbaby

 

4. LØP – V5 2 – NORBUSS CUP – AMATØRLØP – 1750 DT

Med så mange vanskelige løp, er vi nødt for å ta stilling for ikke å sprenge budsjettet. Grey’s Anatomy har vist positiv utvikling i lengre tid, nå kan det være tid for karrierens første seier. Vi garderer kun med King of York, men skal innrømme at vi har følt oss sikrere med to streker på V5 tidligere. Hilton Lady var med fremme en god stund i årsdebuten, og gamle Acafan vant på Øvrevoll i fjor høst.

 

Tips:

3 Grey’s Anatomy – 4 King of York – 2 Acafan

Outs: 6 Hilton Lady

 

5. LØP – V5 3 – ELITELØP – 1750 GRESS

Capto liker gress, og selskapet er overkommelig. Paveroc og Tumaco har begge rukket å imponere i år. Fair Flair leverte en god årsdebut, og fjorårets Oaks-vinner Distant Star skal regnes om ikke distansen er litt snau. Ilo skuffet sist, kan fort være mye forbedret nå. Spennende årsdebut av Quint Essentials.

 

Tips:

5 Capto – 8 Paveroc – 4 Fair Flair

Outs: 9 Tumaco

 

 

 

6. LØP – V5 4 – DD 1 – POWER NET2 RACE – 2000 GRESS

Etter en del frem og tilbake, falt vi ned på Vamp som kveldens banker. Fjorårets toer i St Leger gikk bra sist torsdag i sesongens første gressløp. Nå er det 250 meter lenger, og dessuten er selskapet betydelig enklere. Mekong fant stilen på denne tid i fjor, som mange vil huske endte det med seks seire. Richard Dancer gikk bra sist på sanden, er normalt enda bedre på gress. Ellers er også dette et åpent oppgjør.

 

Tips:

3 Vamp – 1 Mekong – 6 Monfalcone

Outs: 5 Richard Dancer

 

7. LØP – V5 5 – DD 2 – GREY MIST LØP – 1200 GRESS

På Derbydagen i fjor vant Anne’s Birthday foran Enmore. Begge årsdebuterer, men de viser så mye fart, at vi tror de må regnes direkte. Gimmelino gikk på gress uten å imponere i sine to første starter. Han har utviklet seg mye siden den gang, og vi tror han skal passes. Nok en gang skulle vi gjerne hatt med flere hester. Dette er på forhånd sesongens mest krevende V5, og vi blir overrasket om ikke utbetalingen blir svært pen torsdag.

 

Tips:

5 Anne’s Birthday – 2 Enmore – 10 Ask Thalheimer

Outs: 3 Gimmelino

 

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1. avd:  Alle

2. avd:  3-4

3.avd:  Alle

4.avd:  3 Vamp

5.avd:  5-2-3