Programtips til mandag 8. juni

02.06.2009
Artikkelbilde
Artistic Light, programmets banker

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane mandag 8. juni kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – JOLI GARCON LØP – 2400 DT

Kun fem hester til start, men ikke så enkelt å finne ut av. Vi prøver oss med Winner by an Inch. Han vant i siste start i Sverige, har liknende betingelser her. In the Flesh setter nok pris på dirttrack og litt lenger distanse enn sist. Ace a Classic starter torsdag etter programtrykk, sjekk den starten.

 

Tips:

2 Winner by an Inch – 1 In the Flesh – 5 Galvarino

Outs: 3 Ace a Classic

 

2. LØP – MAIDENLØP – 1750 GRESS

Tre hester var nesten likt i mål forrige torsdag. Entangle, Windiana og Big Master passerte mål innenfor en halv lengde. Entangle avsluttet svært bra i debuten og får tipset nå. Den fjerde kandidaten til å vinne, er etter vår oppfatning Ritano. Helt ok Norges-debut på nasjonaldagen. Mohikan bør ha god premiesjanse.

 

Tips:

9 Entangle – 8 Ritano – 10 Big Master

Outs: 1 Windiana

 

 

3. LØP – V5 1 – JUST GREAT LØP – 1350 GRESS

Et interessant løp innleder V5. Disse hestene møter hverandre relativt sjelden, og det gjør det ekstra vrient. Lam of Mull starter torsdag. Om han viser brukbar form der, bør dette være et overkommelig selskap for ham. Evening Rose er i sitt livs form, burde kunne klare 1350 meter på gresset. Sto 1600 meter på sanden i fjor, men har økt formtallet fra 50 til 72 på under ett år. Supergill fikk endelig en seier sist, og Bonjour Allure er et ubeskrevet blad på Øvrevoll.

 

Tips:

2 Lam of Mull – 5 Evening Rose – 7 Supergill

Outs: 6 Bonjour Allure

 

 

4. LØP – V5 2  - ØVREVOLL HESTESPORT CUP – AMATØRLØP – 1100 DT

Dark Pride har fått tilbake gnisten fra 07-sesongen. Blir trolig utfordret fra start av Juvenlini, som viste stor fart da han vant på 900 meter på gresset. Runaway Fear er muligens et ”long  shot”.  Men ny distanse og Anna Pilroth på ryggen gjør at vi spanderer en strek.

 

Tips:

2 Dark Pride – 6 Juvenlini – 10 Top Fuel

Outs: 9 Runaway Fear

 

5. LØP – V5 3 – JACKSON LØP – 1750 DT

I en vrien omgang falt vi ned på Artistic Light som vår alenestrek. Hun vant lett i årsdebuten og holdt bra etter å ha blitt brukt en del underveis sist. Det er imidlertid flere formhester i mot, og Bonne Easter, Flying Falk og Espocitio vil sikkert gjøre det vrient for vår favoritt. Faithful Lad viste fine takter i årsdebuten, men vi lurer på om 1750 meter kan være litt langt. Fin fremgang for Wannabeawarded sist, og Cajun Star får ofte en premie. Act Two var først i mål på denne løpsdagen i fjor, men ble disket fra seieren.

 

Tips:

3 Artistic Light – 11 Bonne Easter – 8 Espocitio

Outs: 10 Flying Falk

 

 

 

6.LØP –  V5 4 – DD 1 – BRUKSEIER EYVIND LYCHES MINNELØP – 2000 GRESS

Ett av de viktigste løpene for våre norskoppdrettede treåringer, bør bli en duell mellom Working Class Hero og Handsome Broker. Førstnevnte gikk meget godt mot Handsome Hawk i sin siste start, mens Handsome Broker spurtet flott i Forsommerløpet. 2000 meter er for mange av disse unghestene en uvant distanse, men vi tror vår favorittduo skal takle den greit. Sheika er uromomentet, mens Elektron gikk brukbart i Danmark på kveldens distanse.

 

Tips:

4 Working Class Hero – 6 Handsome Broker – 3 Elektron

Outs: 10 Sheika

 

 

 

 

7.LØP –  V5 5 – DD 2 – JAZZ SINGER LØP – 1600 DT

Red for Danger har aldri vunnet før. Det kan rettes på i dette enkle selskapet. Passende distanse, rett motstand og god jockey gjør at vi prøver et vinnertips. Acafan vant sist, og 13-åringen møter ikke all verden her. Vi sitter med en følelse av at noen kommer til å forbedre seg noen lengder her, og da kan det fort rekke til seier.

 

Tips:

12 Red for Danger – 9 Acafan – 6 Nasdaq

Outs: 11 Faustino

 

V5-forslag 504 rekker:

 

1.avd: Alle

2.avd: 2-6-9

3.avd: 3 Artistic Light

4.avd: 4-6

5.avd: Alle