Omtaler av hestene til start torsdag 13. august

12.08.2009
Artikkelbilde

Her kan du lese litt om de hestene som starter på Øvrevoll torsdag 13. august kl 18.00, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til.

1.løp:

 

Rahsja: Grei kvalifisering: Med i trippelkampen.  Lady Morgana: Viser fremgang. Kjemper nok om seieren. Arles: Slått av god hest i kvalifiseringen. Trenger trolig løpet. Ingvild: Mye bak i kvalifiseringen. Trenger mest sannsynlig løpet. High Desire: To fine annenplasser. Kjemper om seieren her. Superfine: Klart slått i debuten. I trippelkampen.

 

2.løp:

 

Victorian Art: Godt løp i Malmø. Kjemper nok langt fremme her. Pannacotta: Trenger nok løpet. Silmaris: Klart slått i Sverige. Neppe mer enn trippel: Karibu Sana: Ok kval-løp. Premie. July Morning: Møter tøff motstand, premie må være bra. Alyshakeys: Debuterte med å vinne på den danske Derbydagen. I striden nå. Summer Party: Fin debut. Kan rekke til trippel. So Trendy: Har startet bra. Kan klare den siste trippelplassen. Symbol of Arch: Vant lett i debuten. I seierskampen også nå.

 

3.løp:

 

Lam of Mull: Denne distansen er bedre enn sist. God premiesjanse. Musadif: Strøket sist. 11-åringen trenger mest sannsynlig løp I kroppen. Rapponghi: Vant årets første løp. Kjemper i trippelkampen. Tumaco: Har ikke startet på to måneder. Trenger nok løpet. Royal Miswaki: Trøbler ofte i starten. Best på sand. Tøft å forsvare formtall 87. Heureux: Ventes forbedret etter hekkeløpet. Likevel tøft i dette selskapet? Pecoiquen: Lenge siden den store prestasjonen. Er dog kapabel, og en dag overrasker han. Fair Flair: Tre sterke løp på rad. Med langt fremme også her. Royal Hill: Fikk endelig en seier sist. Klarer denne distansen også og kjemper langt fremme.

 

4.løp:

 

Sheika: Gode løp i det siste. Denne distansen er nok i lengste laget, så det blir hardt med mer enn premie. Working Class Hero: Toer sist I Skandinavisk mesterskap. Normalt hardt for treåringer mot gode elder, men kan være med I trippelkampen. Yorkshire Lad: Vant i fjor. Da var det 50 meter kortere og indre sving. Er ærlig og kan klare trippel. Northern Pal: To måneder siden forrige løp er et minus. Har ellers et fint løp og er nok på trippel. Mizar: Gikk et klart godkjent løp i Gøteborg. Her blir det nok neppe mer enn mulig premie. Maria Møy: Jevnt bra. Møter gode hester, men kan kanskje klare trippel. Ilo: Har ikke fått klaff i år. Litt enklere i mot her og skal ha en god trippelsjanse.  Zafirah: Møter tøft selskap. Bør være godt fornøyd med premie. Firello: Sterkt løp sist på en bane han ikke liker. God sjanse til å ta sin andre seier i Fearnleyløpet.

 

5.løp:

 

What Budget: Meget stabil og et godt trippelkort. Mangler ofte det lille ekstra i finishen. Zababa Sacc: Har så langt i år ikke vist helt den samme formen som i fjor. Er dog kapabel og går ofte bra på Øvrevoll. Nosferatu: Starter ikke. Dalkey Girl: Godkjent sist i hardt selskap. Skal ikke utelates her. Half Pint Bill: Utrolig ærlig og flink hest. Solid vekt, men hører likevel med i toppen. Gipsy Hall: God sist på Täby. Er nok et lite hakk bedre på sandbanen, men skal ikke regnes bort i et åpent løp. Vamp: Imponerte med seier i Michelets Minneløp. Regnes også her. Artie Bucco: Har ikke fått det helt til i år. Er dog ikke mer slått enn at han kan hevde seg om toppformen innfinner seg.

 

6.løp:

 

Chief Eric: Virker å være på vei mot formen. Et interessant trippelbud for oss. Topper: 11-åringen sliter med å finne tilbake til sitt beste. Vi tviler på mer enn premie. Artistic Light: Har levert flere fine prestasjoner i år. Øker distansen, noe vi er litt usikre på hvordan vil slå ut. Surfer: Imponerte sist med en lett seier. Er temmelig sikkert helt fremme også denne gang.  In the Flesh: Fikk årets første seier sist. Da var banen tung, noe hun liker. Ekstra obs hvis det blir tungt igjen. Ace a Classic: Litt opp og ned, skal nok vurderes som en god premiekandidat. Catfight: Fjorårets Derbytreer er på vei mot form. Kan klare trippel. Flying Falk: Positiv sist etter litt svakere innsats. Muligens er dette litt langt? Aramis: Har ikke fått klaff i år. Vi må se mer før vi tror på dette. Vivat: Har en fin oppgave her, skal ikke glemmes. Dubai Samurai: Skuffet sist, kanskje ble banen for tung. Ikke helt umulig.  Talwandi: Ikke avskrekkende mye slått i Michelets. Liten luring. Great Gambo: Har ikke funnet den helt store formen, men har jockey i superform. Kan overraske. Humble Star: To gode løp på Øvrevoll. Kanskje er denne distansen litt lang, hvis ikke må han regnes. Naja: I utgangspunktet kun en premiekandidat.

 

7.løp:

 

Cool Match: Selv med fem kilo overvekt, vil vi rope et lite varsku. Kan mer enn formtallet, og denne distansen tror vi er bedre. Wolver: Mye slått de siste gangene. Ute på en mer passende distanse nå og kan være en luring. Rainbow Barrel: Måtte betale for to seire. Tror kanskje at det kan bli tøft å ta årets tredje.  Ibrahim: Er ofte mye slått. Setter på blinkers, så får vi se om det er det som skal til. Chopard: Starter på alle distanser, med Fredrik Johansson kan man aldri være sikker. Quinta do Lago: Går på det jevne, premiekandidat, kanskje trippel. Evita: God jockey, men hesten ser ut til å være langt unna formen. Fendi: Fin form, men vi er usikre på stridsmoralen. Har aldri vunnet og er nok først og fremst en premiekandidat. Hilton Lady: Trolig best på sandbanen, men er ikke borte selv her.  Indian Drive: Har ikke fulgt opp etter seieren. Premie? Shotgun Charlie: Nesten alltid med i striden. Regnes tross høy vekt. Gucci Pino: Overrasket de fleste sist, kan tyde på at formen er i rute. Acafan: 13-åring, som holder stilen. Neppe seier, men kan få premie. Red for Danger: Ser ut til å være best på sandbanen. Premie bør være godkjent. Definite Romance: Trengte nok løpet sist etter lang pause. Er nærmere de beste denne gangen.