Fin forsommerkveld

28.05.2009
Artikkelbilde
Quint Essentials vant 28. mai og starter igjen 4. juni løp 5

Ingen storløp, men mange spennende hester kommer til start på Øvrevoll torsdag. Seks av de syv løpene går på gresset, og takket være god jobbing med gressbanen og hjelp til avlastning på sanden, er det riktig fine forhold så tidlig på sommeren.

For den spillende del av galoppfolket, tror vi det kan være lurt å se på den aktuelle formen til de firbente. Mange starter tett og tar ofte med seg et par seire når formen først er til stede. Hele 20 hester som starter torsdag, var til start sist torsdag, i tillegg til at Handsome Boy startet fredag etter programtrykk.

I andre løp har Wido Neuroth fire av løpsdagens åtte hester. Doctor Wango gjør en spennende toto-debut, og kanskje kan han få nok med å beseire stallkameraten Beluga. Sistnevnte debuterte i fin stil på nasjonaldagen, der en annen fra stallen, Moon City, var favoritt.

Antarktis er også et uhyre spennende navn. Mange vil huske moren Pretty Girl, som gikk så mange strålende løp for Wido Neuroth tidlig på tiåret. Det blir neppe like iskaldt i løpet som navnet skulle tilsi for Antarktis.

I femte løp møter vi en miks av gode sprintere og milere. Dette er hester helt opp mot eliten, og vi gleder oss veldig til løpet. 1350 meter virker helt perfekt for Yorkshire Lad, og en av våre aller beste norskoppdrettede kan fort vinne her.

 

Vi gjør allerede nå oppmerksom på at terminlisten i nærmeste fremtid, blir litt utenom skjema. Således blir det i påfølgende uke løp mandag 8. juni og søndag 14. juni. Deretter er det imidlertid kun torsdager i to måneder fremover, faktisk helt frem til Derbydagen 23. august.

Da blir det lett å planlegge hva man skal gjøre på torsdagene i sommer.

Det er på Øvrevoll det skjer.