Stall DR - Din partner i omskolering og salg av galopphest

27.10.2023
Artikkelbilde

Skal du omskolere din galopphest til et liv som ridehest? Som galopphesteeier er du kanskje ikke fortrolig med verken tilridning eller prosessen rundt salg til ridehestmarkedet?Hos stall DR er det mulighet for omskolering, utdanning, annonsering og gjennomføring av salg – med advokatgodkjente salgs-/kjøpsavtaler. 

· Gradvis omlegging av foringen fra løpstilpasset «høyoktan» til virksomhet med lavere «turtall». 

· Tilvenning av hesten for ridesal – og i samarbeid med Equishop Oslo eventuelt ny sal og tilpasning for ny eier. 

· Gjøre hesten kjent med ridehus, utvendig ridebane, introduksjon til hindre og flere timer i paddock /hager hver dag. 

· Annonsering og nøye vurdering av kjøper mot hest. (Alle med erfaring fra ledelse i næringslivet vet at feilansettelser er kostbart og frustrerende for de impliserte. Å selge hest til «feil» kjøper kan bli katastrofalt og/eller traumatisk for alle parter – ikke minst for hesten). 

 

Dorthe-Amalie Randem Svendsen har lang erfaring i ryttersporten – hun kjenner kundegruppen og hva som kreves, både av hest og ny eier for å få til en perfekt match. Hun har ridd opptil 120 sprang og LA dressur. Dorthe har fra tidligere hatt suksess med utdanning av ridehester. I det siste har hun hatt suksess med galopphestene The Kid og Kildare – og det er flere på vei inn på stallen. Dorthe tar kun inn 4 hester av gangen for å sikre optimal, individuelle oppfølging av hver hest. Hos Dorthe og hennes samarbeidspartnere får enhver hest den omsorg og målrettede trening som kreves for å gi hest og ny eier en vellykket start.