Programtips fredag 4. desember kl 15.00

30.11.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 4. desember kl 15.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NORSK RIKSTOTOS REKRUTTERINGSLØP – 1600 DT

Flere interessante toåringer møtes. Holly Golightly var så god på Täby, at vi gir henne tipset. Summer Party klarte å vinne på Klampenborg, ganske sikkert på trippel. One Cool Buck trengte nok starten etter lang pause, trolig forbedret nå. Azzah kan være Lone Bagers beste sjanse til å sikre amatør-championatet.

 

Tips:

9 Holly Golightly – 1 Summer Party – 7 Azzah

Outs: 3 One Cool Buck

 

2.LØP –  2-ÅRSLØP - 1100 DT

Galla Placidia leverte en fin debut, vi tror på seier. Alle de seks startende møttes i siste start. Da var Lord Rossmo nest best av disse, det kan han fort være også nå.

 

Tips:

4 Galla Placidia – 5 Lord Rossmo – 6 Patricia

Outs: 1 Superfine

 

3.LØP –  V5A-1 –LUCKAS LØP – 2400 DT

Earthshine har aldri vunnet. Nå kan det være tid for den første triumfen etter to rake annenplasser. Desert Fuse var fullt godkjent bak Pilgrim sist fredag og er temmelig sikkert høyt oppe nå. Også Between Friends møter konkurrenter han skal kunne matche.

 

Tips:

6 Earthshine – 9 Desert Fuse – 7 De Luca

Outs: 1 Between Friends

 

4.LØP –  V5A-2 – HØSTFINALE MILER  – 1600 DT

Vi gir Cool Match full tillit, til tross for ytterspor og høy vekt. Reaching Nirvana bør ende høyt oppe i dette nokså enkle laget. Stor outsider blir Valparaiso, som har to seire på 1100 meter. Står han de 500 ekstra meterne, må han regnes. Men det er vrient å si, for løpene over lenger distanse enn 1100 meter har så langt ikke vært av klasse. På den annen side er det nå formen er på plass.

 

Tips:

12 Cool Match – 8 Reaching Nirvana – 10 Dickson

Outs: 3 Valparaiso

 

5.LØP –  V5A-3 –HØSTFINALE MILER – 1600 DT

Golden Pool, Pilgrim og Tayahab vant alle sine løp sist fredag. Vi synes de to først nevnte imponerte mest og nøyer oss med disse to på V5. Mind the Gap kan nok enda litt bedre enn vist sist og kan være en utfordrer. Ellers kan det være en viss fare for at løpet går litt for fort underveis med flere som liker seg foran. Da kan det komme en bakfra.

 

Tips:

5 Golden Pool – 7 Pilgrim – 8 Mind the Gap

Outs: 9 Tahayab

 

6.LØP –  V5A-4  DD-1 – HØSTFINALE SPRINT  – 1100 DT

Evening Rose er kandidat til å bli årets mestseirende hest på Øvrevoll. I dette selskapet er hun med i seiersdiskusjonen. Vant på finaledagen i fjor. Requested har sjansen om han treffer starten fra ytterspor. Wood Hill tok årets hittil eneste seier i april, nå kan det bli den siste i desember. Catching the Storm kommer ut på sprint, det synes vi er litt spennende. Human Touch viste fart i supersprinten forrige fredag.

 

Tips:

6 Evening Rose – 12 Requested – 3 Wood Hill

Outs: 7 Catching the Storm

 

7.LØP –  V5A-5 DD-2 – LE CONSEIL LØP  – 2400 DT

Årets siste V5-løp er en åpen affære. Dubai Samurai, Flying Falk og Wood Prince møttes for en snau måned siden. Da vant førstnevnte, nå gir vi Flying Falk en sjanse til revansj. Spurten på fredag var meget god, så formen er på plass. Coneyboy har vunnet høstløp på Øvrevoll før, ikke umulig her heller.

 

Tips:

2 Flying Falk – 6 Dubai Samurai – 9 Coneyboy

Outs: 7 Wood Prince

 

 

8.LØP – LE SAPIN LØP – 1100 DT

Hvem vinner årets siste løp? Som en liten kuriositet nevner vi at fem av disse hestene møttes på fjorårets finaledag. Da vant Gifted Lass foran Royal Miswaki og Ticmosic, mens Royal Hill og Some Night også var med. Nå tror vi Ticmosic kan få revansj. I så fall vinner Eva Sundbye årets første (Rapponghi) og årets siste løp. Light the Fire og Ticmotor kan bli de verste i mot.

 

Tips:

6 Ticmosic – 7 Light the Fire – 4 Royal Miswaki

Outs: 8 Ticmotor

 

 

 

V5A-forslag 504 rekker:

 

1.avd:  6-9-1

2.avd:  12 Cool Match

3.avd:  5-7

4.avd:  6-12-7-3-8-4-1

5.avd:  Alle