Omtaler av hestene til start torsdag 9. juli

08.07.2009
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 9. juli kl 18.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til! Last ned programmet gratis her.

Starthester torsdag 9. juli

 

1.løp:

Dutchess of Bogstad: En del slått i kval-løpet. Vil trolig bli best på lenger løp. Superfine: Meget god kvalifisering. Kjemper nok helt fremme. High Desire: Kvalifiseringen fortalte om en god trippelkandidat. Lady Morgana: Ok kval-løp. Vil nok like lenger løp.  Distant Beat: Så flott ut i kvalifiseringen. Dette blir en meget god hoppe, og vi tror på seier direkte.

 

2.løp:

Marcelis: Forbedret sist, dette kan være en grei distanse. Wannabeawarded: Går på det jevne, er med i premiekampen. William Hepburn: Forbedret sist, har sjansen i et meget åpent felt. Gucci Pino: Spurtet bra sist, mulig premie. Amorette: Bra livsdebut, bør ha sjansen her. Lady Oakfield: Vi tror distansen kan passe, likevel ser det litt hardt ut. Sky’s Muscat: Har møtt bedre selskap, men også vært en del slått. Trolig tøft. Mind the Gap: Grei toto-debut. Ventes forbedret og bør regnes. Zirkon: Mye slått i eneste start. Vi vil se mer først. Land Ahoy: Bra i de to siste startene. Bør regnes.  Aylar: Er i litt fremgang, men vi vil se mer før vi tror på henne. Macho Dancer: Klart slått i år, neppe mer enn premie. Now Look Out: Nokså klart slått, premie kan være et greit mål.  Cold Case: Litt fremgang, en av mange som kjemper om premie. Charisma: Brukbar sist, kan fighte om trippelplass.

 

3.løp:

 Ticmosic: Går på det jevne, en trippelplass kan være innen rekkevidde. Prince Hamlet: Flott form, er kanskje den største trusselen for vår favoritt. Miyasaki: God hest, men det er tøft å forsvare formtall 87. Chicken Momo: Suverent Guineas-løp. Normalt tøft for en treåring å møte eldre hester, men dette er nok en absolutt topphest. Soy Asturiano: God tidligere i år, formkurven peker feil vei. Treneren har dog stallen i flott form. Pecoiquen: God frontrunner, som ikke har vist noe på lenge. Vi avventer. El Rey: Spurter ofte bra. Kan være et trippelbud. Yorkshire Lad: Veldig god i år. Uheldig sist, trolig en god trippelkandidat her.

 

4.løp:

Most Wanted: Kjemper i første rekke om en premie. Sheika: Vi tror kanskje dette er rett distanse, kandidat til trippelplass. Mountan: Bør være godt fornøyd med premie. Ziwy Skate: Flere brukbare løp, muligens siste trippel. Vamos Catalina: Lynrask på sandbanen, ser ikke ut til å få det til like bra på gresset. Handsome Broker: Sterke prestasjoner i det siste, vår nokså klare favoritt. Ylja: Vant det første toårsløpet i fjor. Skal nok ikke dømmes helt ut med kun to starter i livet. Hunting a Dream: Klart slått i fjor, neppe mer enn siste premien. Requested: Kraftig forbedret sist, må være enda bedre for å kjempe fremme her. Solan: Går jevnt bra, kan være den som gir favoritten mest hodebry.

 

 

 

 

 

 

 

5.løp:

Red for Danger: Har vært best på sand, og det får hun nå. Bør nok regnes tidlig. Evita: Har ikke vist noe på lenge. Får trolig vondt med å hevde seg helt fremme her.  Starfighter: Setter på blinkers, noe som kan hjelpe på en gammel luring. Between Friends: Later til å mangle speed. Går på det jevne og kan få premie på det. Acafan: Kan hevde seg om alt klaffer, men 13-åringen viser ikke sitt beste så ofte. Hilton Lady: Slår til en vakker dag. Dropper blinkers, kan det være løsningen? Ibrahim: Har gått kun ett skapelig løp. Vi venter til vi ser mer. Home Made: Har aldri vunnet. Dette selskapet er ganske snilt, så vi synes hun bør tas på alvor her.  Lucky Flight: God sist på samme betingelser. Bra jockey. Må regnes tidlig. Fendi: På vei mot form, skal ha sjansen her. Lagoa do Pau: God på finaledagen i fjor, vinner om hun gjentar det løpet. Le Suede: Kan noe, men ser ikke ut til å ha formen på plass.

