Programtips torsdag 18. juni

14.06.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 18. juni kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – ØVREVOLL HESTESPORT CUP – AMATØRLØP – 2400 GRESS

Petit Verdot tok karrierens første seier til sesongens så langt høyeste vinnerodds i siste start. Da slo hun Tom Fix, og vi tror disse to kan være langt fremme nå også.

De Luca er jevn nok til å være et trippelobjekt, det samme kan sies om Quinta doLago.

 

Tips:

2 Petit Verdot – 6 Tom Fix – 5 Quinta do Lago

Outs: 9 De Luca

 

2. LØP – LOCH BERING ELITELØP – 2000 GRESS

Et litt merkelig løp. I utgangspunktet gode hester, men det hefter et stort men med alle. Vi velger Shareholder, som har vist den ferskeste formen. Syv lengder bak Woy Woy er slett ikke håpløst. Men Negra del Oro (Derbyvinner 06), Catfight (Derbytreer i fjor), Hot Marta (favoritt i Svensk Oaks i fjor) og Great Gambo (topphest i 07) kan mye. Og hva skal man si om Salongold, som ikke har startet siden seieren i Derby Trial i 07?

 

Tips:

2 Shareholder – 1 Great Gambo – 4 Hot Marta

Outs: 6 Negra del Oro

 

 

3. LØP – V5A-1 – NFFF LØP – 1350 GRESS

Vår oppfatning er at 1350 meter på gresset passer ekstra godt for duoen Maria Møy og Yorkshire Lad. Førstnevnte vant den korte Breeders-utgaven i fjor høst, mens Yorkshire Lad presterer på godt nivå hele tiden. Ticmotor har hatt en strålende start på sesongen, men å gi Maria Møy syv kilo virker knallhardt.

 

Tips:

3 Maria Møy – 5 Yorkshire Lad – 6 Mizar

Outs: 8 Ticmotor

 

4. LØP – V5A-2  - LORD OAKFIELD LØP – 2000 GRESS

Mekong og Vivat var de to første i mål sist de møttes. Det kan de fort være igjen, men det er ikke noen walk over. Ylva Brandt har duoen Funaki og Galahad, hvor førstnevnte vant lett sist etter tet hele veien. Like Me prøver blinkers, men overvekten skal normalt gjøre det litt tøft. Et litt skummelt løp, men budsjettet gjør at vi prøver å løse det på få hester.

 

Tips:

10 Mekong – 9 Vivat – 3 Galahad

Outs: 1 Like Me

 

5. LØP – V5A-3 -  NOVISELØP – 1750 GRESS

Å sette vår lit til en hest i livets andre start, kan synes noe drøyt. Vi syntes imidlertid at Tempura var så bra i livsdebuten, at vi prøver med henne som omgangens alenestrek. Drøyt tre lengder bak Doctor Wango, som vi tror blir en topphest i år, det kan holde her. Solan har et fint løp om han står distansen fullt ut, og Aquila Flyer var god ved seieren i fjor. De to sist nevnte er de to eneste som har vunnet løp før.

 

Tips:

2 Tempura – 6 Solan – 7 Vladmira

Outs: 3 Aquila Flyer

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1  LEONARDO LØP – 1750 GRESS

Enmore har normalt en bedre distanse her enn søndagens sprint. Det er vi ikke sikre på at Dark Pride har, men hun vant over 1600 meter i forfjor. Orkan er vår luring. Så ut til å være på vei fremover sist, da uhellet var ute i svingen. Vi tror Fun Artist kan overraske, var ikke så mye slått av bedre hester i fjor høst.

 

Tips:

10 Enmore – 11 Orkan – 13 Fun Artist

Outs: 5 Dark Pride

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2  – LE CONSEIL LØP – 1750 GRESS

Dette er hovedårsaken til at vi er tynne i noen av de øvrige V5-løpene. Her er det nemlig snakk om gordiske dobbeltknuter. Vi prøver med Red for Danger, som spurtet bra sist til livets første gevinst. Lucky Flight var da kun knapt slått, kanskje det blir jevnt igjen. Party Booster vant sist han testet gresset, og Bonne Geni nærmer seg sin første trippelplass. Disse hestene har imidlertid vunnet kun fem løp på de to siste årene på totalt 183 starter. Det begrunner vel vår anbefaling om heldekk.

 

Tips:

13 Red for Danger – 2 Lucky Flight – 8 Bonne Geni

Outs: 15 Party Booster

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd:  3-5-8

2.avd:  10.9

3.avd:  2 Tempura

4.avd:  10-11-5-13-1-2

5.avd:  Alle