Programtips torsdag 25. juni

22.06.2009
Artikkelbilde
La Zona, foto Stefan Uppstrøm

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 25. juni kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – MAIDENLØP – 2000 GRESS

Vi tror hardt på Doctor Wango i dette løpet. Debutløpet var meget bra, selv om det ble et stykke frem til Beluga. Lazy Lord var tredje i det samme løpet, og han bør være et godt trippelkort. Chief Eric var veldig god da han var toer bak Touch of Hawk, har etter det vært uheldig. Big Master får premie, kan ta en trippelplass.

 

Tips:

11 Doctor Wango – 3 Lazy Lord – 5 Big Master

Outs: 8 Chief Eric

 

2. LØP – PETITE FRISØRENE AMATØRLØP – 1750 GRESS

Som navnet på løpet tilsier, er det hårfint lite som skiller her. Tom Fix har vært god i år, får et knepent tips. Mange startet sist torsdag, da var det jevnt mellom flere. Vi prøver med Hilton Lady og Party Booster, som har stigende formkurve. Indian Drive vant sist og kan gjenta om han kommer fint til fra ytterste spor. Men det er mange om benet, og vi spår solid trippelodds.

 

Tips:

12 Tom Fix – 5 Hilton Lady – 15 Indian Drive

Outs: 9 Party Booster

 

3. LØP – V5A-1 – ØVREVOLL HESTEEIERFORENINGS HOPPELØP  

1750 GRESS

Vi er helt på det rene med at Bonne Easter har fått betale med hevet formtall etter sine siste prestasjoner. Men vi likte de to siste innsatsene så godt, at det kan være enda mer å gå på. Vi garderer med Sportschau, som sviktet sist, men var god i to løp før det. Også Bonjour Allure får plass på forslaget. Fin årsdebut etter ni måneders løpspause. Artistic Light er billigere inne mot vår favoritt denne gang, det kan kanskje endre bildet. Grei årsdebut av Escarpada, kan vinne med litt fremgang.

 

Tips:

7 Bonne Easter – 5 Sportschau – 1 Artistic Light

Outs: 6 Bonjour Allure

 

 

4. LØP – V5A-2  - SUBARU SØLVDIVISJON – 1750 GRESS

Batistuta innledet sesongen med et flott hat trick. Vi setter ham først på linjen i dette flotte miler-løpet. Archived viste endelig sist at han kan spurte, kanskje var blinkers et godt valg? Blinkers settes også på Ilo igjen, det kan også være positivt. For øvrig et helt strålende oppgjør, hvor ingen er uten sjanse.

 

Tips:

6 Batistuta – 8 Archived – 7 Quint Essentials

Outs: 4 Ilo

 

5. LØP – V5A-3 -  MACARENA LØP – 1100 DT

Firefox gjør sin start nummer 17 i år, og vi skriver fortsatt juni! Han holder strålende form, og fasiten hadde vært enda bedre om han ikke hadde tullet i starten enkelte ganger. Fjerde på litt lang distanse i Gøteborg søndag. King og Dark Pride er tilbake på det som ser ut til å være favoritten, 1100 meter på sand. Vår fjerde strek blir ”gamle” Unreal Wonder, som viste fremgang sist.

 

Tips:

5 Firefox – 6 Dark Pride – 2 King

Outs: 1 Unreal Wonder

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 -  NORSK 1000 GUINEAS – 1750 GRESS

La Zona vant Diana (svensk 1000 Guineas) i stor stil. Like imponerende var Tatoosh i den danske utgaven. Duellen mellom de to kan bli meget severdig. Kanskje blander også flere seg inn. Entangle viste stor fremgang sist og imponerte med en overlegen seier. Risky Lady var nærmest Tatoosh i Danmark, det kan holde til en god premie her.

 

Tips:

2 La Zona – 4 Tatoosh – 12 Risky Lady

Outs: 9 Entangle

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2  – MANGOVILLE LØP – 2400 GRESS

Det var utrolig vrient å bli enig med seg selv om en banker denne gangen. La Zona var selvsagt en mulighet, men vi var så imponert over et par av konkurrentene, at vi valgte å gardere. Til slutt endte vi opp med 11 år gamle Topper. Det er ikke mer enn tre år siden han slo Firello og Equip Hill, to av Skandinavias beste hester. Riktignok fikk han noen kilo, men det var likevel en strålende prestasjon. I de to siste startene har vi sett antydning av gammel storhet, og vi prøver oss. Salontyre er en treåring i utvikling, men vi er ikke helt sikre på om 2400 meter er noen fordel. Ellers er det flere konkurrenter, som ikke vil gi seg uten sverdslag.

 

Tips:

7 Topper – 4 Salontyre – 14 Sweet Soul Diva

Outs: 12 Head Above Clouds

 

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd:  7-5-1-6-2

2.avd:  Alle

3.avd:  5-6-1-2

4.avd:  2-4-9

5.avd:  7 Topper