Hestene til start 23. april

Skrevet av Birger Christensen,  22.04.2009
Artikkelbilde
Dark Pride, programmets banker

Her kan du lese litt om de fleste hestene som starter på Øvrevoll torsdag 23. april, vi håper det kanskje kan hjelpe deg å finne riktig vinner og ønsker alle lykke til!

Starthester 2. løpsdag 23. april, Meridian Dag på Øvrevoll Galoppbane

1.løp:

Mizar: Gikk en flott jobb i helgen. Vant rett ut i fjor og er neppe langt unna i år heller. Medallic: Normalt fordel av løp i kroppen. Men feltets eneste treåring har overvekt og må forbedre seg for å vinne. Dzius: Vant lett i sitt første løp på Øvrevoll for ett år siden. Slet med å følge opp. Flying Falk: Meget god 17/10, mistet seieren på grunn av piskbruk. Bra også bak Lach i nest siste start. Cajun Star: Vant tre løp i fjor, to av dem i Gøteborg. Vant i sin tredje start i fjor. Act Two: Har noen ganger vært treg ut av boksen. Har ofte en god spurt å by på. Ny trener for året.

 

2. løp:

 

Send an Invitation: Må forbedre seg en del fra i fjor for å kunne hevde seg. Buen Rumbero: Gikk mange flotte løp i fjor, møtte de beste hele tiden. Klar favoritt i dette selskapet. Mind the Gap: Starter ikke. Let’s Do It: Viste litt fart i fjor, mulig trippelsjanse. Cold Case: Starter ikke. Hunting a Dream: Bra debut i fjor, må være forbedret for å kjempe helt i toppen nå. Flying Home: Brukbar debut i fjor, sikter nok på premie. Speed Dancer: Debutant, ser tøft ut å være med helt der fremme. Lyonesse: Et par bra innsatser fra England, bør ha god trippelsjanse. Pilgrim: God i nest siste start i Sverige. Kan ta plassen bak favoritten. Spoon: Bra i sin siste start i fjor. En trippelplass er ikke umulig.

 

3.løp:

 

Great Gambo: Meget god som treåring. Skummel hvis han finner formen fra 2007. Eneste seier i fjor var i årsdebuten. Gipsy Hall: Fire løp i kroppen. Gode betingelser her. Amazer: Vant rett ut i fjor (24. april). Ikke sjanseløs i et meget jevnt felt. What Budget: Vant anerike Michelets Minneløp i fjor. Har ofte en fin spurt å by på. Simano: Tapte knepent for Gipsy Hall i siste start i fjor. Kommer sikkert til å være med helt fremme nå også. Vamp: Annen både i Derby Milen og St Leger i fjor. Har så langt vært best på gress.

 

4.løp:

 

Fly Away: God rytter. Startet kun to ganger i fjor, vrien å vurdere. Red for Danger: Bra på Klampenborg i årsdebuten i fjor, viste siden ikke samme form. Hattan: Uheldig og mistet jockeyen sist. Ganske bra løp i siste start i fjor. Rose Gate: Tok to strake i juni i fjor. Skummel hvis den formen kan reproduseres. Rainbow Barrel: Ganske bra løp 28/9 i fjor. Må nok regnes i dette nokså enkle selskapet. Lucky Flight: Treåring, som ikke viste så mye i fjor. Dog er dette et enkelt lag. Top Fuel: Mye slått i fjor. Er sikkert forbedret, men det må hun også være. Dark Pride: Holdt stand til oppløpet sist i tøffere selskap enn dette. Knallgod i 07 og vinner lett om den formen dukker opp igjen.

 

 

5.løp:

 

Red Line: Vant sitt eneste løp i fjor på denne distansen. Gikk nok likevel et par av sine beste løp når det var litt lenger til mål. Senora Thatcher: Egentlig en meget god sprinter, som er kommet langt ned i formtall. På den annen side begynner det å bli en stund siden de helt store prestasjonene. Patalavaka: Vant tre ganger i fjor, alle på denne distansen og på dette underlaget. Må alltid regnes. Human Touch: Meget rask fra start sist, trengte nok løpet. Holder nok bedre til mål nå. Evening Star: Knallsesong i fjor med fire seire. Møter tøffere hester enn noensinne. Ticmotor: Vant NM i siste start i fjor på en distanse mange trodde var for lang. Mange fine sprintløp i hele fjor. Some Night: Vant på denne løpsdagen i fjor etter tet hver meter. Kan fort gjøre det samme også her. Tequila Heat: Klart slått av noen av dagens konkurrenter for ett år siden på sandbanen. Kanskje hakket bedre på gress? Orkan: Spurtet bra ved et par anledninger i fjor. Spørsmålet er om han er ”rå” nok på en kort sprint.

 

6.løp:

 

Reaching Nirvana: Meget bra i årsdebuten. Har et fint løp her og må regnes. No More Fuzz: Holdt stand ganske lenge i årsdebuten. Med rett tempo underveis kan det holde helt inn. Daughter of York: Tok sitt livs første seier i start nummer 32. God i fjor høst, ikke helt umulig. Quick Shania: Brukbar årsdebut. Har en seier på sandbanen fra i forfjor. City Trader: Brukbar årsdebut. Er litt ujevn, men var god tidlig på høsten i fjor. Wishmaster: Har ikke startet på åtte måneder, kan nok trenge løpet. Anaada: To strake seire i oktober. Trenger trolig løpet. Head Above Clouds: Avsluttet sesongen fint med annenplass i fjor. Ikke umulig. Robbed in Riga: Virket lovende tidlig i fjor, men har ikke fulgt opp. Ser tøft ut. Chopard: Måtte strykes sist, da jockeyen ble skadet. Trenger sannsynligvis løpet. Tom Fix: Stallkamerat til nummer 2 og 10. Trengte løpet på åpningsdagen og kan fort dukke opp der fremme.

 

7.løp:

 

Bonne Geni: Ute i tøffe lag i fjor. Denne motstanden passer nok bedre, et lite obs. Bonne Easter: Flott sesong i fjor med seks duo-plasser på ti starter. Høyere formtall enn i de fleste løp i fjor, men kan forsvare det. Carius: Imponerte ved å vinne i fjor med 77 kilo på ryggen. Slo en så vidt god hest som Ticmolino da han tok livets første av i alt to seire. Flashline: Tapte meget knepent sist torsdag. Sto dagens distanse bra da han prøvde på Täby i desember. Directa Lubeca: Har aldri vunnet. Bra prestasjoner ved et par av annenplassene i fjor. Gimmelino: Slet i begynnelsen av karrieren, men fikk opp farten på høsten i fjor. Må regnes. The Shadow: Vant sist i september 2006. Sin beste sesong i 05, kommer han ut av ”skyggen”? Wolver: God annen på åpningsdagen, har siden slitt med å få klaff. Har dog en viss kapasitet. Indian Drive: Har så langt ikke tjent en krone. Må forbedre seg en del for å hevde seg her. Romund: En av fjorårets slagere med hele fire seire. Brukbar årsdebut, kan fort bli retur til Sørkedalen med seier.