Programtips torsdag 13. august

Skrevet av Morten Friis,  09.08.2009
Artikkelbilde

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 13 august kl 18.00. Her er programmets tips for løpene. Last ned programmet gratis her.

V5A-forslag 540 rekker:

1.avd: 2-3-4-7-8-9

2 avd: 9 Firello

3 avd: 1-5-7

4 avd: 4-5

5 avd: Alle 15

 

1 LØP – NORSK RIKSTOTOS 2-ÅRSLØP – 900 GRESS

Lady Morgana og High Desire har møtt hverandre i sine hittil to eneste starter, hvor sistnevnte har vært den beste av dem. Lady Morgana viste imidlertid så stor fremgang sist at vi tror hun kan får revansje nå. Superfine skuffet litt etter sitt flotte prøveløp. Er sikkert rask og fra det beste sporet kan hun ta en trippelplass.

 

Tips:

2 Lady Morgana – 5 High Desire – 1 Rahsja

outs: 6 Superfine

 

2 LØP – EIVIND EDKBO LEGATS VANDREPOKAL – 12  GRESS

Symbol Of Arch vant lett i debuten og så ut som om hun innehar høy klasse. Hun kan legge på til to strake, men får trolig hardest motstand av Alyshakeys som også vant i debuten. Da rotet hun bort flere lengder i starten, men reparerte glimrende og snappet seieren etter en flott spurt. Silmaris har levert to brukbare prestasjoner i Sverige og kan true våre favoritter.

 

Tips:

9 Symbol Of Arch – 6 Alyshakeys – 4 Karibu Sana

outs: 3 Silmaris

 

3 LØP – V5A-1 - SUBARU SØLVDIVISJON – 1350 GRESS

Fair Flair er i kanonform og blander seg nesten alltid inn i tetkampen, trives godt med Espen på ryggen og må med på bongen. Royal Hill vant sist over 900 meter. Fungerer også på dagens distanse og kan legge på til to strake. Tumaco var god sist han var ute på distansen og Pecoiquen er kraftig rytterforsterket.

 

Tips:

8 Fair Flair – 9 Royal Hill – 7 Pecoiquen

outs: 4 Tumaco

 

4 LØP – V5A-2 - FEARNLYLØPET 2009 – 1800 GRESS

Firello står klart best til i løpet og bør gjenta seieren fra 2006, blir vår banker for dagen. Blir det imidlertid tung bane bør han garderes, og da er hester som Ilo, Northern Pal og 3-årige Working Class Hero seiersaktuelle.

 

Tips:

9 Firello – 7 Ilo – 2 Working Class Hero

outs: 4 Northern Pal

 

5 LØP – V5A-3 - SUBARU SØLVDIVISJON – 2400 GRESS

Vamp var meget god i Michelets Minneløp da han spurtet inn til en knepen seier. Er han like god i dag kan han få et nytt besøk i vinnerpaddocken. Half Pint Bill og What Budget er to spurtsterke hester i form, blir det høyt tempo i løpet kan en av dem rekke helt frem.

 

Tips:

7 Vamp – 5 Half Pint Bill – 2 Zababa Sacc

outs: 1 What Budget

 

6 LØP  – V5A-4 – DD1 - NORSK RIKSTOTO CUP – STAYER(BRONSE) – 2400 GRESS

Her synes vi to hester skiller seg litt ut. Surfer har to strake seirer, og har ikke fått vekttillegg for den siste, bør kunne legge på til en til og kan være en alternativ banker. In The Flesh vant med hele 11,5 lengder sist og dokumenterte toppform, kan kanskje utfordre favoritten.

 

Tips:

4 Surfer – 5 In The Flesh – 10 Vivat

outs: 7 Catfight

 

7 LØP – V5A-5 – DD-2 - NORSK RIKSTOTO CUP – MILER(JERN) – 1600 GRESS

Dette er et vrient spilleløp og vi anbefaler heldekk i V5-spillet. Quinta Do Lago er i brukbar form og får tipset, men noe sikkert kort er hun ikke. Et stort spørsmålstegn er Cool Match. Han ble offensivt ridd sist over 2400 meter og fikk melkesyre til slutt. Dagens distanse kan passe bedre og da kan han overraske.

 

Tips:

6 Quinta Do Lago -  9 Hilton Lady – 10 Indian Drive

outs: 1 Cool Match