 

6.løp:

Bonne Geni: Er ikke så mye slått, skal regnes i et åpent løp. Tom Fix: Knallgod i år. Må selvsagt tas med i betraktning, men vi føler oss ikke helt overbevist om at det vil fortsette i samme takt fremover. Milliondollarbaby: Treneren har vunnet flere finaleløp, også med denne. Kan gjøre det igjen. Soft Pearl: Gikk foran sist, men stoppet helt. Det ser litt tøft ut. Surfer: Klart forbedret sist. God vinnersjanse. In the Flesh: Har ikke fått det til i år. Vi er litt usikre på om omslaget kommer nå.  Chistosa: Får på blinkers, men vi tror likevel det blir tøft. Indian Drive: Møter tøft selskap, må gå frem fra seiersløpet for å vinne her. Silver Shadow: Uhyre nær seier sist. Langt fremme også her. Topper: Brukbar sist. Kan enda mer, bør regnes. Ominsky: Syvende sist, men ikke mye slått. En av mange som må regnes. Head Above Clouds: Tre strake seire. Blir nok en favoritt som vi mener bør garderes. Ace a Classic: Fin fremgang sist, har klar sjanse.

 

7.løp:

Harmony Hall: Årsdebut, trenger nok løpet. Lucky Lucioni: Ok betingelser, ikke helt umulig. Aquila Flyer: Bra løp sist, ikke sjanseløs i dette laget. Dunaroni: Bra på Strømsholm, luring med svikt i underlaget.  Ithica: Kapabel, kan trenge løpet i årsdebut. Escarpada: Vant greit sist. Trolig litt tøffere nå, men det er en hest som må med på bongene.  Check Raise: Forbedret sist, kan være en dyp luring. Flying Falk: God i april, litt tilbake sist. Bør vurderes i et meget åpent løp. Orkan: Sterkt løp sist, igjen helt der fremme. Sportschau: Fin form, må også regnes denne gang. Artistic Light: Hakk i plata, nok en utfordrer som kan vinne.  Sang Real: Kapabel, men vi tror han trenger ett løp til i kroppen.  Dubai Samurai: Ledet sist til to meter fra mål. Skal regnes.  Humble Star: Vant på Øvrevoll, vi tror han er med på ny. Singalullaby: Overrasket sist på Øvrevoll. Vi tror han kan være med her. Som disse linjer viser, mener vi at dette kan være kveldens dekkløp.

 

8.løp:

Prince Jonathan: Overvekt, litt uspeedig. Neppe mer enn premie. Ifconnect Sacc: Prøver blinkers og gress. Vi tror det blir tøft på slutten. Wattan: Knallgod i fjor. Litt på gang, premie? One to Remember: Vinner sjelden, men har fin form. Overvekt gjør at vi neppe tror det blir bedre enn premie. Wolver: Fikk endelig en seier sist. Det kan fort bli en ny seier til Tvedestrand. Totte: Forbedret sist med blinkers. Laget er ikke verre enn at det kan bli trippel. Zafir Zaid: Ikke så verst i Gøteborg, vrien å vurdere her. Youneverwalkalone: enklere lag enn hun pleier, liten outsider. Dickson: Har vunnet på Øvrevoll før, topp rytter. Selv om formen ikke virker på topp, synes vi det er grunn til å advare. Dark Pride: Fin sesong i år, men formen er kanskje litt på retur. Distansen er også litt lang, men selskapet er det rette. Hattan: God rytter, men det ser likevel tøft ut. Starski: Trenger nok flere løp. Carius: Vant i fjor med samme rytter på 77 kilo. En mulig trippelkandidat. Shopper: Viser ikke så mye. Trenger nok løpet. First Cut: Svak sist. Bør med på trippelbongene.