Programtips torsdag 21. mai

16.05.2009
Artikkelbilde
Theatrical Award sesongdebuterer

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 21. mai. Her er programmets tips for løpene, du kan laste ned programmet gratis her.

1. LØP – HESTEGUIDEN.COM AMATØRLØP – 1600 DT

Shotgun Charlie trives veldig godt på Øvrevoll. Vant på åpningsdagen både i år og i fjor og kan fort vinne på ny. Tom Fix har to strake. Står litt hardere til, men med god rytter kan det ende langt fremme. Directa Lubeca og Sky View har begge gode makkere, i det minste gode trippelkort.

 

Tips:

3 Shotgun Charlie – 1 Tom Fix – 9 Directa Lubeca

Outs: 5 Sky View

 

2. LØP – NOVISELØP – 1600 DT

Dette løpet tror vi Paveroc vinner. Norges-debuten var helt grei, og dette feltet bør han ta seg av. Dunaroni ser ut som et meget godt trippelobjekt. Da er det mer vrient å plassere de to ustartede hoppene Match Point og Earthshine. I dette selskapet kan fort begge to være langt fremme.

 

Tips:

7 Paveroc – 4 Dunaroni – 5 Earthshine

Outs: 1 Match Point

 

3. LØP – V5 1 – 3-ÅRSLØP – 1750 GRESS

Salontyre er satt opp mye i formtall siden sesongstarten. Ser dog ut til å følge med oppover og kan fort ta sin tredje strake. Vi tror på hardest motstand fra Lousiana. Så ikke ut til å ha problemer med distansen i fjor, tror derfor at 1750 meter går bra. Vi nøyer oss med disse to på V5, men det skal ikke mye forbedring til før en av de andre står klar til å overta.

 

Tips:

3 Salontyre – 8 Lousiana – 5 Picture Perfect

Outs: 4 Medallic

 

 

4. LØP – V5 2 – FABULOUS FOUR LØP – 1750 GRESS

Mizar fikk fire kilo for seieren sist. Vant imidlertid så lett, at vi tror det er mulig å matche formtall 74. Artistic Light vant også svært lett i sin Norges-debut, her kan det være mer å gå på. Flying Falk tok en etterlengtet seier sist, kan vinne om han får en god posisjon. Vi så klar fremgang i Dzius sist, en mulig luring.

 

Tips:

6 Mizar – 5 Artistic Light – 3 Dzius

Outs: 12 Flying Falk

 

 

5. LØP – V5 3 – FIRST SEASON LØP – 1100 DT

Dark Pride møter enklere motstand enn vanlig. Det begynner imidlertid å bli ganske så lenge siden forrige seier, så vi tør ikke helt å stole på henne. Springpågen leverte en fin årsdebut, og Lagoa do Pau kan mer enn hun viste sist. Oro og Chopard var første og annen på denne distansen for to år siden, men det selskapet var nok enda svakere.

 

Tips:

1 Dark Pride – 7 Springpågen – 3 Oro

Outs: 9 Lagoa do Pau

 

 

 

6. LØP – V5 4 – DD 1 – FORSOMMERLØP FOR 3-ÅRINGER – 1200 GRESS

Forsommerløpet for de norskoppdrettede treåringene bør dreie seg om tre hester. Vi likte Vamos Catalina så godt i årsdebuten, at vi lar henne få plassen til venstre på linjen. Sheika var overlegen i fjorårets siste start, må så klart regnes her. Catching the Storm sviktet litt sist i årsdebuten. Tilbake på gress kan det tenkes at hun er tilbake i vinnerform.

 

Tips:

1 Vamos Catalina – 3 Sheika – 2 Solan

Outs: 9 Catching the Storm

 

 

7. LØP – V5 5 – DD 2 – ØVREVOLL MILE CUP – 1750 GRESS

Øvrevoll Mile Cup er et ettertraktet løp. Alltid fulle felter og alltid veldig jevnt. Vi har opplevd mange overraskende vinnere av dette løpet. Half Pint Bill vant i forfjor og blir vårt knepne tips. Møter klart enklere selskap nå enn på søndag. Det blir selvsagt også svært spennende å se hva fjorårets Derbyvinner, Theatrical Award, kan by på i årsdebuten. Kanskje litt drøyt å forlange seier på direkten, men Tveter-hoppa er god.

 

Tips:

13 Half Pint Bill – 12 Perfectionist – 11 Archived

Outs: 9 Ilo

 

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd: 3-8

2.avd: 6-5

3.avd: 1-7-9

4.avd: 1-3-9

5.avd: Alle 15