Programtips til torsdag 4. juni

29.05.2009
Artikkelbilde
Fortaleza

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 4. juni kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – WABA GRUPPEN, SANDEFJORD-LØPET – 2400 DT

Onkel Blaa var bra torsdag, men måtte gi tapt for Head Above Clouds. Kan fort lede hver meter her og har fått på blinkersen igjen. Vi tror mest på Ace a Classic i mot. Milliondollarbaby misset starten sist og gjør sikkert en bedre innsats nå.

 

Tips:

6 Onkel Blaa – 2 Ace a Classic – 4 Rose Muwasim

Outs: 7 Milliondollarbaby

 

 

2. LØP – WABA PALLEDEPOT-LØPET – 2000 GRESS

Wido Neuroth stiller med halve feltet. Vi likte Beluga så godt i totodebuten, at vi setter ham foran. Doctor Wango er en spennende debutant, mens Like Me gikk et brukbart løp sist i Malmø, mens Lyonesse var godkjent på Øvrevoll torsdag.  Moon City skuffet som favoritt sist, bedre nå?

 

Tips:

5 Beluga – 3 Doctor Wango – 8 Moon City

Outs: 4 Like Me

 

3. LØP – V5 1 – WABA GRUPPEN, STAVANGER-LØPET – 1350 GRESS

Fortaleza har et så fint løp her, at vi tar sjansen på å la henne stå ugardert. Fikk riktignok ikke avlagt årsdebuten sist (kom løs før start), men her bør det bli seier. Lousiana er god og en mulig utfordrer, mens debutanten Antarktis etter superhoppa Pretty Girl selvsagt er veldig spennende. Parthe Celebre har ikke fått det til så langt, men det bør være mer å gå på.

 

Tips:

1 Fortaleza – 12 Lousiana, 3 Parthe Celebre

Outs: 2 Antarktis

 

4. LØP – V5 2  – WABA GRUPPEN, TRONDHEIM-LØPET – 1350 GRESS

Giant Dragon gikk bra i årsdebuten, godt nok til å få førstetipset. Medallic var god toer sist, kjemper nok langt fremme også her. Madame If leverte en brukbar prestasjon sist torsdag til tredje, er sammen med Flashline gode premiekandidater.

 

Tips:

4 Giant Dragon – 7 Medallic – 11 Flashline

Outs: 3 Madame If

 

5. LØP – V5 3 – WABA EUROPALLE-LØPET – 1350 GRESS

Et riktig strålende løp. Yorkshire Lad var god toer bak Hansinger sist, her tror vi på seier. Rune Haugen har en flott trio, som alle kan hevde seg i toppen. Quint Essentials årsdebuterte med en flott innsats torsdag, kanskje er dette litt i korteste laget? Quanero var knallgod for ett år siden, kan han finne igjen den formen?

 

Tips:

1 Yorkshire Lad – 3 Massenzio – 6 Quint Essentials

Outs:; 8 Greco Tom

 

6.LØP –  V5 4 – DD 1 - BULL & BEAR TRADING CUP – 2400 GRESS

Vrient. Vivat, Vamp og Great Gambo gikk alle gode løp torsdag med Vivat som vinner. Vi tipper likevel Zababa Sacc, som alltid gjør gode løp på Øvrevoll. St Leger-vinneren fra 2007 blir vår knepne favoritt. Vi er spente på Chief Eric etter sin gode annenplass sist. Mekong er på gang, og Catfight var tredje i Derby i fjor. Strek i vei.

 

Tips:

8 Zababa Sacc – 1 Vivat – 4 Great Gambo

Outs: 10 Vamp

 

7.LØP –  V5 5 – DD 2 - WABA GRUPPEN, OSLO-LØPET 1200 GRESS

Diamondsandpearls imponerte med seier torsdag, får sjansen til å legge på til to. Hornpipe trives på Øvrevoll, er med helt fremme her. Orkan avsluttet bra sist, vi tror han er på trippelen. Stor outsider er Fast Feet. Svarer han til navnet første gang i Skandinavia?

 

Tips:

6 Diamondsandpearls – 2 Hornpipe – 9 Orkan

Outs: 11 Fast Feet

 

V5-forslag 480 rekker:

 

1.avd:  1 Fortaleza

2.avd:  4-7

3.avd:  1-3-8-6-5-2

4.avd:  Alle

5.avd:  6-2-11-9