Programtips torsdag 30. juli

27.07.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 30. juli kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – RAMAZZOTTI  LØP – 2800 GRESS

Vi prøver med Dubai Samurai. Ser ut som en stayer, så distansen bør ikke være noe problem. Topper har vi hatt tro på før i år, nå sitter Espen Ski opp. Det reduserer ikke sjansene. Outsider er Ghorio. Mye slått i Norges-debuten, men Bogens hester viser ofte fremgang i neste start.

 

Tips:

4 Dubai Samurai – 8 Topper – 11 Ace a Classic

Outs: 10 Ghorio

 

2. LØP – NOARK VANDREPOKAL – 2400 GRESS

Tom Fix og Milliondollarbaby vant torsdag, har ikke fått vekttillegget. Vi tror mest på førstnevnte. Soft Pearl er på gang, og Anna Pilroth må tas med i betraktning uansett oppsitt.

 

Tips:

5 Tom Fix – 4 Milliondollarbaby – 3 Soft Pearl

Outs: 7 Sea Stream

 

3. LØP – V5A-1 – ROMARIO LØP – 900 GRESS

Juvenlini kommer nok til å lede lenge fra ytterspor, kanskje helt til mål. Vi tror dog Faithful Lad har en fair sjanse til å slå ham på ny. Vi nøyer oss med de to på V5-forslaget. Kleingeld slipper svingen, kanskje det slår positivt ut etter uhellet 4/6, vant i Gøteborg søndag. Quanero er kapabel, men må vise litt mer før vi tipper ham helt i toppen.

 

Tips:

4 Faithful Lad – 12 Juvenlini – 2 Quanero

Outs: 8 Kleingeld

 

4. LØP – V5A-2  - RED HILL LØP – 1750 GRESS

Bankervalget var vrient denne gang. Vi ser for oss en jevn finish, men tror Quint Essentials har det lille ekstra som skal til. Formen er på topp, og Espen Ski er hestens førstevalg. Det er et flott felt i mot, og vi forstår de spillerne som velger å gardere løpet. Archived og Fair Flair er våre neste bud, men her skiller det veldig lite.

 

Tips:

3 Quint Essentials – 1 Archived – 9 What Budget

Outs: 11 Fair Flair

 

5. LØP – V5A-3 -  DERBY TRIAL – 2200 GRESS

Derby Trial har som flere ganger tidligere ikke den helt store klassen. De største Derbyhåpene velger ofte andre løp i oppkjøringen. Rune Haugen har fem hester til start og mener selv at Al Ghoutir er den beste hesten. Har hatt problemer, men dette er en kapasitetshest. Et litt frekt vinnertips. Lazy Lord slo Like Me og Big Master knepent sist, vi tror førstnevnte tjener mest på 200 meter ekstra. Vær litt obs på Henrik, har hatt mye utur i de to siste startene.

 

Tips:

8 Al Ghoutir – 2 Lazy Lord – 9 Like Me

Outs: 13 Henrik

 

6.LØP –  V5A-4 – DD1 – POLAR CUP (GR 3) – 1350 GRESS

Ett av de beste Polar Cup-løpene vi har sett. Det blir ekstremt spennende å se Chicken Momo mot eldre hester. Vi tipper ham først, men våget ikke å la ham stå alene. Trioen Calrissian, Hansinger og Steve’s Champ er i våre øyne hardest i mot. Flere av de øvrige er lynraske, men vi tror de siste 200 meterne kan bli for tøffe.

 

Tips:

3 Chicken Momo – 6 Calrissian – 13 Steve’s Champ

Outs: 9 Hansinger

 

7.LØP –  V5A-5 – DD2 – NORSK RIKSTOTO CUP – SPRINT (JERN) – 1200 GRESS

En gordisk knute. Vi prøver med Grey’s Anatomy. Er på gang, men har aldri vunnet. Chopard har gått best på korte distanser i år, har sjansen her. Vi tror 1200 meter er ideelt for Party Booster, og Red for Danger gikk bra på gresset sist. Sjansen hvis det ikke er litt for kort.

 

Tips:

8 Grey’s Anatomy – 9 Chopard – 6 Red for Danger

Outs: 2 Party Booster

 

8.LØP – NOVISELØP – 1200 GRESS

Ikke så enkelt. Vi prøver med Mountan, som var helt fremme mot bedre motstand enn dette sist. Mange har vært mye slått mot gode hester, en hest som Most Wanted møter rett konkurranse nå. Outsider blir Antarktis, som på stammen bør vinne et slikt løp.

 

Tips:

12 Mountan – 7 Most Wanted – 1 Lyonesse

Outs: 14 Antarktis

 

 

 

V5A-forslag 520 rekker:

 

1.avd:   4-12

2.avd:   3 Quint Essentials

3.avd:   8-2-13-9-4

4.avd:   3-6-9-13

5.avd:   Alle