Programtips torsdag 6. august kl 18.00

03.08.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 6. august kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – VINSMAK.NO HEKKELØPSSERIE II – 3200 GRESS

Sesongens andre hekkeløp er blitt et kjempeflott løp. Her møtes noen med litt rutine hester som bare har startet en gang eller to over hekk. Monfalcone på 62 kilo og med Matthew Bachelor som makker, det høres spennende ut. I samme løp debuterte Negra del Oro og Zimon over hekk, og begge leverte gode innsatser. Ellers en rekke spennende tilskudd, som gleder oss som har opplevd så mange flotte hekkeløp på banen.

 

Tips:

11 Monfalcone – 3 Negra del Oro – 7 Nittiåttan

Outs: 4 Zimon

 

2. LØP – 2-ÅRSLØP – 1200 GRESS

Giant Sandman er noe utenom det vanlige, kanskje den beste hesten Rune Haugen har trent. Møter her Whatasurprise, som gikk et flott kval-løp sist. Neuroths duo bør også regnes. Dette er nok et toårsløp hvor flere av hestene vil få omtale i årsrevyen.

 

Tips:

9 Giant Sandman – 6 Whatasurprise – 7 Tiger for Two

Outs: 4 Dancing Party

 

3. LØP – V5A-1 – DERBY DRØMMEN 3-ÅRSLØP – 1600 GRESS

Et meget åpent løp i V5-innledningen. Sitano var meget god i årsdebuten og gikk et helt greit løp sist søndag på Klampenborg. Både Niels Petersen og Cathrine Erichsen har to hester til start, og begge synes det er vrient å skille sine hester. Det forstår vi, for her vil opplegg, bane og tempo underveis avgjøre.

 

Tips:

4 Sitano – 7 Madame If – 8 Medallic

Outs: 5 Giant Dragon

 

4. LØP – V5A-2  - MEDIATEC BROADCAST AMATØRLØP – 1600 GRESS

Shotgun Charlie vant sist han var på Øvrevoll, har også tidligere vunnet på banen. Ofte god etter en pause. Kinky har god rytter, det samme har Sky View. Power Within You er feltets store outsider. Kommer med starter i Tyskland, rytteren er god. Hilton Lady vant sist, trenger ikke være langt unna denne gang heller.

 

Tips:

5 Shotgun Charlie – 7 Kinky – 1 Sky View

Outs: 2 Power Within You

 

5. LØP – V5A-3 – NORSK RIKSTOTO CUP – MILER (BRONSE) – 1600 GRESS

Åpent. Vi har gitt Orkan et lite pre, men det skiller omtrent ingenting. Bonne Easter er den eneste i feltet som har klart to strake, men det var på sandbanen. Vi vil så sterkt vi kan anbefale spillerne å sette en del streker her. Vi stoppet ikke før vi hadde ”teppelagt” hele løpet.

 

Tips:

6 Orkan – 9 Sang Real – 4 Surfer

Outs: 3 Escarpada

 

 

 

6.LØP –  V5A-4 – DD1 – NORSK OAKS – 2400 GRESS

Vi tror dette blir en duell mellom La Zona og Entangle. Førstnevnte har vist at hun står distansen, da hun vant Svensk Oaks. Det avgjør tipset, men vi må ha to hester på kupongen. Dette er nemlig to hopper av ytterste kvalitet. Tiger Goddess står nærmest til å utfordre, men vi tror hun først og fremst kjemper om en trippelplass.

 

Tips:

5 La Zona – 6 Entangle – 2 Harkila

Outs: 1 Tiger Goddess

 

 

7.LØP –  V5A-5 – DD2 – SAM PENDER LØP – 900 GRESS

Her synes vi Livigno har så fine betingelser, at vi har god tro på seier. I en omgang hvor det ikke så helt lett ut, blir han vår banker. Garderer du, vil vi anbefale Ylja. Vant i livsdebuten i suveren stil på 900 meter gress, har siden ikke gått den distansen.

 

Tips:

13 Livigno – 7 Ylja – 11 Royal Hill

Outs: 10 Au Pair

 

8.LØP – SHAISA ELITELØP – 1800 GRESS

Veldig interessant løp. Ekstra spente er vi på årsdebuten til topphestene Miss the Boat og The Pirate. Vi regner med at begge trenger et løp i kroppen. Tipset gir vi til Half Pint Bill i kamp med Snow Runner. Det er to veldig gode hester, hvor førstnevnte har en fordel av å kjenne Øvrevolls profil best.

 

Tips:

2 Half Pint Bill – 1 Snow Runner – 4 Paveroc

Outs: 6 Miss the Boat

 

9.LØP – SON OF PRIDE LØP – 2400 DT

Soft Pearl har holdt bra til tross for press i tet. Her blir det kanskje litt roligere underveis, og da kan det holde inn. Bonne Geni nærmer seg noe hele tiden, her tror vi det blir trippelplass for første gang. De Luca ble toer i Danmark sist fredag, har et overkommelig løp her.

 

Tips:

11 Soft Pearl – 10 Bonne Geni – 8 One to Remember

Outs: 3 De Luca

 

 

 

V5A-forslag 504 rekker:

 

1.avd:  Alle

2.avd:  5-7-2

3.avd:  Alle

4.avd:  5-6

5.avd:  13 Livigno