Dobbel til Anna

20.08.2009
Artikkelbilde
Zavann Zaid

Anna Pilroth var ledende blant de tobente på Øvrevoll torsdag. Hun tok en flott dobbel med Le Suede og Zavann Zaid. Særlig på sistnevnte fikk vi et bevis på hennes seiersvilje. The Shadow hadde fått et stort forsprang, men Anna ga alt og vant knepent. Den svenske amatøren har nå ti seire på Øvrevoll i år, og det er sterkt med tanke på at det gjenstår 15 løpsdager.

Blant de firbente likte vi godt Caerus i første løp. Kjell Erik Swartling har ikke hatt ham så lenge, men det var imponerende å slå en så god hest som Dalmeny i første forsøk på Øvrevoll.

Også et lite obs til Tequila Heat. Han vant sikkert og bekreftet form foran Derbydagen søndag. Og ikke minst, Onkel Blaa tok sin seier nummer 18 og årets tredje. Intet ser ut til å bite på tiåringen.

Onkel Blaa

CAERUS andre-tredje. Angrep lederen og tok en sikker seier. DALMENY annen, overtok på oppløpet. Klarte ikke å svare opp vinneren. GOLDEN POOL tet, holdt greit i norgesdebuten. Disse tre dannet tettrioen hele løpet.

Caerus 

 

LE SUEDE fint med rett bak de ledende. Ventet med å sette inn støtet til 100 meter fra mål, stakk da frem og vant sikkert. TOTTE tidlig fremme, ledet i svingen. Ble passert, men kontret fint til annen. UNREAL WONDER annen, overtok ut på oppløpet. Det stummet litt siste 100. Bra avslutning av CHOPARD.

Le Suede 

 

ZAVANN ZAID tredje, var klart slått. Men rytteren ga aldri opp og nådde igjen lederen på målstreken. THE SHADOW avventende. Kom bakfra 300 meter fra mål og så klar ut. Innhentet på streken. Bra avslutning av BIT NOBLE til tredje, mens lederduoen MOUNTAN og KING ga seg midt på oppløpet.

 

TEQUILA HEAT tredje. Satte inn det avgjørende støtet ved veien og vant enkelt. DIAMONDSANDPEARLS tet, holdt unna til vinneren kom. Sterk spurt av WESTERN FACT til tredje. HUMAN TOUCH kom fort innvendig, men det ebbet litt ut.

Tequila Heat 

 

GUCCI PINO innledet rolig, tredje i siste sving. Fortsatte videre fremover og tok en kontrollert seier. ONE TO REMEMBER avanserte opp på annen før siste sving. Holdt fart og stil bra. DE LUCA i baktroppen, femte i siste sving. Avsluttet bra og var kort slått av stallkameraten. Av tethestene holdt ANAADA best, men det gikk nok litt for fort til å være denne klassen.

Gucci Pino 

 

ONKEL BLAA måtte jobbe litt for å overta teten. Etterpå svarte han opp alt og alle til sikker seier. IN THE FLESH lenger fremme i løpet enn vanlig. Litt tilbake, men kom sterkt tilbake til annen innvendig. FLYING FALK avventet i baktroppen, spurtet flott til tredje. HEAD ABOVE CLOUDS avanserte mot siste sving, holdt brukbart. DUNARONI så skummel ut i et angrep, men det ebbet noe ut.

 

 

RICHELLE avventet i baktroppen. Kom med en sterk spurt som ga sikker seier. Også WILLIAM HEPBURN spurtet sterkt fra de bakre rekker. SPIDER DANCER fjerde, tredje i siste sving. Den eneste av frontløperne som holdt bra til mål. HUNTING A DRAGON og RED DRAGON førte an til oppløpet, begge hadde da gjort sitt.

Richelle