Programtips torsdag 20. august

17.08.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 20 august kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

1. LØP – NOVISELØP – 1600 DT

Dalmeny har levert flere fine prestasjoner i år. Får et relativt klart tips i dette noviseløpet. Caerus er en spennende import med ganske høyt formtall, bør være med i toppen. Vi får se tre hester fra Stall Slettemark som ikke har startet på Øvrevoll før. Hyggelig med tilvekst, men ikke så lett å vurdere første gang.  

 

Tips:

8 Dalmeny – 9 Caerus – 7 Hallingdal Blue

Outs: 2 Golden Pool

 

2. LØP –  GAZELLE AMATØRLØP – 1100 DT

Dark Pride viste fin form sist. Tror denne distansen er enda bedre, og vi vinnertipper. Chopard har vært best på sprint i år, spurter forbi mange her. Unreal Wonder er blitt 11 år, men holder stilen. Fly Away har en seier i livet, det var på denne distansen og denne banen.

 

Tips:

1 Dark Pride  - 3 Chopard – 4 Fly Away

Outs: 9 Unreal Wonder

 

 

3. LØP – V5A-1 – ULLIN’S BOOSTER LØP – 1100 DT

1100 meter på sandbanen og innvendig spor, det er musikk i Kings ører. Zit Zaid har gjort det bra i år, er med fremme her. Gimmelino har gått flere gode løp på sandbanen, bør ikke glemmes nå. Andy Capp er en outsider på denne distansen, mens vi venter på Bit Noble.

 

Tips:

2 King – 3 Zit Zaid – 8 Gimmelino

Outs: 9 Andy Capp

 

4.LØP – V5A-2 – UBEFOURTY LØP – 1100 DT

Tre hester har etter vår oppfatning stor fordel av at løpet går på sandbanen. Ticmotor var strålende tidlig i år. Til tross for 68 kilo, tror vi på seier. De øvrige vi vil sette et obs ved, er Vamos Catalina og Patalavaka. Human Touch er jevn og bra og ser ut som et godt trippelkort.

 

Tips:

5 Ticmotor – 10 Vamos Catalina – 2 Tequila Heat

Outs: 7 Patalavaka

 

 

5. LØP – V5A-3 – UNPRECEDENTED LØP – 2300 DT

Meget åpent og vrient å lese nå som det igjen er sandbane. Lone Bager har en duo i god form, hvorav De Luca vant sist onsdag i Odense. Red for Danger ser best ut på sandbanen, og Gucci Pino var positiv sist det var langt løp. Dette er imidlertid hester som varierer i form, og i denne klassen kommer det en del smeller. Vi tar høyde for en overraskelse i V5-spillet:

 

Tips:

10 De Luca – 8 One to Remember – 4 Gucci Pino

Outs: 6 Red for Danger

 

 

6.LØP –  V5A-4 – DD1 – BRING LØP – 2300 DT

Etter flere flotte løp fikk både Head Above Clouds og Onkel Blaa en fortjent pause. Begge har bane og distanse som passer, og vi ser ingen grunn til å droppe dem denne gangen heller. En spennende kandidat er Act Two. Vant på denne løpsdagen i fjor, og distansen tror vi kan gå bra. Vi skulle gjerne hatt med flere på V5-forslaget, men lommeboka setter stopper.

 

Tips:

3 Head Above Clouds – 4 Onkel Blaa – 10 Whisperingline

Outs: 12 Act Two

 

 

7.LØP –  V5A-5 – DD2 – UNIQUE PEARLS LØP – 1600 DT

Vi prøver med Beauchamp United som alenestrek. Han har vist kjempefin form i Danmark. På denne løpsdagen i fjor var han meget god toer på Øvrevoll bak Act Two, mens han vant løpet etter. Pascolina Pinto rir med stor selvtillit, så vi har litt tro på dette. Bak vår favoritt er det jevnt, så for oss er det litt en eller mange som gjelder.

 

Tips:

7 Beauchamp United – 5 Spider Dancer – 8 Lyonesse

Outs: 12 Red Dragon

 

V5A-forslag 495 rekker:

 

1.avd:  2-3-9-8-4

2.avd:  5-10-7

3.avd:  Alle 11

4.avd:  3-4-12

5.avd:  7 Beauchamp United