Øvrevoll programmets tips torsdag 30. april

29.04.2009
Artikkelbilde
Gimmelino, programmets bankerforslag

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 30. april. Her er programmets tips for løpene, du kan laste ned programmet gratis her.

Uke 18 - i tillegg til lunsjgalopp på torsdag kan man også spille til Klampenborg Galopp søndag 3. mai. Stevnestart kl 13.00, banekode L1Last ned program til Klampenborg her

 

1. LØP – 3-ÅRSLØP – 1100 DT

Det er ikke så ofte vi ser hester på Øvrevoll med formtall over 90 utenom i de aller største oppgjørene. Torsdag får vi stifte bekjentskap med Light The Fire, som har vunnet to løp i god klasse i England. Bør vinne dette lett på klassen. Wood Hill avsluttet sesongen med en lett seier foran Giant Dragon, og nettopp disse to rangeres nærmest den klare favoritten. Iron Lady gikk et greit kval-løp og kan muligens kjempe om den siste trippelplassen.

 

Tips:

3 Light The Fire – 4 Wood Hill – 5 Iron Lady

Outs: 1 Giant Dragon

 

2. LØP – NOVISELØP – 1600 DT

Ikke den helt store klassen på dette noviseløpet. Mange er riktignok urutinerte, så det kan være rom for forbedringer. Don Ricardo var slett ikke så verst bak Dalmeny på åpningsdagen. Handsome Boy gikk et par brukbare løp i fjor, og Artistic Light kommer fra England med godkjente løp. Ustartede Until June og Lazy Lord kommer neppe til å møte lettere motstand enn dette. Slike løp er ofte greie å finne ut av, men dette er unntaket fra regelen.

 

Tips:

10 Don Ricardo – 5 Handsome Boy – 1 Artistic Light

Outs: 7 Until June

 

 

 

3. LØP – V5 1 – CASTILIAN LØP – 1750 DT

Flying Falk og Cajun Star gikk begge gode løp sist torsdag bak Mizar. Cajun Star vant på denne løpsdagen i fjor. Vond å plassere er treårige Lousiana. Unghestene pleier å trenge litt tid før de slår eldre hester, men det trenger ikke være langt unna her. Lucky Lucioni avsluttet fjoråret bra med en fin annenpremie bak Timtaya. De to øvrige kan en del, men det er stund siden vist form.

 

Tips:

6 Flying Falk – 4 Cajun Star – 2 Lucky Lucioni

Outs: 5 Lousiana

 

4. LØP – V5 2 – ØVREVOLL HESTESPORT CUP – AMATØRLØP – 1750 DT

Tom Fix og Totte har allerede vist form i år. Det gjør at de får plassene lengst til venstre på linjen. Johanna Grindal og Kristin Arnkværn hevder seg ofte i amatørløp, det gjør at vi advarer for Red for Danger og Anaada.

 

Tips:

2 Tom Fix – 6 Totte – 5 Red For Danger

Outs: 7 Anaada

 

5. LØP – V5 3 – CONEYBURY ELITELØP – 1600 DT

Rapponghi imponerte i årsdebuten. Satte dessuten banerekord på denne distansen i fjor høst og blir nok tøff å slå. Suffolk County var også bra på åpningsdagen. Massenzio har levert flere bra prestasjoner over 1600 meter og bør regnes. Royal Miswaki har ikke startet på denne distansen på lenge. Spurter ofte bra og ser ut som om han skulle kunne stå distansen. Ellers et meget åpent løp.

 

Tips:

2 Rapponghi – 6 Suffolk County – 3 Massenzio

Outs: 5 Royal Miswaki

 

6. LØP – V5 4 – DD 1 -  CALL A CAB LØP – 2300 DT

Trioen Monfalcone, Eatmydust og Ace a Classic utgjorde trippelen på åpningsdagen. Disse kommer ganske sikkert til å hevde seg også her. Den klare outsideren blir selvsagt Surfer, et nytt polsk tilskudd på Stall Bogen. Zimon har fin kapasitet, men det er en stund vi så noe positivt fra den kanten.

 

Tips:

1 Monfalcone – 6 Eatmydust – 7 Ace a Classic

Outs: 3 Surfer

 

7. LØP – V5 5 – DD 2 – COUNTRYMAN LØP – 1100 DT

Vi sparte bankeren til slutt. Gimmelino viste så lovende takter sist torsdag, at vi tror det ender med tur til vinnerpaddocken. Bit Noble har et fint løp, og det samme har Ask Thalheimer. Hattan har fått ødelagt begge sine starter i år til nå. Er alle gode ting tre? Dark Pride skuffet oss torsdag, nå dropper vi henne Kanskje det er det som skal til.

 

Tips:

8 Gimmelino – 9 Bit Noble – 7 Hattan

Outs: 6 Ask Thalheimer

 

 

V5-forslag 540 rekker:

1.avd: 6-4-5

2.avd: 2-6-7-5

3.avd: Alle 9

4.avd: 1-6-3-7-8

5.avd: 8 Gimmelino