Programtips torsdag 9. juli

06.07.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 9. juli kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORSK RIKSTOTOS 2-ÅRSLØP – 900 GRESS

Vi likte det vi så av Distant Beat i kval-løpet. Vi tror hun har en god sjanse til å vinne i toto-debuten. Tøffest motstand får hun nok av Superfine, som svarte til navnet sist torsdag. High Desire er vår favoritt til å kapre den siste trippelplassen.

 

Tips:

5 Distant Beat – 2 Superfine – 4 Lady Morgana

Outs: 3 High Desire

 

2. LØP – NOVISELØP – 1350 GRESS

Niels Petersens duo Amorette og Mind the Gap gikk begge bra i sin toto-debut. Vi tror de er langt fremme her. Land Ahoy slo begge de to nevnte i det løpet, men det er trolig mer fremgang i hester med så få starter. Ellers et åpent noviseløp, hvor det fort kan dukke opp noe uventet.

 

Tips:

5 Amorette – 8 Mind the Gap – 4 Gucci Pino

Outs: 10 Land Ahoy

 

3. LØP – V5A-1 – OKTAN ELITELØP – 1350 GRESS

Guineas-vinner Chicken Momo bryner seg på eldre elitehester. Vi tror han er av en slik klasse, at han går til topps direkte. Prince Hamlet og Yorkshire Lad er de to av konkurrentene som viser den beste formen. Kan være gode objekter om vår favoritt skulle svikte.

 

Tips:

4 Chicken Momo – 2 Prince Hamlet – 3 Miyasaki

Outs: 8 Yorkshire Lad

 

4. LØP – V5A-2  - NORSK RIKSTOTOS 3-ÅRSLØP – 1200 GRESS

De norskoppdrettede treåringene har mange fine oppgjør og mye penger å løpe om. Vi likte Handsome Broker så godt i seiersløpet, samtidig som han også var god bak topphesten Erroll på Täby, at vi går tynt også her. Vi tror Solan og Sheika er de nærmeste på denne distansen. Vamos Catalina har stor fart, men så langt har hun vist mest på sandbanen.

 

Tips:

6 Handsome Broker – 10 Solan – 5 Vamos Catalina

Outs: 2 Sheika

 

5. LØP – V5A-3 -  OLAV DIGRE LØP – 1600 DT

1600 meter på sandbanen er trolig en favorittrett for Lucky Flight. Var uhyre nær første seier sist han var ute på den distansen. Nå har vi tro på tur til vinnerpaddocken. Fendi har fin form, og Red for Danger er sammen med Acafan eneste med seier i 2009.

 

Tips: 9 Lucky Flight – 10 Fendi – 6 Hilton Lady

Outs: 1 Red for Danger

 

6.LØP –  V5A-4 – NORSK RIKSTOTO CUP – STAYER (GRUNN) – 2400 GRESS

Flere av disse hestene har møtt hverandre jevnlig, og det er tett hver gang. Vi prøver med Surfer, som viste positive takter sist. Har neppe problemer med lenger distanse. Head Above Clouds tok sin tredje strake sist, og syv av hestene i feltet startet i det løpet. Vi tror Silver Shadow og kanskje et par andre har muligheten til å ta revansj denne gangen.

 

5 Surfer – 9 Silver Shadow – 12 Head Above Clouds

Outs: 10 Topper

 

7.LØP –  V5A-5 – OMARO LØP – 1800 GRESS

Åpent. Escarpada vant lett sist, kan klare en seier til. De to som var nærmest forrige gang, møter vår favoritt på ny og har litt bedre vilkår nå. Vår outsider blir Dubai Samurai, som ledet i Norges-debuten til det gjensto et par meter.

 

Tips:

6 Escarpada – 10 Sportschau – 11 Artistic Light

Outs: 13 Dubai Samurai

 

8.LØP – NORBUSS CUP – AMATØRLØP – 1750 GRESS

Wolver fikk endelig besøke vinnerpaddocken sist torsdag. Dickson og One to Remember har begge gått gode løp på Øvrevoll før, og Carius har vunnet på mastodontvekt før. Vi synes egentlig at Dark Pride har et fint løp her, men form og distanse er ikke den aller beste. Derfor ryker hun ut av linjen denne gang.

 

Tips:

5 Wolver – 9 Dickson – 4 One to Remember

Outs: 13 Carius

 

 

 

V5A-forslag 585 rekker:

 

1.avd:  4 Chicken Momo

2.avd:  6 Handsome Broker

3.avd:  9-10-1

4.avd:  Alle

5.avd:  Alle