Omtaler av hestene til start torsdag 20. august

17.08.2009
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 20. august kl 18.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til! Last ned programmet gratis her.

1.løp:

Prime Attraction: Har slitt med det meste så langt i karrieren. Kan en del, men trenger nok løpet. Golden Pool: En av tre nykommere fra Slettemark. To måneder siden siste start, kan trenge løpet. Tahayab: Spennende, men trenger muligens løp etter to måneders pause. Sweet Princess: Trenger nok et løp i kroppen. Rhytmix: Mye slått i Oaks. Kan en del, men vi tror det er behov for flere løp. Golden Stepper: starter ikke.  Hallingdal Blue: Morsomt navn på en galopphest. Ser på dette som et løp for å bli kjent med banen. Dalmeny: Stabile prestasjoner, må være med i toppen her. Caerus: Brukbare prestasjoner i England, god trippelkandidat. Postcard: Fin stamme, trenger nok løpet.

 

 

2.løp:

Dark Pride: God i vår, viste sist at hun er på vei tilbake. Bane og distanse bør passe.  Cold Case: Har ikke fått det til hittil. Bør vise enda mer før vi får troen. Chopard: Har vært klart best på sprint i år. Vant sist gang det var denne distansen og dette underlaget. Fly Away: Har etter vår mening gått for lange løp. Vant tidlig på 1100 meter sand. En luring. Moonlight Star: Skrellvant sist.  Dette tror vi blir litt kort. Faustino: Vi må se mer før vi tror på dette. Aylar: Bør nok ha et par løp til i kroppen. Totte: Går ned i distanse. Kan være en liten fidus nå.  Unreal Wonder: Jevnt bra, en utgang for trippelspillet? Starfighter: Ok distanse, likevel tøft, tror vi. Le Suede: Ikke umulig, er nok best på sprint på sine litt eldre dager. Top Fuel: Premiekandidat i dette selskapet.

 

3.løp:

Mountan: Viser litt fremgang, kan være en trippelkandidat. King: Liker 1100 meter på sandbanen. Kan lede løpet fra start til mål.  Zit Zaid: Løper veldig jevnt, god premiesjanse her. Bit Noble: 11-åring, får ikke så ofte uttelling lengre. Men på sitt beste kan han nok til å være med i toppen. Zavann Zaid: Normalt litt kort, men helt borte er han ikke.  Let’s Do It: Har skuffet så langt. Vi tror ikke på mer enn premie. Navigation: Brukbar sist, sandbanen et usikkerhetsmoment. Gimmelino: Starter ikke. Andy Capp: Går ned i distanse, som navnet tilsier en liten luring. The Shadow: Distanse og underlag skulle normalt passe, men formen virker å være et stykke unna.  Requested: Bra løp i juni, sjanse om han gjentar det løpet.

 

4.løp:

Midnight Eagle: Bra løp på sandbanen i Sverige, brukbar sjanse.Tequila Heat: Viser fremgang, premiesjanse. Ylja: Rask treåring, møter trolig noen som er enda raskere. Diamondsandpearls: Knallgod før i år, er aldri langt unna. Ticmotor:  Har hatt en flott sesong, dette er nok beste underlag og distanse. Western Fact: Rask i fjor, har så langt i år ikke vist samme fart.  Patalavaka: Formen ser kanskje ikke så god ut, men han er mye bedre på sandbanen. Så se opp. Human Touch: Løper bra uten å vinne, trippel også her?  Wood Hill: Formen er ikke den beste, kanskje er sandbanen et pluss. Vamos Catalina: Suveren på sandbanen i fjor høst, vi advarer mot å glemme henne. Solan: Bra form, kanskje er dette litt for kort til å være topp.

 

 

 

 

5.løp:

Anaada: To seire i fjor, nå virker ikke formen å være til stede. Limerick: Går på det jevne, god mulighet for premie. Corcovado: Plukket flere konkurrenter på slutten sist, trippel nå? Gucci Pino: Overrasket nest sist, bør ha en god premiesjanse. Ibrahim: Langslått sist, vi tror det blir vrient. Red for Danger: Er best på sandbanen og skal derfor regnes her. Bonne Geni: Vi har hatt litt tro på ham, men han skuffer i løp. One to Remember: Høy vekt, men billig selskap. God sjanse etter vår mening. Hattan: Har ikke vist det store, vi vil se mer først. De Luca: Vant fredag i Danmark. Flott form og vår favoritt i løpet. Desert Fuse: Kan følge med disse, trippelkandidat.

 

6.løp:

Sea Pirate: Følger med i feltet, men har ikke den avslutningen han hadde før. Fritz Zaid: Har møtt litt bedre hester enn dette, sjanse på premie. Head Above Clouds: Tok tre strake seire, har nå hatt pause. Langt fra umulig. Onkel Blaa: Ofte bra etter pause. Vinner om han ikke får for mye press. In the Flesh: Suveren i nest siste start. Flere gode løp på sandbanen, må regnes. Wattan: God i fjor, må se litt mer før vi tror på ham i år. Ace a Classic: Andreplass sist gang på sandbanen. Regnes i et jevnt felt.  Flying Falk: Prøvde ny distanse sist, en del slått. Vi tviler på mer enn premie. Dunaroni: Formen er ikke den beste. Vi synes han må vise mer. Whisperingline: Går jevnt bra, trippelmulighet.  Russian Roulette: Sandbanen er nok en fordel, ikke umulig. Act Two: Gikk denne distansen sist gang i 2007, tredje bak What Budget og Northern Pal. Ga vinneren to kilo, noe som holder i lange baner. Stor outsider.

 

7.løp:

Hunting a Dream: Må vise litt mer før vi tror på ham. Flying Home: Vi ønsker å se mer av ham før vi tror på ham. Charisma: I fremgang, kan dukke opp i trippelkampen. Sky View: To seire i fjor til rundt regnet 12 og 40 ganger pengene. Kommer nok en smell i år også. Spider Dancer: Bra løp i Gøteborg. Med denne jockeyen kan de fleste vinne. Most Wanted: Ser ut til å mangle det lille ekstra. Beauchamp United: Toer i fjor på denne dagen, vant gangen etter. Blander seg i leken, tror vi. Lyonesse: Brukbar sist, kan bli en ny trippelplass. William Hepburn: Bør klare premie, kan kjempe om trippel. Richelle: Bra i fjor, har ikke lykkes like godt i år. Jevn nok til å klare premie.  Io: Møter overkommelig selskap. Siden det er årsdebut, er hun kun en outsider. Red Dragon: Bra løp sist ute i sporene. Regnes i dette selskapet.