Omtaler av hestene til start 18. juni

Skrevet av Birger Christensen,  17.06.2009
Artikkelbilde
Party Booster trives best på gress

Få også med deg fire ponniløp fra kl 17.00.

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 18. juni kl 18.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til! Last ned programmet gratis her.

Starthester 18. juni:

 

1.løp:

Anaada: Overrasket med to strake seire i oktober i fjor. Feltet er begrenset, så helt umulig er det ikke hvis formen skulle vende tilbake. Petit Verdot: Vant som en stor skrell sist. Kan vinne på ny, men gir neppe 37 i odds nå. Wishmaster: Brukbar på sommeren i fjor og trives best på gresset. Famler etter den formen. Between Friends: Går på det jevne til mål, men mangler speed. Neppe mer enn trippel. Quinta do Lago: Har slitt litt fysisk, på gang og skal nok passes litt her. Tom Fix: Fin sesong så langt. Dette er nok det sikreste trippelkortet. Edvard den Fjærde: Vant på denne tiden i fjor. Har ingen form nå og må forbedre seg mye. Jim Beam: Viste litt fart sist etter en dårlig start. Vi er usikre på om dette er den rette distansen. De Luca: Jevnt bra, vi tror det er snakk om en trippelhest.

 

2.løp:

Great Gambo: Knallgod i forfjor. Leter etter formen, regnes om den dukker opp, håper på god svikt i banen. Shareholder: Bra innsats i hardt lag sist. Vi tror den formen holder til en fremskutt plassering her. Catfight: Fjorårets Derby-treer er på gang, trippelmulighet her. Hot Marta: Annen i Svensk Oaks som favoritt i fjor, har ikke imponert på snart ett år. Salongold: Siste start var seieren i Derby Trial i 07. Trenger trolig løp i kroppen. Negra del Oro: Derbyvinneren i 06 har gode betingelser her. Skoleres for hinderløp, kan ha hjulpet på løpshumøret. Regnes tidlig.

 

3.løp:

 Ticmosic: Bra sprint søndag. Ser hardt ut med mer enn premie. Kleingeld: Helt grei sprint søndag. Liten sjanse på trippel. Maria Møy: Gikk sitt beste løp på denne distansen og dette underlaget i fjor. Har fint løp her. Zafirah: Startet sist gang høsten 07. Trenger nok løpet. Yorkshire Lad: Slått av to meget gode hester i de to siste løpene. Blir tøff å slå. Mizar: Har imponert i år. Kanskje litt kort, men bør ikke glemmes. Fortaleza: Skuffet litt sist. Kapabel, selv om det ser hardt ut å vinne. Ticmotor: Tre seire på de fire siste startene. Har sjanse tross drøy toppvekt.

 

4.løp:

Like Me: Har ikke startet så mye. Ser litt tøft ut med overvekt, om da ikke blinkers gjør susen. Naja: Klart slått i årsdebut. Bedre løp nå og kan være en luring. Galahad: Ujevn, vant lett sist etter tet hele veien. Regnes. Big Master: Bra treåring, i trippelkampen. Funaki: Den tobente utgaven er eneste japaner med totalseier i hoppuka. Den firbente var bra sist i Gøteborg, premiesjanse. Act Two: Årets beste innsats på gresset i nest siste start. Langt fremme om han viser noe liknende.  Amazer: Kun en seier i karrieren. Kanskje det blir den niende annenplassen? Talwandi: Over tre år siden forrige seier. Er sluppet ned i formtall og kan være litt spennende her. Vivat: To fine løp på gresset. Regnes også her. Mekong: Årets første seier i siste start. Ny seiersrekke på gang?

 

5.løp:

Big Ant: Skal få det for tøft i dette selskapet. Tempura: Bra livsdebut. Med normal fremgang tror vi hun er langt fremme. Aquila Flyer: Bra ved seieren i fjor 3. juli. Har ellers slitt litt med å få fullklaff. Greit løp her. Wood Top: Årsdebut, litt vrien å sette inn i dette feltet. Lyonesse: Trippelsjanse, mener treneren. Bra løp i nest siste start. Solan: Går ofte gode løp. Vi er litt usikre på hvordan han takler distansen. Vladmira: Har vist at hun står distansen brukbart. Mulig trippelkort. Iron Lady: Har startet lite, virker tøft med noe mer enn premie.

 

6.løp:

Red Dragon: Bra løp til tredje sist. Ny god trippelmulighet. East of India: Fin sesong i fjor. Distansen er nok i grenseland for hva hun tåler. Vivi Belle: Fint løp sist, viste i fjor at hun fikser distansen. Topper: God til fjerde på søndag. 11-åringen later til å være klart på gang. Dark Pride: Fjerde på sprint søndag. Vant 1600 meter i forfjor, muligens er denne distansen litt drøy? Directa Lubeca: Treneren har god tro, må forbedre seg for å ta livets første seier.  William Hepburn: Har ennå ikke tjent penger, det kan kanskje bli en slant her? Wannabeawarded: Litt defensivt ridd sist. God i årsdebuten, ikke uten sjanse. Clericuzio: Ikke all verden i årsdebuten, må vise mer for å hevde seg her. Enmore: Femte på sprint søndag, denne distansen tror vi er bedre. Vi tror på seier og kan være en mulig banker. Orkan: Innblandet i uhell sist. God i to gressløp bak Maria Møy i fjor, se opp. Richelle: Går jevnt bra. Får premie, kan kanskje klare trippel. Fun Artist: Grei årsdebut, dette er et felt som ikke er avskrekkende. Whisperingline: Kjemper mest sannsynlig om en premie, men det er ikke mye som skiller.

 

7.løp:

Indian Drive: Bra årsdebut, ok også siden. Sjanse i et meget åpent løp. Lucky Flight: Klart forbedret sist. Stallen begynner å komme i form, og da skal han regnes. Hilton Lady: Er på gang. Dette er ikke umulig. Fendi: Brukbar sist, kjemper om premie. First Cut: Har vunnet mot bedre hester enn dette, men formen virker ikke å være på topp. Gucci Pino: Mye slått hittil, må forbedre seg for å være i toppen. Home Made: Har aldri vunnet. På sitt beste er hun neppe langt unna. Bonne Geni: 12 starter uten å være på trippel. Men dette er den svakeste motstanden han har møtt, pass litt opp. Wolver: Ok i årsdebuten, svakere etterpå. Faustino: En tredje på 13 starter. Synes likevel ikke han skal glemmes helt her. Chopard: Er ujevn. To bra sprintløp, skal egentlig kunne like mye på denne distansen. King of York: Venter på den første seieren, må muligens vente enda litt til med så mye overvekt.  Red for Danger: Livets første seier sist. Kan legge på til to, men det er neppe noe sikkert kort.  Fly Away: Vant i årsdebuten, distansen er muligens litt lang. Party Booster: Vant sist han startet på gresset, bør tas kraftig på alvor nå.