Omtaler av hestene til start på Øvrevoll - fredag 4. desember kl 15.00

02.12.2009
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll fredag 4. desember kl 15.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til! Last ned programmet gratis her.

Starthester 4.  desember:

 

1.løp:

Summer Party: Flere fine løp i år. Trippel, kanskje seier. Honey Bee: Vi tror hun trenger et par løp til før hun er med de beste her. One Cool Buck: Viste fine takter i Øvrevoll-debuten, vil forbedre seg nok til å være med i trippelkampen. Lightning Spitzer: Noen ok løp, men heller ikke mer. Kan kjempe om siste trippelplass. Ishotthesheriff: Bra kval-løp, likevel tror vi løpsrutine er nødvendig. Temptress: Flere løp og en god vinter vil gi henne nødvendig rutine. Azzah: Fin seier sist. Litt verre i mot nå, vi tror mest på trippel. Cromspring: Grei debut, trolig bare premie nå.  Holly Golightly: Løpet på Täby var så bra, at vi tror hun er med helt fremme her.

 

2.løp:

Superfine: Brukbare løp, setter på blinkers. Klar trippelsjanse. Phili Boy: Har ikke overbevist så langt. Selv trippel ser litt hardt ut.  Rahsja: Starter ikke. Galla Placidia: Flott debut, vi tror hun er en ganske sikker vinner. Lord Rossmo: Så ut til å like den litt kortere distansen sist. Kjemper om annen, tror vi. Patricia: Melder seg på i trippelkampen.

 

3.løp:

Between Friends: Har hatt en grei sesong. Enkelt lag gjør ham trippelaktuell. Sweet Soul Diva: Har ingen form. Lite trolig slik vi ser det. Chopard: I år har det fungert kun på sprint. Derfor tror vi ikke så mye på henne her. Wattan: God i fjor, i år har han kun ett godt løp. Vi tviler. Little Nellie: Formen peker feil vei. Vi avventer. Earthshine: En av få med positiv formkurve. Helt i toppen, selv om det kan være litt langt. De Luca: God premiekandidat. Har dog aldri vunnet, og det er ikke lett å få henne først over streken. Quinta do Lago: Bør klare premie, kan i et lyst øyeblikk få en trippelplass. Desert Fuse: Må ha en meget god sjanse i dette selskapet. Årets første seier bør være innen rekkevidde.  Sweet Princess: Ok form, skal regnes i trippelbildet.

 

4.løp:

Lucky Flight: Har stort sett skuffet. Vi tror det blir vrient også her. Rainbow Barrel: ok premiesjanse, neppe seier. Valparaiso: Stammen sier at han bør stå 1600 meter, men det vet vi ikke før vi får svaret. Med så god form bør han uansett tas på alvor.  Io: Femte på Täby søndag. Neppe så mye bedre her.  Decibel: Har møtt bedre hester, likevel tror vi ikke på dette.  Lagoa do Pau: Bør regnes hvis man garderer løpet. Brukbar trippelsjanse. Hallingdal Blue: Tredje søndag på Täby, men i enkelt selskap. Vi tror på maks premie her. Reaching Nirvana: Brukbar form. En vi tror på her. Rytteren er jockey fra India som har jobbet i Neuroth stallen flere år, første ritt på Øvrevoll. Hattan: Svak sesong i år. Det ser hardt ut. Dickson: Ikke umulig med blinkers. Med for de spillere som garderer. Red for Danger: Kan slå til når man minst aner det. Men trolig blir det aktuelt først til våren.  Cool Match: Hvis det ikke koster for mye å komme seg frem i feltet, tror vi han vinner igjen.

 

 

5.løp:

Richelle: Bra seiersløp nest sist. Hardt i mot, trolig bare premie her.  Mohikan: Brukbar form, premiekandidat.  Mizar: Strøket sist, ikke helt borte. Cajun Star: Prøvde nytt opplegg sist. Kan hente flere siste 200 meter. Golden Pool: Sterkt seiersløp sist. Helt klart i bildet. Parthe Celebre: Grei tredjeplass fredag. Har aldri vunnet, og det kan bli tøft også her.  Pilgrim: Har toppform. Liker muligens enda lenger løp, men må selvsagt regnes. Mind the Gap: Ok løp fredag. Trippelsjanse mot tøff motstand. Tahayab: Fin seier sist fredag. Ikke enkelt å gjenta, for dette selskapet er klart tøffere. Men trippel bør det være god sjanse for.  Sheika: Fin sesong i år, men formen virker ikke helt på topp. Det blir hardt å vinne her, tror vi. Orkan: Formen virker bortblåst med orkans hastighet. Medallic: Får ofte premie, det kan være et fint mål også nå.

 

6.løp:

Wannabeawarded: Kan neppe utnytte innersporet. Ser ikke ut til å være i sin aller beste form, så vi tror mest på premie. Axe: 10-åringen kan fortsatt en del, men viljen må også være til stede.  Wood Hill: Bedre i trening enn i løp. Ikke umulig om han legger godviljen til.  Match Point: Flott form for to måneder siden. Siden har det gått tråere. Solan: Uheldig sist, vi tror ikke formen er den aller beste. Evening Rose: Klar sjanse hvis hun kommer fint til underveis.  Catching the Storm: Spennende på sprint. Vi tror det kan være en luring. Human Touch: Bra i de to siste startene, prøver såkaldte ”draskylapper” i nå. Trippelobjekt.  Red Dragon: Vi tror det går litt for fort for ham på sprint. Delily: Fin form. God premiekandidat.  The Shadow: Bra i oktober, formen ser ikke lengre ut til å være like god. Requested: Flott form. Hvis han ikke må bruke for mye krefter for å komme foran fra ytterspor, har han en klar sjanse.

 

7.løp:

Onkel Blaa: Ble ridd ned sist, men det gikk bra med han. Vil prøve å holde seg fremme lenge. Tviler litt på om han kan holde stilen i nokså tøft lag. Flying Falk: Fin form, klar sjanse. Whisperingline: Mange seire i Danmark i år, har slitt en del på Øvrevoll.  Bonne Easter: Flink, men formen ser ikke ut til å være til stede.  Vivat: Har ikke vist noe på en stund, vi tviler litt. Dubai Samurai: Flott form. Bør regnes om formen til rytteren er like bra. Wood Prince: Forbedret sist, kan kjempe om trippel. Ace a Classic: Lang pause, trolig trenger han løpet. Coneyboy: Ganske jevn, liker seg på Øvrevoll. Ikke umulig. One to Remember: Mye slått i startene på Øvrevoll, det ser litt tøft ut.  Timtaya: På rett vei, god trippelkandidat. Zen Cat: Har tidvis møtt bedre hester, liten luring.

 

8.løp:

Royal Hill: Vinner neppe, men alltid en trippelkandidat. Gifted Lass: Vant på finaledagen I fjor, kan overraske også her. Fair Flair: Vi tror hun må nøye seg med premie. Royal Miswaki: Best I Sverige, kan passere en del siste 100. Some Night: Er nede på et formtall som gjør henne litt skummel. Ticmosic: Fin form, rett distanse og underlag. Ganske sikkert i toppen. Light the Fire: Er med i toppen om banen blir rask. Ticmotor: Absolutt å regne med i tetbildet.