Programtips torsdag 23. juli kl 18.00

20.07.2009
Artikkelbilde
Symbol of Arch

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 23. juli kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORSK RIKSTOTOS 2-ÅRSLØP – 1200 GRESS

High Desire hang fint med til annen bak Distant Beat i toto-debuten. Vi gir henne tipset i kamp med Buckham, som var fin i kval-løpet. Av de øvrige har vi mest tro på Clarissa.

 

Tips: 3 High Desire – 5 Buckham – 2 Lady Morgana Outs: 4 Clarissa

 

2. LØP – NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1200 GRESS

Symbol of Arch er en hoppe som Arnfinn Lund har høye tanker om. Vinnertips på direkten etter et imponerende kvalifikasjonsløp. Ed Hardy var meget positiv på Täby, nærmet seg lederen hele oppløpet ned. Ionius og Vallee de Bois stred hardt om seieren i årets første toårsløp. Totalt et løp med mange lovende unghester.

 

Tips: 8 Symbol of Arch – 5 Ed Hardy – 2 Vallee de Bois Outs: 3 Ionius

 

3. LØP – V5A-1 – SUBARU SØLVDIVISJON – 900 GRESS

Dette løpet gleder vi oss til. Her møter gode sprintere hester som har vært fulgt av gode rykter, men som så langt har skuffet. I tillegg Musadif, som gjør sitt første løp på Øvrevoll på fire år. Vi tror 900 meter på gresset er helt riktig for Light the Fire og gir ham et knepent vinnertips. Musadif dro fra Skandinavis med formtall på 93, han gikk fem uplasserte løp i England før han var med Kvisla familien hjem igjen. Vi dekker imidlertid godt opp, for her er det mange hurtigtog.

 

Tips: 11 Light the Fire – 9 Gifted Lass – 4 Media Hora Outs: 3 Greco Tom

 

4. LØP – V5A-2 - NORSK RIKSTOTO CUP – STAYER (JERN) – 2400 GRESS

Gode penger å løpe om for relativt begrensede hester. Petit Verdot har fått en oppblomstring og kan ta sin tredje strake. Wolver hevder seg i dette selskapet, og Hallvard Soma har en duo som bør være med langt fremme her. Chopard har i år vært best på sprint, men har tidligere gått bra på denne distansen.

 

Tips: 6 Petit Verdot – 8 Wolver – 11 Quinta do Lago

Outs: 12 Milliondollarbaby

 

5. LØP – V5A-3 - SKANDINAVISK MESTERSKAP FOR 3-ÅRINGER – 1800 GRESS

Erroll har vist klart mest av hestene i Skandinavisk mesterskap. Mangler erfaring med Øvrevoll. Det gjør også Graphiella, som leverte et sterkt løp til annen bak Theatrical Award. Av de norske er vi aller mest spent på Tempura. En grei debut ble etterfulgt av en lett seier. Men på Jägersro fungerte det ikke, tross tredjeplass. Tilbake på Øvrevoll kan hun være verdt en markering.

 

Tips: 11 Erroll – 9 Graphiella – 1 McDream Outs: 4 Tempura

 

6.LØP –  V5A-4 – DD1 – QUEEN OF THE GREEN LØP – 1600 GRESS

Escarpada vant lett i nest siste start. Lennart Hammer-Hansen har et godt tak på hoppa, og vi tror på seier nå. Vi garderer kun med Sang Real, som i årets andre start sist viste gryende form. Det er imidlertid nok av motbud, og vi tror ikke det kommer til å skille mye. For trippelspillerne bør det være gode odds å hente i dette og de to siste løpene.

 

Tips: 5 Escarpada – 12 Sang Real – 1 Bonne Easter

Outs: 4 Adios mi Plata

 

7.LØP –  V5A-5 – DD2 – NORSK RIKSTOTO CUP – MILE (GRUNN) – 1600 GRESS

Fra asken til ilden. Fellesnevneren for mange av hestene i V5-finalen, er at svært mange har høyere kapasitet enn de har vist i det siste. Det er faktisk ikke så lett å forutse hvem som skal få formutløsningen torsdag. Vi prøver oss med Enmore som vinnertips. Etter mye motbakke, ser det ut til å ha løsnet litt på stallen til Niels Petersen. Tom Fix har vært god i hele år, ingen grunn til å droppe ham her. Zavann Zaid slo gode Fakir i nest siste start, det kan holde et godt stykke.

 

Tips: 1 Enmore – 8 Tom Fix – 11 Grey’s Anatomy Outs: 6 Zavann Zaid

 

8.LØP – DOVE AMATØRLØP – 1600 GRESS

Red for Danger viste god form sist og har en bra rytter. Det var nok til å få tipset i dette meget enkle laget. Totte gikk sitt beste løp på lenge sist, regnes her. Kristin Arnkværn og Anna Pilroth er alltid verdt oppmerksomhet i amatørløp, og Old Witch har en viss form. Ibrahim ble ridd i front sist og var klart positiv.

 

Tips: 13 Red for Danger – 12 Totte – 14 Between Friends Outs: 11 Evita

 

 

 

V5A-forslag 600 rekker:

 

1.avd:  11 – 9 – 3 – 4 - 8

2.avd:  6 – 8 – 12 - 11

3.avd:  11 Erroll

4.avd:  5 - 12

5.avd:  Alle