Programtips torsdag 16. juli kl 18.00

13.07.2009
Artikkelbilde
Sheika

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 16. juli kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – MAIDENLØP – 2000 GRESS

Lazy Lord var bra som tredje sist. Er med fremme her og kan fort avlegge sitt maidenship. Big Master var tre lengder bak vår favoritt i det nevnte løpet, en ganske sikker trippelhest. Theoderich og Like Me bør få gode premier. Det skal bli spennende å se Not Welcome, som er etter Clearwater Lady. Sistnevnte var en topphoppe på banen for en del år siden.

 

Tips:

12 Lazy Lord – 11 Big Master – 1 Theoderich

Outs: 5 Not Welcome

 

2. LØP – 3-ÅRSLØP – 1200 GRESS

Sharav slo en så god hest som Reventon i mai. Fikk riktignok fem kilo, men det var uansett sterkt. Sheika viste endelig litt av det hun kan sist torsdag, har ikke rukket å få vekttillegget. Indian Well var bra på den danske Derbydagen og må regnes. Buen Rumbero har nå misset to ganger, vi vil se ham tilbake i form før vi tipper ham.

 

Tips:

5 Sharav – 2 Sheika – 7 Vamos Catalina

Outs: 6 Indian Well

 

3. LØP – V5A-1 – NORSK RIKSTOTO CUP – SPRINT – 1200 GRESS

Får Maria Møy en bra start, tror vi hun vinner. Spurtet storstilt sist og møter enklere motstand. Human Touch er klart på gang, vi tror hun er med på målfotoet. Ellers er det mange formhester i løpet, som Diamondsandpearls, Axe og Livigno. Flere av de øvrige følger like bak, men vi har altså valgt å stole på en duo.

 

Tips:

12 Maria Møy – 9 Human Touch – 7 Livigno

Outs: 5 Diamondsandpearls

 

 

4. LØP – V5A-2  - PIRION LØP – 1600 GRESS

Jerusalem var strålende sist, vinner om han presterer noe liknende. Fair Flair spurtet flott sist, har også gått bra på torsdagens distanse. Quint Essentials er en herlig kjempe, regnes på ny. Hornpipe har aldri gått så langt i Skandinavia, men gikk brukbart på 1600 meter i England. Et meget fint løp, som vi gleder oss til å se.

 

Tips:

9 Jerusalem – 1 Fair Flair – 6 Hornpipe

Outs: 3 Quint Essentials

 

5. LØP – V5A-3 -  MORTEN OG TORVALD KLAVENESS’ MINNELØP – 1600 GRESS

 

Det var herlig å se Theatrical Award på Täby. Hun er nok på vei mot en ny flott sesong. Novasky trivdes ikke da løpet sist ble flyttet til sand, kan utfordre vår vinner. Kanskje litt kort for Distant Star, men dette er en veldig god hoppe. Også dette er et flott oppgjør, og det er viktig for oss som er opptatt av mer enn spillet.

 

Tips:

3 Theatrical Award – 2 Novasky – 1 Aneebee

Outs: 4 Distant Star

 

6.LØP –  V5A-4 – DD1 - ZILCO AMATØRLØP – 900 GRESS

Juvenlini og Party Booster har begge seire på denne distansen nokså nylig og må derfor regnes her. Vi tror også mye på Hallo Win, som er rask og har dyktige Anna Pilroth som pilot. Romund vant 900 meter på denne løpsdagen i fjor, så han bør også regnes.

 

Tips: 12 Hallo Win – 7 Party Booster – 8 Romund

Outs: 11 Juvenlini

 

 

7.LØP –  V5A-5 – DD2 – MAJOR CHR F MICHELETS MINNELØP – 2800 GRESS

Dette er mildt sagt åpent. Vi tror What Budget har en mulighet til å repetere seieren fra i fjor, men det blir en tøff strid. Come on Deer var god sist på Gøteborgs gress, men vårt beste råd er å dekke så godt som råd er, for her kan alle vinne.

 

Tips:

9 What Budget – 4 Come on Deer – 6 Half Pint Bill

Outs: 13 Zababa Sacc

 

 

 

V5A-forslag 448 rekker:

 

1.avd:  12-9

2.avd:  9-1-3-6

3.avd:  3 Theatrical Award

4.avd:  12-7-11-8

5.avd:  Alle