Ny Tysk Derby triumf til Fredrik Johansson

06.07.2009
Artikkelbilde

Fredrik Johansson hadde en veldig innbringende helg, søndag red han i Hamburg og vant sin andre tyske derbyseier! For to år siden var det storeieren Gestüt Schlenderhahns og Jens Hirschberger trente Adlerflug, i år var det samme stalls Wiener Walzer som sørget for ny triumf. Tysk Derby er et Gruppe 1 løp og går av stabelen i Hamburg. Det var 1 ¼ lengde ned til andrehesten Sordino og førstepremien var på 300.000 Euro. Dette var Fredriks tredje Gruppe 1 seier.

 

Se løpet her

To Neuroth-seire

 

Lørdag mønstret Wido Neuroth en sterk kvintett på Jägersro. I Voter-løpning ble det seier til Handsome Hawk (Fredrik Johansson), mens Touch of Hawk ble tredje og Our Decision syvende. Det var fantastisk gode penger å løpe om i dette løpet for de beste treåringene. Seieren til Handsome Hawk var verdt 386 500 svenske kroner, mens de to andre tok med seg 77 300 og 15 460 kroner. Handsome Hawk kom med en sterk spurt og nådde akkurat igjen Sligo Star, mens Touch of Hawk også spurtet bra fra sisteplass til tredje.

Royal Miswaki (Fredrik Johansson) trives veldig bra på Jägersro. Nå ble det seier i et rammeløp foran gode sprintere som Sweet Fox Fever og Master Chef. Derimot lyktes ikke Tempura i Oaks Trial. Som storfavoritt var hun tidlig slått til tredje.